Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over My Old Prague’s Hall of Music 4-sterren

Maiselova 17, Praag, 11000, Tsjechië

#333 van de 1.508 vakantiewoningen in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 589 beoordelingen over dit appartement

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,1
    Toplokatie, winkel vlakbij en goed restaurant vlakbij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen) - Maiselova
    • Verbleef 4 nachten

    Bed was zeer slecht, hygiene kan beter en wij hadden maar 1 grote handdoek voor 4 overnachtingen. tussentijds is er niet schoongemaakt in tegenstelling tot de site dat er elke 3e dag wordt schoongemaakt

    Toplokatie, winkel vlakbij en goed restaurant vlakbij "Kolonnial"

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    9,6
    Prima appartement op prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Suite - Maiselova
    • Verbleef 3 nachten

    Het sleuteladres en het appartement liggen vrij ver uit elkaar. Sleutels inleveren kon bij het appartement zelf, wat wel prettig was.

    Prima appartement op prima locatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,2
    Heerlijk appartement in het centrum van Praag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Suite - Maiselova
    • Verbleef 3 nachten

    Er is geen lift. Dit was van tevoren bekend, dus viel niet tegen. Maar let hier op bij het boeken! Hier en daar begint het appartement wat 'tear and wear' te vertonen.

    Naast dat het een fijn appartement is, ligt het ook nog eens fantastisch in de oude stad. Op loopafstand van de Burcht, het Stadhuisplein, het uitgaanscentrum en de winkelstraat. Je bent overal in max. 10 minuten lopen! Er is een Nespresso machine in de keuken. Dus je kan je eigen cups meenemen. Hele appartement is schoon en heel verzorgd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,6
    We hebben ontzettend genoten
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Executive Suite - Žatecká
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een kapotte stekker en een los stopcontact wat een probleem kan opleveren als je met kinderen bent. Verder was de autostop van de waterkoker stuk en een gordijn in de slaapkamer sloot niet (was van de haken af) verder alles perfect

    Je staat meteen in het oude deel van Praag. Karlsbrug om de hoek. Kleine supermarkt op de hoek vd straat. Alles kan lopend binnen het oude deel. Super plek!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    10
    Lokatie, comfort, privacy
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (2 Volwassenen) - Maiselova
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi lag eruit bij aankomst, maar gelukkig was de schoonmaakster aanwezig, en kon ik in de gangkast om de router een snelle reboot te geven.

    Wij hadden ervoor gekozen om de aangeboden pick-up service te gebruiken, welke eerst langs het inchecken gaat en dan naar het appartement. De lokatie is perfect! Het bed is enorm en het gebouw schitterend.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    8,3
    centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen) - Maiselova
    • Verbleef 3 nachten

    wifi en tv deden het niet, ook niet na reclamatie. Hadden geen tijd en zin om er nog eens achteraan te gaan, maar met name de niet werkende beloofde wifi was een echte tegenvaller.

    centrale ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    6,7
    Mooi appartement, maar schoonmaak en onderhoud kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen) - Maiselova
    • Verbleef 5 nachten

    De schoonmaak schoot tekort. Er stond in de boeking elke dag schoonmaak en dat werd om de 3 dagen. Ook was de vloer in de badkamer vies, zelfs weer na de schoonmaak. Er lag een vies t-shirt in de lade van de kast van de slaapkamer. Nespresso apparaat was kapot en de gordijnen in de slaapkamer hingen niet volledig op de rails, waardoor ze niet sloten.

    Ruim appartement. Rustige buurt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf op toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite - Žatecká
    • Verbleef 3 nachten

    Er viel niets tegen.

    Fijn schoon appartement op toplocatie! In het centrum van Praag, alles op loopafstand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Korte vakantie in rustig en ruim appartement in hartje Praag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite - Žatecká
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot en rusting apartment in centrum van de stad

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Geweldig! We komen zeker nog een keer terug!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite - Žatecká
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooi interieur Groot appartement ook heerlijk om 1 week te verblijven Fantastische ligging Prachtig oud pand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    5,0
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite - Žatecká
    • Verbleef 3 nachten

    Riolering stank Bijna geen glazen aanwezig borden passte niet in de magnetron

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    8,3
    Fijne plek op super locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen) - Maiselova
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er maar 1 krom koekenpannetje was. Heel veel sleutels nodig om binnen en buiten te komen.

    De locatie is super. Fijne badkamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,3
    SUPER LOCATIE EN ZEER RUSTIG op 300 meter van het OUDE...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Suite - Žatecká
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    SUPER LOCATIE EN ZEER RUSTIG op 300 meter van het OUDE STADSPLEIN

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    10
    Ruime kamers, goede sanitaire voorzieningen en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite - Žatecká
    • Verbleef 3 nachten

    Ruime kamers, goede sanitaire voorzieningen en schoon. Lekker dicht bij centrum.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    10
    Een supermooi & verzorgd appartement
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Suite - Žatecká
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een supermooi & verzorgd appartement

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    10
    We kamen aan na 18u, de sleutel moest op andere locatie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kamen aan na 18u, de sleutel moest op andere locatie opgehaald worden. Een eindje van ons appartement.Hiervoor dien je een taxi te nemen en die te laten wachten.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    9,2
    Algemeen: geweldige keuze!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zetelbed in leefruimte is onvoldoende comfortabel voor een jong volwassene. Hebben dit gemeld aan personeel en ze gingen dit opnemen met directie.

    Algemeen: geweldige keuze! Geweldige locatie; rustig gelegen maar toch in stadscentrum (Joodse wijk, Oude stadsplein (2 min), Karelsbrug (5 min). Ruim, modern, proper appartement. Dagelijks gepoetst. Ontbijt is beperkt maar van héél goede kwaliteit. Je moet 5 à 10 minuten wandelen omdat dit geserveerd wordt in een bakkerij/bistro. De bediening mocht iets vriendelijker en men mocht iets vrijgeviger zijn (vaak moet je om dingen vragen). Indien je laat (na 18h) aankomt moet je sleutel ophalen in een hotel 10 min verderop. We boeken 'Prague Airport Transfer' die je voor 550 Praagse kroon (20,5 euro) ophaalt op de luchthaven, je de sleutel laat ophalen en je dan naar je appartement brengt. Aanrader!

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    9,2
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Moeilijk te vinden. Geen naambordje. Bedden hadden iets een kuiltje.

    De locatie. Uitzicht op de joodse begraafplaats. De ruimte van het appartement. Mooi ingericht.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    10
    De zeer vriendelijke en behulpzame communicatie vòòr en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet een tegenvaller maar wel een 'need-to-know': Ons (uitstekend trouwens) appartement was op de 4de verdieping. De overheid heeft beslist dat verbouwingen aan bepaalde blokken niet toegestaan worden, enkel restauratie wordt toegestaan, daarom ook geen lift beschikbaar...

    De zeer vriendelijke en behulpzame communicatie vòòr en tijdens het verblijf door Eva & Tereza. De klant is geen nummer.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    Ligging is perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niks! Wil zo weer terug!

    Ligging is perfect! Prachtig appartement, zeer schoon en mooi. Elke dag bed opgemaakt en gepoetst! Top! Goed contact met personeel. Toen onze vlucht vertraging had en ik om transfer vroeg, werd dit meteen geregeld!

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    9,2
    goede wifi, supervriendelijk personeel, uitstekende ligging...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    spinnenweb in de douche gedurende hele verblijf, geen airco (wel een ventilator), doucheproducten enkel voor de eerste nacht.

    goede wifi, supervriendelijk personeel, uitstekende ligging om de stad te verkennen, uitzicht op het Joods kerkhof, prima prijs-kwaliteitsverhouding, zeer ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    9,6
    Centraal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is niet zo heel veel keukengerei (wel een Nespresso!)

    Centraal Ruim Schoon Personeel dat alles voor je regelt Uitzicht op Old-New Synagoge & Oude Joodse begraafplaats Voorzieningen en shoppen om de hoek

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,8
    De zeer centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De slaapbank was erg oncomfortabel

    De zeer centrale ligging Het zeer vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    10
    ligging midden in de stad, uitstekend ontbijt,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matras slaapbank veel te dun

    ligging midden in de stad, uitstekend ontbijt, appartement had alle comfort, zeer vriendelijk onthaal

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    10
    Locatie, rust en netheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Locatie, rust en netheid

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,6
    Het is een mooi, ruim en schoon appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het is een mooi, ruim en schoon appartement. Centraal gelegen.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    9,6
    Prachtige ruimte op top locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Helemaal niets!

    Prachtige ruimte op top locatie. Midden in de stad maar toch heel still. Op de hoek van de straat een kleine winkel met verse broodjes

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    10
    alles
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi slecht bereiking.

    alles

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    9,2
    het was er brandschoon
    • Vakantiereis
    • Groep

    in de douche hing een rioollucht

    het was er brandschoon

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,2
    Uitstekende locatie, vriendelijk behulpzaam personeel, mooie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Overdracht sleutels is (altijd) een beetje een gedoe, zeker na 6 uur 's avonds.

    Uitstekende locatie, vriendelijk behulpzaam personeel, mooie buurt

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,9
    Eigen kookfaciteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Te weinig kookgerei ( meer pannetjes) Airco ?

    Eigen kookfaciteit

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van My Old Prague’s Hall of Music

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: