Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Michael 4-sterren

Pod Lysinami 1, Praag, 147 00, Tsjechië

#424 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1612 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,6
    Prima hotel, goede ligging en mooie prijzen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk rustig gelegen hotel en met openbaar vervoer 20 minuten vanaf het centrum Wel 1 keer extra hadden de bedden verschoond mogen worden. Maar we zaten er een vrij langere periode.

    Prima hotel, goede ligging en mooie prijzen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    5,0
    Niet zoqls
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is absoluut geen 4steren hotel. Het is 2 ster hotel waard. De ene kamer geen ventilator of airco. Kamer was erg warm. Door miscommunicatie moeten we 80euro diner betalen. Ober is gehaast. Ik dacht dat wat ik via booking.com zou terug kregen. Maar nee. Door geen lange verhaal en snel weg te zijn (doorrijen) accepeerde ik die 2 flessen wijn. Reden van hun dat wij al betaal via booking.com en wij de diner hebben gepint. Kunnen zij niet overboeken. Vreemd. Dua diner betaald, maar ipv kreeg ik 2 flessen wijn. Dus voor 1 nacht bijna 200e had betaald.

    Ontbijt was goed en kamer was schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    5,0
    Het zal bij 1 keer blijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bepaalde personeelsleden waren ronduit beschoft. Heel wat zaken (spijs en drank) waren niet verkrijgbaar. Slechte internetverbinding.

    Goede bedden, goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    5,4
    Het ontbijt was ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort van de kamer was ondermaats en was niet volgens de afgebeelde foto's. Was geen airco op de kamer en er waren dakvensters waar je een zéér lange arm voor nodig had om deze te openen. Het kan zijn omdat wij een hond bij hadden dat de kamer van minder kwaliteit was,maar dat hadden ze wel mogen vermelden wat niet gebeurd was.

    Het ontbijt was ok

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit is prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer Engels gesproken zenders op de tv zou fijn zijn.. Cnn gaat een beetje vervelen..en na een lange dag slenteren is het fijn om even op bed te hangen..

    De prijskwaliteit verhouding was goed.. Het ontbijt is bijzonder en volgens de lokale gebruiken.. Daar moet je van houden dus.. Het personeel is niet onaardig maar voegt niet echt iets toe aan het verblijf.. Beetje stug.. Maar zeker wel vriendelijk.. De badkamer is ruim en hygiënisch.. De kamer voldoet aan de eisen.. Alleen de vloerbedekking mag wel geüpdate worden.. Een eigen kussen is in deze landen echt aan te raden.. Afstand tot het centrum prima te doen met de auto en het parkeren kan in de parkeergarages.. Voor een redelijke prijs..

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,8
    Fijn hotel op een rustige plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden halfpension geboekt, maar de ober van het restaurant liet ons geen volledig diner kiezen, ook niet na behoorlijk aandringen. Echt een afknapper.

    Een fantastische, ruime kamer met comfortabele bedden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    5,4
    Oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De hitte in de kamer en het ontbijt. Daarnaast was de douchestang kapot. Het personeel spreekt gebrekkig Engels. Bij de bar werkt een rare man die je in euro's probeert te laten betalen en tegen ons vertelde hij dat we daar niet konden pinnen terwijl de andere gasten wel konden pinnen.

    We konden eerder inchecken dan de aangegeven tijd dus dat was wel fijn. Onze kamer was oké en we hadden het voordeel dat we een airco hadden. Helaas deed deze het niet op de tweede nacht. De bus en metro afstand was te doen vanaf het hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,0
    Ontbijt was matig, van het bed kreeg ik rugpijn en je kon...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was matig, van het bed kreeg ik rugpijn en je kon alleen in bad of zittend douchen. We kregen onverwachts de eerste nacht een ‘standaard’ kamer ipv de geboekte ‘superior’ kamer toegewezen dus we moesten na de eerste nacht verhuizen. We kregen in ruil hiervoor (na aandringen, ze kwamen er zelf niet mee) €10 om te besteden in het restaurant. Het hotel voldeed dus niet echt aan mijn verwachtingen voor een vier sterren hotel!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    9,2
    Hotel liggend in een rustige omgeving en op 15' in het centrum van het bruisende Praag
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Junior Suite met Fietsarrangement
    • Verbleef 2 nachten

    ?

    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Uitstekend onderhouden kamer en s'morgens prima ontbijt Op elk moment van de dag kan men de tram nemen, tramstation ligt op 5' wandelen van het hotel. Tramrit tot Praag centrum +/- 15'. Tramtickets kan men kopen aan de balie van het hotel. "Keep on rocking in the free world"

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Prima hotel voor kort verblijf in Praag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De handdoeken hoeven ECHT niet verschoond als ze weer opgehangen zijn. Vraag van hotel om handdoeken op de grond te leggen als je schone wilt. Personeel doet daar niet aan, geeft wel schone. Erg lief maar hoeft dus niet!

    Goede bereikbaarheid van de stad met openbaar vervoer en 's avonds terugkomen in rustige omgeving.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    6,7
    prima prijs/kwaliteitsverhouding op een rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Degene die het ontbijt verzorgde heeft iets te veel meegekregen van de sovjet-russische cultuur uit de jaren tot 1990.

    De locatie en prijs/kwaliteitsverhouding was prima

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,9
    Het hotel heeft een kat die je kan aaien :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de poetsdienst vergeet soms toiletpapier te vervangen en de vuilbakken te legen.

    Het hotel heeft een kat die je kan aaien :)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    Rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Losse tegels in badkamer

    Rustige ligging. Grote kingsize bedden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    9,2
    Geweldig
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten

    Mooie ligging, makkelijk te bereiken. Zowel met auto als tram! Auto's staan netjes achter slagboom op eigen parkeerplaats

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    10
    Bijzonder goed hotel, echt een aanrader
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    De rust. Centrum 6 km verder op.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    5,4
    Zéker geen 4 sterren waard, maar prima voor een overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijtbuffet, de ontbijttafels en viezige placemats...

    Rustige locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,5
    functioneel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,1
    Prima hotel, rustige ligging, binnenstad makkelijk bereikbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi, koffie was slecht, personeel gekleed alsof het op de camping liep, niet representatief

    De kamer was schoon, lekkere bedden, rustige locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Goed bed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    Goed bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    Goed maar eenvoudig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm in de kamer wij missen een airco

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    4,6
    Zeer eenvoudig. Wel netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Slecht eten. Slecht ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,5
    Rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was klein

    Kamers waren ok

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,5
    De kamers zij groot en schoon en het ontbijt gaat wel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zij groot en schoon en het ontbijt gaat wel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,1
    prima hotel steden bezoek praag, vrij dichtbij openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    het oude brood ontbijt

    de service die het personeel verleende na een eerst erg tegenvallende kamer

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,9
    Het handigste van dit hotel dat je safe je auto kan parkeren...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ons viel helemaal niets tegen.

    Het handigste van dit hotel dat je safe je auto kan parkeren en binnen 20 minuten met tram (op 8 minuten loopafstand) de binnenstad van Praag te bereiken is. Een top locatie. Ook het eten was prima, in de avond een leuke ober die druk doende was om het iedereen naar zin te maken.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    6,3
    Het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel te heet op de kamer. Bij een buitentemperatuur van 35 graden, was t niet vol te houden op de kamer. Airco is dan zeker geen overbodige luxe.

    Het personeel.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    8,3
    De hartelijke ontvangst bij aankomst;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De hartelijke ontvangst bij aankomst; de service van een drankje kunnen doen buiten de officiële openingstijd om, dit vanwege de ongeplande verlate aankomst.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    7,5
    ruime familie kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ruime familie kamers.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    7,9
    ontbijt kan beter
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt kan beter

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    7,5
    Voor een kort verblijf is dit een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Voor een kort verblijf is dit een prima hotel. Vriendelijk personeel, lekker en zeer betaalbaar eten. Zeer rustige ligging.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    Prima hotel net buiten Centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen enkele nare ervaring...misschien de Kater

    Prima hotel net buiten Centrum...maar simpelweg fantastisch

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    8,3
    gunstige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    faciliteiten op het terras

    gunstige ligging. goede verbinding met het centrum van de stad

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,9
    Prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijs/kwaliteit. Centrum Praag goed bereikbaar. Afgesloten gratis parkeren

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    6,3
    Personeel vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kwaliteit van ontbijt slecht

    Personeel vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,3
    Lokatie en bediening zijn prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Internet valt vaak uit als het druk is in het hotel. Bij weinig gasten werkt het prima.

    Lokatie en bediening zijn prima

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Michael

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: