Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Jelinek 3-sterren

Bedrichov 43, Špindlerův Mlýn, 54351, Tsjechië

#11 van de 48 hotels in Špindlerův Mlýn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 312 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Klantvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tocht naar het dorp vanaf Utrecht, de laatste 150 km is binnendoor

    Hotel op een prima locatie. Na check in kwam een medewerker vragen of we nog iets nodig hadden. Nadat we een tocht door de bergen hebben gemaakt kwamen we nat door de regen terug, de medewerker achter de balie zag dat en nam onze jassen aan en een uur later kregen we deze droog terug.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    Toplocatie!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein en stond vol met meubilair. De mevrouw van de receptie was niet erg vriendelijk. Zelfs geen glimlach bij aankomst.

    Toplocatie! Het bed was goed en heerlijk groot.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,8
    Gemoedelijk goed onderhouden hotel met uitstekend restaurant er bij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het bed was voor ons niet comfortabel

    Mooie centrale ligging in het dorp. Het hotel is zeer netjes, kamers zijn zeer schoon. Een gemoedelijke sfeer. Het eten in het restaurant was zeer lekker.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    10
    Alles was gewoon perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was gewoon perfect!! Propere kamers, goeie ontbijt en perfecte locatie! Groetjes aan lieve ober Roman😊

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,5
    Je kan ontbijten op het terras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je kan ontbijten op het terras. Er vertrekt een wandeling voor de deur en de rivier is fijn!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    9,6
    Goede locatie (5 min lopen naar de ski lift en midden in het...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie (5 min lopen naar de ski lift en midden in het centrum), ruime en schone kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    6,3
    Goede locatie in leuk dorp.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was weinig personeel.

    Het ontbijt was goed. Koffie apparaat was stuk bij ontbijt. Kregen matige koffie. Locatie is goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Klein hotel, voor een paar dagen een leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    Klein hotel, voor een paar dagen een leuk hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    10
    Fantastisch hotel zeker met kleine kinderen en ook de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Fantastisch hotel zeker met kleine kinderen en ook de ligging is erg centraal. Speelhoek aanwezig zodat ze zich vermaken. Toen 1 van onze kinderen ziek werd en we eerder naar huis moesten hoefde we de overige dagen niet te betalen ondanks de reservering, echt service dus! Wij gaan volgend jaar weer!

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    10
    Service van het personeel is super.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De temperatuur in het hotel is wat ons betreft aan de hete kant. Verder niks dan lof.

    Service van het personeel is super. Ook het ontbijt en eten is, zeker gezien de prijs, fantastisch. Ook het kunnen opbergen van ski's etc in kluisjes is super geregeld. Wat ons betreft komen we zeker terug.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: