Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Absolutum Boutique Hotel 4-sterren

Jablonskeho 4, Praag, 17000, Tsjechië

#290 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1005 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    4,6
    Teleurstellend, niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Elke avond geen warm water omdat al het warm water zou zijn verbruikt door een andere bezoeker op mijn verdieping.... uiteindelijk toegang gekregen tot een kamer op de 6e verdieping om daar normaal te kunnen douchen. De eerste nacht niet kunnen slapen door constructie werkzaamheden aan het hotel om 02:30uur ‘s nachts. Na mijn klachten, tot tweemaal toe verplaatst naar een kleinere kamer met minder faciliteiten. Hotel lag wel gunstig naast het metro station.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het ontbijt. Wat er was was wel goed maar veel hetzelfde als je er een paar dagen bent. De ruimte is wel klein als het druk is.

    Ruime kamers en een grote badkamer. Metro en tram is om de hoek wat super handig is want dan ben je zo in het centrum. Wij deden er lopend een klein half uurtje over, dus ook goed te doen. Je auto kan je ook makkelijk kwijt en niet duur per dag.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,1
    Prima adres voor citytrip Praag!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Enkele lange zwarte haren op de badkamervloer. Kamers heten geluidsdicht te zijn, geldt misschien voor verkeersgeluid als je alle ramen gesloten houdt, maar vanuit andere kamers hoor je zeker wel geluid. Het is wel gerenoveerd, maar nieuwe renovatie moet niet te lang op zich laten wachten. Welness aanwezig, geheel apart, in de kelder. Maar alles moet apart bijbetaald worden zoals overal in Praag.

    Heerlijk roerei, prima restaurant, niet heel uitgebreide keus, maar alles vers, en heerlijk warm geserveerd. De ligging is prima, goed bereikbaar, en metrostation aan de overkant van de straat. Receptie zeer behulpzaam. Minibar goed gevuld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,5
    Schone kamers en fijne locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was matig en er was wel wat geluidsoverlast vanwege verbouwingen buiten.

    De kamers waren schoon en de metrostation was op 2 minuten loopafstand!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,8
    Schone kamers, vriendelijk personeel en een fijne ligging...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone kamers, vriendelijk personeel en een fijne ligging waarbij het openbaar vervoer makkelijk te bereiken is.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,3
    Toffe ontvangst aan de receptie en zeer gehulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Het minpunt was het ontbijt. Weinig keuze en geen broodvarianten.

    Toffe ontvangst aan de receptie en zeer gehulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,6
    Goed hotel. Locatie op zich goed omdat je direct met de metro naar centrum kan. Maar rondom hotel is verder niets.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,3
    goed zakelijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    wat schrale omgeving!

    Alles was prima in orde. proper en goede isolatie. (wat zakelijk hotel) dicht bij metro trein en tramverbindingen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,1
    Een ontbijtbediende erg sjagrijnig
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna moet inclusief zijn, prijs dan maar iets hoger

    Ontbijt kon beter, soms voortijdig al op.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,5
    Prima verblijf, bedden iets minder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden. Erg hard. Verder een prima kamer! Netjes en goed verzorgd.

    Locatie. Tegenover station. Je bent zo in hartje Praag.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,8
    De hotel kamer was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het netjes maken van de kamer de volgende dag kan iets beter, maar verder was alles goed geregeld voor een goed verblijf.

    De hotel kamer was goed. Een goede locatie bij de Metro station wat je makkelijk brengt naar de stad. Ontbijt was simpel maar lekker. De receptie is 24/7 open en spreekt goed Engels.

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    8,3
    - Luxe hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Onze kamer op de 5 verdieping had alleen schuine dakramen, daardoor weinig uitzicht - Weinig ruimte bij het ontbijtbuffet, je loopt elkaar vaak in de weg

    - Luxe hotel - Wellness met grote sauna en heerlijke massages - Metrostation op 150 meter afstand, vanaf daar ben je in 10 minuten in het centrum - Goed ontbijt - Gratis parkeren op eigen parkeerterrein

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    7,5
    locatie ( voor als je met de auto ben)
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden aparte bedden geboekt, die waren er niet.....

    locatie ( voor als je met de auto ben) Auto parkeren. Dicht bij metro. Als ik met het viegtuig was geweest had ik niet voor dit hotel gekozen dan had liever in de stad gezeten..

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    6,7
    Goede service aan de balie over informatie stad
    • Vakantiereis
    • Stel

    bedden waren keihard

    Goede service aan de balie over informatie stad

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    8,3
    Ligging heel dicht bij de metro.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was elke dag hetzelfde met een vrij beperkte keuze.

    Ligging heel dicht bij de metro. Schone en ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    Ligging dicht bij het openbaar vervoer en gratis parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed te hard.

    Ligging dicht bij het openbaar vervoer en gratis parkeren. Ruime, mooie badkamer.

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    10
    uitstekende ligging en goede parkeergelegenheid.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    uitstekende ligging en goede parkeergelegenheid.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Absolutum Boutique Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: