Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Marketa 3-sterren

Na Petynce 45, Praag, 16000, Tsjechië

#389 van de 647 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 692 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    4,6
    Een hotel dat ik nooit zou herboeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging (lastige wandeling tot aan de tramhalte, ong. 500 m bergop). Matig ontbijt. Zwakke kamers met balken die lelijk in de weg zaten. De matrassen van een ondermaatse kwaliteit. Zeer kleine douche. Lift uit het communistisch tijdperk, zonder beveiliging.

    Koffiefaciliteiten op de kamer. Altijd leuk om terwijl men wacht op elkaar, een kopje koffie te kunnen maken.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    8,3
    De dame bij de receptie die ons heel hartelijk ontvangen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dame bij de receptie die ons heel hartelijk ontvangen heeft en die er veel tijd en energie in heeft gestoken om ons wegwijs te maken in het openbaar vervoer. Top!!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    Leuk, rustig gelegen hotel in Praag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren iets aan de harde kant.

    Het personeel was erg behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was er heel schoon. Het hotel lag een eindje buiten de oude stad, màar alles was, met openbaar vervoer prima en goedkoop aan te reizen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,5
    Prima hotel voor kort verblijf.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden op de 4e etage (kamer 401), deze zijn erg klein. Er passen net 2 bedden in de kamer, maar door de schuine wanden kun je nergens zitten (behalve op je bed) en kun je ook je koffer niet makkelijk kwijt.

    Prima ontbijt, schone kamer en badkamer. Hotel ligt in een rustige buurt, je kunt gelukkig gewoon met raam open slapen. Was ook wel nodig met de hoge temperaturen tijdens ons bezoek. Centrum is goed bereikbaar met tram 22, net als de Praagse Burcht. Ook vanuit het vliegveld kom je met bus 191 en bus 180 bij het hotel. Vlakbij het hotel zit op loopafstand ook supermarkt. Tip: na 2 haltes met tram 22 richting het centrum zit (schuin tegenover hotel Pyramide) een lekkere pizzeria.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    5,4
    Tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren een beetje onderkomen.Badkamerdeur kapot,wastafel gescheurd,douchebak gerepareerd.Het was wel schoon.

    De rust in wijk tov het drukke centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    9,6
    Geweldig hotel met prima ligging om snel in het centrum van Praag te zijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was voldoende, maar niet geweldig. We misten bv. vers fruit. De jus d'orange was erg waterig. Goed ontbeten, maar simpel.

    Toen we aankwamen om 10.00 uur, konden we direct in onze kamer. Het was een ruime, driepersoons kamer, terwijl we met tweeën waren. Grote handdoeken, shampoo en douchegel aanwezig. Goed schoongemaakt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Overnachting voor een dag in Praag
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was keurig, schoon en goed verzorgd.Er is geen restaurant bij het hotel, maar op advies van Marketa hebben we bij een prima en gezellig restaurant op loopadstand (600m) gegeten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,8
    Super gezellig en goed verzorgd
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ik kom er al jaren. Personeel is erg vriendelijk en mijn enige minpunt was de koffie die niet te drinken was. Dat is nu opgelost met een nieuwe koffiemachine! Ik zeg top!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,1
    Het personeel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift komt uit op de tussenverdieping. Erg onhandig. De locatie is wat ver van openbaar vervoer.

    Het personeel!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    10
    Lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt! Ook makkelijk een huurauto via hotel geregeld.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    Hier wil ik zeker nog eens terugkomen !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was heerlijk en voldoende gevarieerd. De kamers waren proper en de bedden heerlijk. De bediening was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,5
    Ideaal voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was redelijk, niet heel veel keus.

    De service

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groter kamer en bed

    Vriendelijk onthaal, eeer propere kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    10
    top
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    nvt

    Vriendelijke service

    Verbleven in oktober 2017

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Marketa