Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Seifert 4-sterren

Konevova 8, Praag, 13000, Tsjechië

#241 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 770 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,9
    Prima schone kamer eenvoudig goed ontbijt en vooral...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vroegen naar tickets voor tram metro en bus en toen zei de man bij de receptie, die kunt u bij iedere plek wel kopen. Op dat moment savonds dus niet overal We vertelden dit de volgende ochtend aan een andere collega bij de receptie, en die zegt wij verkopen die ook!! Dus beetje jammer

    Prima schone kamer eenvoudig goed ontbijt en vooral vriendelijk personeel. Vanuit het hotel was het een prima verbinding naar het centrum!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    9,6
    Top verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had graag shampoo gehad

    Top verblijf

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    8,3
    Prettig personeel, parkeergarage aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    voor de goedkope prijs eigenlijk niets.

    Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,2
    Supergoedkoop. Nette Kamer, lekker ontbijt en dat alles voor maar 37 euro per kamer (2 pers en hond)
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nette kamer, goed ontbijt, prijs-kwaliteitverhouding super. Hond kon zelfs mee

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    6,3
    De ruimte achter de voordeur is mooi, wat je niet verwacht...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel spreekt alleen Tsjechies. Alleen het receptie personeel weet zich in Engels te redden.

    De ruimte achter de voordeur is mooi, wat je niet verwacht als je het hotel aan zijn voorkant beoordeelt.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    10
    ligging en prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    ligging en prijs

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: