Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel & Residence Royal Standard 3-sterren

Rasinovo Nabrezi 38, Praag, 12800, Tsjechië

#344 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 664 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,1
    Prima budget hotel voor bezoek aan Praag
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt alleen tussen 8 en 10uur. Op terugweg moesten we eerder vertrekken maar daar was geen oplossing voor. Eerste twee nachten heel erg warm op de kamer. Knop airco werkte niet. Doorgegeven maar dag later nog steeds even warm. Laatste dag weer gemeld, werd aangegeven dat deze afgesteld stond op buitentemperatuur. Na overleg met denken we de manager mocht hij toch aan. Hierdoor de laatste nacht pas goed kunnen slapen. Geen zeep oid in badkamer.

    Ligging is prima! Vlakbij tramhalte, 5 minuten lopen naar metro. Vanaf vliegveld met openbaar vervoer in nog geen 45 minuten te bereiken. Ontbijt uitgebreid. Comfortabele bedden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,6
    Fantastische prijs / kwaliteit verhouding, dat vlak bij de mooie bezienswaardigheden is gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardappartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurige kamer, enorme badkamer, schoon, we keken uit op de rivier en zaten op de zolder dus prachtig uitzicht. Heel rustig, geen mensen gehoord of gezien. Er schijnen ook appartementen vast te worden verhuurd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,9
    De ligging van het hotel is aan het water.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De ligging van het hotel is aan het water. Langs de kades is 's avonds heel veel te doen; muziektentjes, muziekboten (en bierboten), festival enz. Het hotel ligt nog voldoende dicht bij het centrum om te voet te gaan, maar er is ook een metrostation dichtbij en ook een treinstation, voor als je een tripje in het binnenland wilt maken. We hadden ene kamer aan de achterkant, waardoor je 's nachts geen last hebt van de muziek.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,5
    Simpel maar goed hotel om te overnachten als je Praag in een paar dagen wil bekijken vlak bij OV!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets voor dit geld.

    Deze accommodatie is simpel maar goed genoeg om 2 nachten door te brengen als je de stad wilt zien. Vanaf het vliegveld makkelijk te bereiken met OV (bus en metro). Ontbijt was ook voldoende/goed net als de kamer. De foto's op de kamer zien er anders uit als die ik had maar dat was geen probleem, heb er alleen geslapen, gedoucht en ontbeten. Gratis wifi!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    5,8
    Zeer gedateerd hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer gedateerd basic hotel en inrichting. Eerste avond was de CV kapot, werd tijdelijk opgelost door een heater.

    Erg vriendelijke en behulpzame baliemedewerkers. Tram stopt nabij de ingang van het hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,9
    Citytrip Praag
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe-Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vervanging van de handdoeken. Maar toen we dat aangaven werden er direct nieuwe meegegeven.

    Prima ontbijt Flexibel personeel, we mochten eerder ontbijten i.v.m. onze vroege vlucht terug naar huis. Tramhalte 50 meter vanaf het hotel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    8,3
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Goed hotel met vriendelijk.behulpzaam personeel. Het hotel ligt heel centraal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,5
    Redelijk uitgebreid ontbijt, goed begin van de dag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Redelijk uitgebreid ontbijt, goed begin van de dag. Hotel is wat ouderwets, maar wel van alle gemakken voorzien. Prima plek voor een stedentrip Praag

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,3
    De ligging prima en alles voor ons op loop afstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou niet weten wat

    De ligging van het hotel was uitstekend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    7,9
    Goed en schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen douchegel oid aanwezig, geen probleem maar misschien handig om te weten.

    Prima ontbijt, schone kamer en comfortabele bedden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    7,9
    Heel prettig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was heel warm.

    Kamer was rustig gelegen. Tram naar het centrum stopte bijna voor de deur.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is wat klein.

    Het ontbijt was prima. Voldoende keuze. Aardig personeel bij receptie. De ligging is prima!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    9,2
    Stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardappartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging goed Personeel behulpzaam

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    8,3
    Goede uitvalsbasis voor de stad, steeds meer leuke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Goede uitvalsbasis voor de stad, steeds meer leuke winkeltjes/goede eet tentjes in oomgeving. Bezoek ook eens andere Praag, beklim burcht Vyserad, ligt om de hoek !

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    4,6
    De locatie was top, je loopt vanuit het hotel meteen langs...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel op Booking.com genoemde opties waren niet aanwezig in de diverse kamers (we hebben er in totaal 3 gezien). In de eerste stonk de badkamer omdat de ventilatie geregeld wordt door een bewegingsmelder. Ben je niet aanwezig, dan schakelt hij uit en gaat het erg muf ruiken. In de (vroege) ochtend werd er gerenoveerd aan de achterzijde waardoor uitslapen niet mogelijk was. We wilden vertrekken maar daar werd moeilijk over gedaan ivm het soort boeking. Wel kregen we een andere kamer (met beter uitzicht en minder herrie), maar doordat zij dachten dat we alsnog wilden vertrekken bleek die kamer maar voor 1 nacht te zijn waarna we weer moesten verhuizen. Ik was het daar niet mee eens en men had werkelijk nergens begrip voor, we moesten maar een slechte review schrijven...? Ontbijt is tot 10:00 maar als je iets langer wilt blijven zitten dan gaat het licht uit en wordt er gestofzuigd. Allemaal dingen die je in bepaalde hotels vaker tegen zult komen, maar niet tegen deze hoge prijs.

    De locatie was top, je loopt vanuit het hotel meteen langs de Moldau waar altijd wel wat te doen is (en waar altijd wel bier te drinken is).

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    7,9
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging. De uitstekende bedden. Heel vriendelijke receptie. M.b.t. de uiterst lage hotelprijs is de kwaliteit prima.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    10
    mooi centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    mooi centraal gelegen.

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    6,7
    Breakfast was good
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Room not wel ventilated and beds too small.

    Breakfast was good

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    9,6
    Prime accommodatie en veel ruimte, goede bedden, tram voor...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prime accommodatie en veel ruimte, goede bedden, tram voor de deur, gastvrij ontvangen!

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel & Residence Royal Standard

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: