Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Koruna Hotel 3-sterren

Opatovicka 16, Praag, 11000, Tsjechië

#578 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 306 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    6,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    6,7
    Geweldig stad!!! Wij gaan zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was karig. Medewerkers chagrijnig. Ondanks dat ik vrolijk “goodmorning zei” heeft het niet geholpen on het ijs door te breken.

    Dat wij alles te voet konden doen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    3,8
    Triestig verblijf in het hotel zeker geen 3 sterren waard! Het was niet leuk om terug te komen op de
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen binnen in het hotel en we werden niet begroet, de persoon achter de balie bleef neer zitten en zei geen woord. Wij moesten de persoon aanspreken wanneer we terecht konden op onze kamer! Ook voor andere service was er geen goed woord over te spreken! De service buiten her hotel was super bv de taxi was super! Een mooie uitleg gekregen over de stad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,1
    -Ideale ligging van het hotel, niet ver van de Karelsbrug en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    -Geen haardroger op kamer. -Handdoeken werden niet elke dag ververst.

    -Ideale ligging van het hotel, niet ver van de Karelsbrug en het centrum. En toch in een rustige wijk. -24-uursreceptie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,1
    Personeel in de ontbijtkamer niet al te vriendelijk ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel in de ontbijtkamer niet al te vriendelijk ontbijt tot half tien, half 10 licht uit!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    9,6
    Prijs kwaliteit was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit was zeer goed

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    2,9
    Helemaal niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    zogezegd een 3 sterrenhotel, maar was geen ster waardig. Ontbijt met uitgedroogd brood ziet op de foto's er mooi uit, maar in werkelijkheid kan het niet slechter. De kamers waren niet echt schoon en tijdens ons verblijf hebben ze niet eens schoongemaakt. We kregen een kamer met twee aparte bedden tegen de muur aan, waardoor een persoon moest kruipen over bed. De gang was zeer gehorig en er waren een aantal geluidruchtige gasten die het personeel ook kon horen en er werd totaal niet ingegrepen en we hebben dit zelf moeten doen. Ook was het personeel alles behalve vriendelijk. Voor prijs is dit echt slechte kwaliteit. Niets aan dit verblijf was goed en ons zien ze hier nooit meer terug.

    Helemaal niets

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,1
    Ligging goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lakens werden niet verschoond Lift was defect waardoor we 4 trappen op moesten lopen

    Ligging goed 24 uurs receptie

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    10
    Prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs kwaliteit verhouding

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Koruna Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: