Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Rehavital 3-sterren

Jugoslavska 30/11, Jablonec nad Nisou, 466 01, Tsjechië

#2 van de 6 hotels in Jablonec nad Nisou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 754 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,2
    Uitstekend en dicht bij voldoende goede en zeker niet dure restaurants
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    We hadden een familiekamer voor 4 personen. Was ruim en netjes. Zeker voor de prijs was het een uitstekende accommodatie. Jammer was dat de familiekamers beneden waren en we weinig uitzicht hadden op buiten. Was voor ons geen enkel probleem, we waren er alleen om te overnachten. Het ontbijt en de ontbijtruimte waren uitstekend. Als we weer naar Jablonec gaan komen we hier zeker terug.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    5,0
    ontbijt was redelijk toen wij er waren was het heel rustig...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was echt een tegenvaller staat op booking.com dat er een restaurant is en een bar bij het hotel er worden wel foto's op in internet gezet maar alles is dicht en ik vroeg is het restaurant met terrras en de bar niet geopend nee zei een medewerkster we hebben een nieuw concept nou daar moest ik het mee doen zei kan er natuurlijk niks aan doen maar die foto's mogen gewoon niet op de site staan van boekings.com staan wij dacht heerlijk daar op een terras te zitten en dineren maar helaas mee moesten we toch weer lopen en dan zit je niet bij je hotel wat we graag hadden gedaan was echt heeeel vervelend

    ontbijt was redelijk toen wij er waren was het heel rustig in het hotel vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,1
    Goed gezien de lage prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kelderkamer met kleine ramen

    De lokatie en parking

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,1
    Prijs/ kwaliteit OK. Goed ontbijt, vlakbij 't centrum. Te weinig verluchting via 2 kleine raampjes.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Te warm op de kamer. Slechts 2 kleine raampjes op de zonzijde.

    Rustige kamers, vlakbij 't centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    4,6
    Goeie douche, centrale ligging
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig en matige bedden. Allemaal erg gedateerd. ‘T kost niks en je krijgt dan ook niet veel.

    Goeie douche, centrale ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    5,4
    Alle faciliteiten waren gesloten .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle faciliteiten waren gesloten . Als we dit hadden geweten hadden we niet geboekt. We zijn naar een ander hotel gegaan.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    2,5
    Niks beviel bar dicht restaurant dicht dus savonds niks te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks beviel bar dicht restaurant dicht dus savonds niks te doen wil je s morgens douche geen water omdat er teveel mensen onder de douche staan

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    7,5
    goede service en centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ,ochtends +- 5 uur veel herrie i.v.m. waarschijnlijk leegmaken containers.Dat moet stiller kunnen.

    goede service en centraal gelegen.kamer netjes opgeruimd en aangevuld.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    6,7
    Goede prijs-/kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer was niet schoon en daardoor konden we nog niet in onze kamer bij aankomst. Hotel is erg gehorig, omdat alle vloeren uit tegels bestaan. Je hoort daardoor iedereen komen en gaan. Na 23.00 uur kon je zonder chip het hotel niet meer in, dat werd vooraf niet verteld. Meerdere gasten moesten daarom via een dak naar hun kamer klimmen of mensen wekken om binnen te komen.

    Goede prijs-/kwaliteitverhouding. Gratis parkeren

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    7,9
    De vriendelijkheid en service
    • Vakantiereis
    • Stel

    De raamdecoratie was een beetje smerig. Bedden erg klein.

    De vriendelijkheid en service

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    6,3
    Goed personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Teveel in rekening gebracht!!!

    Goed personeel

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    8,3
    Zeer goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zeer goed gelegen

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    8,3
    De prima communicatie!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De prima communicatie!

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    8,8
    Onthaal en behulpzaamheid
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bar en restaurant gesloten

    Onthaal en behulpzaamheid

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: