Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Prague Old Town 5-sterren

V Celnici 7, Praag, 11000, Tsjechië

#321 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 679 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,1

  • Betaald WiFi

    5,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,9
    kleine maar goed uitgeruste fitness.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    vraag naar een kamer die niet aan de straatkant ligt, de ramen waren amper geluidsdicht en vanaf 5u slaap je dus niet meer.

    kleine maar goed uitgeruste fitness. heel vriendelijk personeel & toplocatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    10
    Je wordt netjes naar je tafel begeleid tijdens het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je wordt netjes naar je tafel begeleid tijdens het ontbijt. Vanuit de metro is het 2 minuten lopen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    10
    Uitstekend en rustig gelegen verblijf. Vlakbij groot winkelcentrum en supermarkten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was naar wens

    Uitgebreid en goed ontbijt. Heerlijke cappucino! Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 december 2015

    9,5
    Het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je kon je venster niet openen vanwege geluids overlast van het station !

    Het ontbijt. Heerlijk uitgebreid, lekker op het gemak& je wordt niet onmiddellijk om 11:00 uur buiten gekeken...

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    10
    Service , ontbijt (gratis),garage en lift met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Service , ontbijt (gratis),garage en lift met veiligheidsvoorzieningen., goede prijs/kwaliteit junior suite. Ontspannen sfeer in de binnenstad, veel jongeren, geen criminaliteit of hangjongeren gezien,ävonds rustig over straat, moderne stad.

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    9,2
    De kamer was goed, het personeel erg vriendelijk en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was parkeergelegenheid, maar deze was duur.

    De kamer was goed, het personeel erg vriendelijk en de ligging fantastisch.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    10
    Geen gratis wifi op de kamer is echt niet meer van deze tijd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen gratis wifi op de kamer is echt niet meer van deze tijd.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    10
    zeer attent personeel, ideale ligging, heerlijk hilton...
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer attent personeel, ideale ligging, heerlijk hilton ontbijt! zelfs een verrassing voor mijn verjaardag gekregen, top!

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: