Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Questenberk 4-sterren

Uvoz 15/155, Praag, 11000, Tsjechië

#16 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 403 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    9,6
    Heerlijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was nogal klein.

    Bijzonder vriendelijk personeel. We werden nog nooit zó in de watten gelegd op hotel. Fantastisch ontbijt. Attenties zoals dagelijks weerbericht, flesje water, er was zelfs een paraplu op de kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    10
    Fantastisch!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Het hotel was fantastisch! We werden ontzettend vriendelijk ontvangen. We waren veel te vroeg, maar er werd direct een kamer in orde gemaakt. Daarna kregen we een hele tour door het hotel en werd ons over de geschiedenis ervan verteld. Nog nooit zo'n ervaring gehad. Het personeel is allemaal even vriendelijk en zorgen voor een heerlijk verblijf. Het ontbijt a la carte is een aanrader! Het was er schoon en prachtig mooi. Vers fruit op je kamer, ontbijten in je kamer is een optie en iedere dag een cake in de gastenkamer. Geweldig gebouw en locatie, waardoor je de sfeer van Praag proeft. Vlakbij is een tramhalte die je naar het centrum brengt. Maar lopen is ook een optie, er is een mooie route over de Karelsbrug. Terug is het wat steil. Als we nog een keer naar Praag gaan, dan verblijven we zeker weer in dit hotel. Een dikke 10!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    9,2
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Prachtige rustige locatie naast het Strahovklooster met geweldig uitzicht over Praag vanuit de eetzaal. Op loopafstand van het Burchtcomplex. Een aanrader voor een ieder die van cultuurhistorie houdt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Ga je maar Praag? Boek dit hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid van het personeel ën het, comfort.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    super relax verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk personeel, gunstige ligging, super ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,6
    perfecte locatie met fraai uitzicht over het mooie Praag.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Over het hotel niets dan lof. Hoed u voor het reserveren van een hop on en hop off bus via het hotel. Slechte service, vaak komt de bus niet en volgt dan ook niet de aangegeven route. Chaos ten top. Te weinig ruimte in een te kleine dichte bus. Ga liever wandelen

    perfecte locatie met fraai uitzicht over het mooie Praag. Goede plek om uit te rusten na een drukke dag in de stad.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    9,2
    De locatie en service zijn geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik vond het jammer dat er geen bad op de kamer was maar dat is een kleine manko.

    De locatie en service zijn geweldig!! Het ontbijt alleen al is de moeite waard om daar te overnachten.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,2
    Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Na een dag rondlopen in het zeer hete Praag was het altijd een verademing om terug te komen op de kamer met airco. Het ontbijt en het diner in het hotel zijn ons zeer goed bevallen. Heel mooi uitzicht over Praag. Op 10 minuten lopen van de Praagse burcht.

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    10
    De locatie is adembenemend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De locatie is adembenemend. Het hotel is gelegen in een prachtig historisch gebouw. Het restaurant is uitstekend. Prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed. het personeel is uiterst vriendelijk. Kortom: een aanrader!

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    10
    De service van het personeel is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De service van het personeel is uitstekend. De ligging van het hotel is prachtig. Vanuit het hotel kun je prima heuvelaf wandelen naar het centrum en voor de steile terugweg is er de tram of een prachtige wandeling door het park op de heuvel.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    9,2
    uitstekende ontvangst, zeer behulpzaam personeel, zelden...
    • Vakantiereis
    • Stel

    op het moment dat wij er waren was er geen restaurant en rooomservice faciliteiten. per half februari zijn ook die faciliteiten weer beschikbaar. dit was bij reserveren niet aan ons gemeld.

    uitstekende ontvangst, zeer behulpzaam personeel, zelden zo"n schone hotelkamer/badkamer gehad, bedden van zeer goede kwaliteit. goede ligging bijna naast de Praagse burcht. alles prima te belopen of pak tram 22.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    10
    Het was fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was fantastisch

  • Beoordeeld op: 24 februari 2016

    9,6
    Onwijs goede keuken, met een heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onwijs goede keuken, met een heerlijk ontbijt!

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    10
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ligging Vriendelijkheid en dienstbaarheid personeel

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    9,6
    Wat een prachtig hotel en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt te duur

    Wat een prachtig hotel en vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    9,2
    uitzicht van het terras
    • Vakantiereis
    • Stel

    uitzicht van het terras afstand tot het centrum vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    10
    Ligging Hotel, Vriendelijkheid personeel, mooie kamer,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet van toepassing

    Ligging Hotel, Vriendelijkheid personeel, mooie kamer, heerlijk bed, Uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    10
    Alles beviel ons!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles beviel ons! Beter konden we het gewoon niet hebben! Alles was pico bello!

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Questenberk

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: