Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Harrachov Inn 3-sterren

Harrachov 217, Harrachov, 51246, Tsjechië

#12 van de 19 hotels in Harrachov

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 359 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    3,8
    Niet voor herhaling vatbaar. teleurstellend.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer was klein maar overvol door dat er 2-2pers bedden in stonden. kamer /hotel is erg gedateerd. Ik kon mijn kleren niet ophangen omdat er maar 3 kleding haken waren werder was de kast vol met beddegoed. Boven kast was te hoog waardoor ik daar ook niets in op kon bergen. Kamer werd tijdens ons verblijf niet een keer verschoond (6 dagen). Ook de handoeken niet, ondanks het bordje dat je je handoeken op de grond moest gooien als je schone wilden, kon ik ze 's avonds weer van de grond oprapen. TV viel steeds uit. Douche kop bleef niet hangen. Ondanks dat ze wisten dat we met een hond kwamen zaten we op de tweede verdieping met veel trappen(niet goed voor een hond). Kinderen renden tot savonds laat op de gang gillend en met veel lawaai. Er was wel een bar maar alleen voor de avond en die was in de speel ruimte van die gillende kinderen. Een maal daar gedineerd. (kerstmenu) je kon het verschil tussen het vlees, kip of vis niet zien het was koud, weinig keuze en de aardappelballetjes waren net kauwgom. Wijn smaakte of dat het met water was aangelengt. Ontbijt was een buffet, doordat het kerst was was er geen vers brood, gekookte eieren waren blauw gekookt. Ontbijtzaal was te klein waardoor je moest wachten totdat er plaats was. Terwijl je nog zat te eten haalde ze je bord al weg. Ontbijt duurde tot 10 uur en om 10 uur deden ze het licht uit of je nu klaar was of niet. Als je overdag wat wilde drinken mocht je in de donkere eetzaal zitten waarbij de tafels al gedekt waren voor de avond.

    de locatie van het hotel was het enige dat echt goed beviel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Erg leuke plaats, gezellige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Het hotel, ontbijt en s'avonds buffet prima. TomTom wees ons een heel smal weggetje wat niet goed uitkwam even lastig te vinden, als je gaat. Harrachov inrijden bijna aan het eind staat een groot geel bord met de verwijzing naar rechts heel smal pad in het ligt eigenlijk achter de hoofdstraat onder de skibaan. We zijn in Tanvald met de trein naar de top van Harrachov geweest, zie je alles van de andere kant en kun je heerlijk wandelen. Ook naar de glasfabriek in Harrachov geweest leuke rondleiding gehad, wel de moeite waard. 10 jaar geleden in sept geweest, was er een leegloop. Verkeerde burgemeester zeiden ze. Nu weer gezellig hoop winkeltjes en gezellige terrassen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    Eenvoudig maar prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten echt Tsjechisch en niet erg gevarieerd. Maar voor het geld dat je ervoor betaald eet je okee.

    Ontbijt was prima verzorgd en er was voldoende keus. Fijn dat er een zitje was in de familiekamer. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    7,9
    Leuke week gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kastruimte is wel een ding grote hangkast bijna geen planken. Oplossing opvouwbare ikea hangkast meenemen.

    De locatie was prachtig. Mooi hotel beetje oud maar zeker goed onderhouden.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    6,5
    De inrichting van de kamer was prima, met een gezin was er...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Het avondeten had beter gekund en aan het ontbijt kunnen er ook nog verbeteringen plaats vinden en op de kamer konden we de kachel niet uitzetten waardoor het erg warm was 's nachts om te slapen.

    De inrichting van de kamer was prima, met een gezin was er ruimte genoeg.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    5,8
    Verhouding prijs - kwaliteit klopt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud van het hotel was achterstallig.

    Vriendelijkheid van personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    8,8
    Zeer tevreden. Voor Tsjechische begrippen erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ligging personeel uiterst vriendelijk. Goed bevallen..

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    4,2
    alles erg oud en het ontbijt was ronduit schandalig te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles erg oud en het ontbijt was ronduit schandalig te noemen!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,1
    Super locatie naast kinder-skipiste en dichtbij skiliften.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Een beetje verouderd gebouw. Proper maar bijvoorbeeld badkamers moeten dringend vernieuwd. Avondmaal alleen van 17 to 19u, voor ons een beetje vroeg.

    Super locatie naast kinder-skipiste en dichtbij skiliften. Ontbijt en avondmaal eenvoudig maar lekker.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    6,7
    Hotel aan de piste
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat er veel honden waren

    Hotel aan de piste

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    6,7
    De locatie is geweldig, direct aan de piste.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hebben eerder half pension gehad, maar diner was zeer matig. Deze keer alleen ontbijt en dit is prima!

    De locatie is geweldig, direct aan de piste.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: