Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi
  1. Hodnocení hotelů domovská stránka
  2. Česko hodnocení hotelů
  3. Karlovarský kraj hodnocení hotelů
  4. Mariánská hodnocení hotelů
  5. Hodnocení ubytování Aninka

Hodnocení – Aninka

Kpt. Jaroše 74, Mariánská, 362 51, Česká republika

6. z 7 hotelů v destinaci Mariánská

Doporučení hostů

Průměrné hodnocení

Podle 20 hodnocení hotelu

6,5

Rozpis hodnocení

  • Čistota

    6,4

  • Pohodlí

    6,1

  • Lokalita

    7

  • Zařízení

    6,4

  • Personál

    6,6

  • Poměr ceny a kvality

    6,5

  • WiFi zdarma

    5

100% autentická hodnocení

Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.

Zjistit více– otevře dialogové okno
Napsat hodnocení

zobrazeno 1 – 8

  • Hodnocení napsáno: 19. července 2018

    10
    Krásna Mariánská
    • Dovolená
    • Rodina s malými dětmi
    • Apartmán
    • 1 noc
    • Posláno přes mobil

    Krásne prostredie dedinky Mariánská. Krásna príroda. Doporučujeme navštívit nielen v zimných mesiacoch ale aj v lete a to hlavne ak má ubytovanie posedenie s grilom. Určite sa do Mariánskej vrátime.

    Termínem pobytu byl červenec 2018

  • Hodnocení napsáno: 9. května 2018

    8,3
    Nově zrekonstruované, wifi funkční, kuchyň dostatečně...
    • Dovolená
    • Rodina s malými dětmi
    • Studio
    • 3 noci

    Do poznámky pro majitele jsem psal, že bychom přijeli dříve - tato poznámka byla bez odpovědi a když jsem poté volal, majitel vypadal překvapeně, že vůbec přijedeme - nakonec ale řekl čas a v té době bylo opravdu vše připraveno (čas odpovídal povolenému času ubytování na booking), takže pokud chcete zkusit domluvit jiný čas, tak raději volat, poznámky asi nikdo nečte. Nelze platit kartou ač to v emailu od booking je psáno Pán při placení v hotovosti na začátku ani nevěděl kolik po nás chce a pak neměl na vrácení a pokoušel se mě poslat do místní restaurace ať si rozměním. Nakonec když jsem mu řek ať si těch 40 korun nechá, tak došel rozměnit sám a peníze mi vrátil. Vedle nás bydlela rodina s dětmi a bylo slyšet každé slovo - nevím jestli zdi jsou tak tenké nebo děti byly tak hlučné :-D

    Nově zrekonstruované, wifi funkční, kuchyň dostatečně vybavená, čistota, koupelna ok. Hezké místo.

    Termínem pobytu byl květen 2018

  • Hodnocení napsáno: 18. března 2017

    5,8
    Stravoval jsem se sám, v Anince ani nebyla snídaně k...
    • Dovolená
    • Jednotlivec
    • Studio
    • 4 noci

    Televize nebyla použitelná - starý krám s nepoužitelným ovladačem.

    Stravoval jsem se sám, v Anince ani nebyla snídaně k dispozici. Naštěstí jsem byl v místnosti pro půl tuctu nocležníků sám, jinak by vybavení pro více lidí těžko stačilo.

    Termínem pobytu byl březen 2017

  • Hodnocení napsáno: 19. února 2017

    6,7
    Spokojenost s výhradami.
    • Dovolená
    • Pár
    • Studio
    • 5 nocí
    • Posláno přes mobil

    V televizi nefungoval žádný program. Takže klidu si host opravdu užije. Kolísavý tlak vody způsobuje obtížné míchání teplé a studené vody. Buď teče horká nebo studená. Úklid apartmánu při příjezdu byl nedostatečný.

    Snadná dostupnost skiareálu i Jáchymova, klidné místo.

    Termínem pobytu byl únor 2017

  • Hodnocení napsáno: 23. ledna 2017

    5,0
    větší kontrola správcem při odjezdu klientů!
    • Rodina s malými dětmi
    • Apartmán
    • 2 noci

    větší kontrola správcem při odjezdu klientů!! /špinavé nádobí,špinavé potahy na matracích,doplnit a sjednotit nádobí/..nefunkční televize,nikde napsáno heslo na wifi,chybějící předložka u sprchy,..

    Termínem pobytu byl leden 2017

  • Hodnocení napsáno: 24. ledna 2017

    6,7
    prostředí
    • Dovolená
    • Pár
    • Studio
    • 2 noci

    Televize bez signálu z antény nefunkční Místo k parkování nebylo připravené, musely se odházet hromady sněhu

    prostředí

    Termínem pobytu byl leden 2017

  • Následující hodnocení byla napsáná před více než 24 měsíci, a proto se již nepočítají do průměrného hodnocení ubytování. Mohou však být nadále užitečná při hledání ideálního ubytování.

  • Hodnocení napsáno: 3. ledna 2016

    8,8
    Bydleli jsme v 1+1 s vlastním příslušenstvím - objekt je...
    • Dovolená
    • Pár

    Žádná špatná zkušenost. Člověk jen musí mít trochu trpělivosti při příjezdu, protože se hlásí v jiném objektu (restauraci Na Sluníčku) a není tam žádná klasická recepce. Možnost docházení na jídlo jsme nevyužili, proto nehodnotíme. Nothing bad to report. One has to adapt and perhaps exercise one's patience a little bit upon arrival, as the check-in is at a different location (restaurant Na Sluníčku) and there is no physical "reception". We did our own cooking, so we cannot evaluate the catering.

    Bydleli jsme v 1+1 s vlastním příslušenstvím - objekt je "starého typu", ale vnitřní vybavení poměrně nové a vše funkční. Vlastní bojler, v ložnici bylo 6 postelí, my byli dva, takže místa (i teplé vody na sprchování) byla spousta. Poloha výborná pro výlety. Dvě drobné žádosti (o TP, utěrku a tak) pan správce vyřídil k naší spokojenosti. We stayed in a 1 bedroom apt with own bathroom. The object is "older type", but the insides are relatively new and all appliances functional. Apt. for 6 had own water boiler, so the two of us had plenty of room and hot water for showering. Location is excellent for hiking. Two small requests we had of the consierge (TP, dish cloth and similar) were fulfilled to our satisfaction.

  • Hodnocení napsáno: 9. února 2015

    5,0
    krásné dřevěné pokoje
    • Dovolená
    • Rodina s malými dětmi

    postele vrzaly,nedostatečné vybavení.chyběly ručníky,utěrka, nebyl nuž a jen 2 skleničky pro 4 člennou rodinu.

    krásné dřevěné pokoje

Máme také 2 hodnocení bez textu. Tato hodnocení mají vliv na celkové bodové ohodnocení.

zobrazeno 1 – 8

Rozdíl v ceně vyrovnáme
Rozdíl v ceně vyrovnáme
Nízké ceny • Žádné rezervační poplatky • Našel/našla jste se nižší cenu? Rozdíl v ceně Vám vyrovnáme!

Hosté také napsali recenze na tato ubytování: