Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Penzion Bobešova bouda 3-sterren

Klatovska 53, Železná Ruda, 34004, Tsjechië

#14 van de 17 B&B's en herbergen in Železná Ruda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 416 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Zeer voordelige overnachting.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    What you see is what you get. De uitbaters spreken ook Duits, zij het niet allemaal even vlot. Als je verwachtingen niet te hoog liggen en je hebt geen nood aan een gezellige babbel met de uitbater(s), is dit een zeer voordelig hotel. Wij betaalden goed 36 euro voor 1 overnachting, half pension. Waar vind je dit nog? Wel cash betalen bij het inchecken!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    Prima als je niet veel verwacht. Leuk personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanpassing maaltijden vegetarisch en glutenvrij ( weinig verstand van). Saus ivan de kip is niet vegetarisch en pasta is niet glutenvrij.

    Prijs kwaliteits verhouding

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    3,8
    slechte zaak als men zo met klanten omgaat
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op de site staat incl.halfpension vermeld . door de hevige regen kwamen we tegen zevenen met de motor aan . onderweg nog gebeld maar geen gehoor. toen we na de douch beneden kwamen was alles afgesloten. dus geen warme eten.

    het ontbijt was gewoon

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, onvriendelijk. Klant onvriendelijk tussen 8en 9 ontbijt,was ook letterlijk je werd daarna eruit gestuurd zo ook in da avond na 21.00 niets meer te krijgen.

    Niet zoveel ! Ontbijt was summier maar om te doen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,5
    Lekker simpel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ach ook hier weer die €30. Ontbijt mag iets beter, het toilet mag iets ruimer en zo zijn er nog wel wat dingen. Stoorde het mij? NEE, want de rest compenseerde het volledig.

    Wat mag je verwachten voor €30. Volgens mij niet al te veel en dat hebben ze wat mij betreft keurig overtroffen. Netjes en verzorgt hotel met zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    7,1
    Bobesova
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gemis aan groenten. Ontbijt was overigens heerlijk.

    Eenvoudige accomodatie maar voor de rest prima. Eten zeer simpel maar voedzaam. Verse groeten zou lekker geweest zijn.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    5,4
    Een werkelijk overvloedig en fantastisch ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niet echt bijzondere, mooie kamers. Kamers aan luidruchtige doorgaande weg. Personeel spreekt zoals bijna overal in Tsjechië zeer gebrekkig Engels of Duits.

    Een werkelijk overvloedig en fantastisch ontbijt!

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: