Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Nautilus 4-sterren

Žižkovo Náměstí 20, Tábor, 39001, Tsjechië

#1 van de 15 hotels in Tábor

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 382 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    10
    Heerlijk hotel voor een nette prijs mooi uitzicht over het plein.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de badkamer was aan de kleine kant t.o.v. de slaapkamer ( 103 ) de kerk klokken luiden ( 's nachts ) elk uur, kan het hotel niets aan doen maar is niet fijn.

    Heerlijk ontbijt, heel lekkere koffie. Je kan daar ook super lekker lunchen en avondeten, wel van te voren reserveren. Als je hier overnacht krijg je 10 procent korting, moet je wel aangeven tegen de bediening als je de rekening vraagt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    8,3
    Mooie kamer met goed bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer is klein en het water werd niet erg warm.

    Mooie kamer met goed bed. Alles erg goed en vriendelijk geregeld. Lekker ontbijt. Het is een mooi karakteristiek gebouw, midden in het centrum en ook nog eens goed bereikbaar.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,6
    De kamer was geweldig!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Massage kan alleen als je een dag van te voren reserveert.

    De kamer was geweldig! En de locatie ook.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    8,8
    Uitstekend hotel in het centrum van Tabor. Aan iedereen aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekend verzorgd luxe hotel. Alles is aanwezig wat je mag verwachten. Prima verzorgd ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    6,7
    Mooie plek, algemene indruk prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een zolderkamer met een dakraam zo hoog dat je geen uitzicht hebt. Daarnaast was het snoei heet onder het dak. De kleine ventilator bracht weinig verkoeling

    Mooie plek, algemene indruk prima

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    5,4
    Het restaurant en bar "Goldie" is top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er restte enkel een double comfort zolderkamer. Normaal 90 Euro; Wegens WK veldrijden: Prijs x 10!!! We wisten dat vooraf, dus geen probleem, ware het niet dat kamer geen "double comfort" biedt maar gewoon GEEN COMFORT en we dus echt OPGELICHT zijn: Geen badkamer: Versleten douche van vòòr wereldoorlog II !, oude lavabo in hoekje tegen douche (met moeite ruimte om tanden te poetsen!), versleten WC (werkte niet bij aankomst!), goedkoop doorlegen bed en oncomfortabele dunne onnozele kussentjes! Daarbij een zolderraampje zonder zicht met gordijn dat niet verduistert en er enkel voor de sier hangt! Geen service op de kamer tenzij na aandringen. Kamer n° 308 is dringend aan modernisering toe! Zelfs na discussie met hotelmanager geen enkele geste van hotel ter compensatie. We zijn hier echt bedrogen/opgelicht. Zelfs de normale 90 euro is nog teveel voor deze duiventil met versleten douchehok!

    Het restaurant en bar "Goldie" is top! En zelfs goedkoop in vergelijking met de fantastische keuken. Complimenten aan de Chef! Gezellige ligging op het centrale plein in Tabor!

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    9,2
    Vriendelijkheid, voeding, kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De geur op de kamer bij aankomst

    Vriendelijkheid, voeding, kamer

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    8,3
    Locatie, Faciliteiten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Personeel

    Locatie, Faciliteiten

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Nautilus

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: