Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residence U Černého Orla 4-sterren

Mostecka 11, Praag, 118 00, Tsjechië

#20 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 674 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,8

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Super locatie maar verder iets overgewaardeerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aristocratic Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had geen raam naar buiten. Bediening restaurant erg chagrijnig. De meneer liep continue te zuchten en steunen. De onbijtjes waren heerlijk. Aangezien ik zwanger ben wilde jk graag een aanpassing omdat er veel rauwe vis/gerookte vis/rauwe kazen in verwerkt zijn maar dat was niet mogelijk omdat het vaste gerechten zijn. Daarnaast wordt er een rare koers berekend met afrekenen waardoor ik bijna 30 euro duurder uit was

    Geweldige locatie. Prima ontbijt. Hotelpersoneel was vriendelijk. Mogelijkheid tot parkeren redelijk dichtbij

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,5
    Centraal gelegen, kleinschalig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt in vaste menu's i.p.v. ontbijtbuffet. Kwaliteit van het ontbijt. Personeel in restaurant was nors en niet erg vriendelijk. Reinheid van de douche.

    Centraal gelegen, kleinschalig hotel. Ruime, comfortabele kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    8,8
    Locatie is perfect, prima 'breakfast for whole day'...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een beetje muffe geur op kamer maar dit komt waarschijnlijk door de oudheid van het gebouw.

    Locatie is perfect, prima 'breakfast for whole day' met zeer veel keuze, rust (kamer achteraan), eenvoudige goede keuken

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aristocratic Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeermogelijkheden

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,6
    ideale bestemming voor tortelduiven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aristocratic Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    parkeren niet mogelijk Echter kan op vijf minuten wandelen

    Zeer vriendelijk en behupzaam personeel. zowel aan de ontvangst als in het restaurant

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    10
    Alles was top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aristocratische Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Alles was top!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    9,2
    Super verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aristocratische Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, super ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    9,6
    Mooie kamer en badkamer met prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doordat je in een oud gebouw bent zijn de kamers wel erg gehorig.

    Mooie kamer en badkamer met prima bedden. Op een geweldig mooie locatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    7,5
    Perfecte locatie voor een stedentrip Praag
    • Zakenreis
    • Stel
    • Aristocratic Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt simpel

    Mooie kamers, en perfecte locatie - in hartje historisch Praag

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    10
    Hotel is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het naastgelegen restaurant heeft slechte bediening. Onvriendelijk. Het eten en ontbijt is heerlijk, maar zonder lach en plezier van de bediening vergaat je de eetlust wel.

    Hotel is prachtig. Bedden liggen heerlijk. Mooie douche. Gewoon top

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    10
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Als ik dan toch een punt moet noemen: het hoofdkussen was niet mijn favoriet. Dat is ook werkelijk het enige dat ik als iets minder heb ervaren. Ik weet ook vrijwel zeker dat ze die hadden vervangen als ik erom had gevraagd (zelf niet de moeite voor genomen). Daarom ook geen puntenaftrek op de totaalscore.

    Zeer vriendelijk personeel. De receptionist nam (uit zichzelf) uitgebreid de moeite om ons wegwijs te maken op de plattegrond van Praag. De kamer had een groot tweepersoonsbed en ik had het verzoek geplaatst of we twee losse bedden konden krijgen. Bij aankomst bleek dat ze er een luxe extra bed hadden bij geplaatst! Dus 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed. Dat is pas luisteren naar de wensen van je gasten!

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    9,6
    Schitterende romantische kamer op zeer centrale plek direct...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer grensde aan een overdekte binnenplaats, waardoor de ramen niet open konden. Er was wel airco. Mocht de pret overigens niet drukken!

    Schitterende romantische kamer op zeer centrale plek direct naar de Karelsbrug. Kamers zijn met oog voor detail sfeervol ingericht. Zeer hulpvaardige en aardige receptionist.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,1
    We werden uitstekend geholpen om de bagage de trap op te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen lift aanwezig! Voor 3e etage, 63 treden op. Bewaakte parkeerplaats is op 10 minuten van het hotel. Badkamer was in krakkemikkige staat.

    We werden uitstekend geholpen om de bagage de trap op te krijgen. Het restaurant was prima, de kamer redelijk.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    7,9
    Mooi kamers op een fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden hadden boxsprings mogen zijn, zonder houten uitstekende randen. Kamers staat erg vol met spullen (of kamer is te klein). Prijs op booking is misleidend. Staat in € aangegeven, maar er wordt in CKZ afgeschreven. Hier wordt hun eigen wisselkoers gehanteerd, waardoor je 5 euro per nacht meer betaald dan als weergeven in je boeking. Na lange discussie in het hotel is dit verschil terugbetaald.

    Mooi kamers op een fijne locatie. Ontbijt wordt a la carte geserveerd (keuze uit 7 varianten) en was heerlijk.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    9,2
    heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    dat je bij het douche de douche kop zelf moet vast houden

    heel vriendelijk personeel goede ligging grote van de kamer

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    9,6
    De ploeg met de jonge dame aan de receptie, was een topper.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ploeg met de jonge dame aan de receptie, was een topper.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    10
    Prachtige locatie, mooie kamers met Airco, keuze uit 7...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige locatie, mooie kamers met Airco, keuze uit 7 verschillende ontbijten, erg behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    10
    Location
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nothing

    Location

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    6,3
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    uitzicht en kleine kamer die wel € 150 per nacht kost.

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 11 april 2015

    6,3
    Centrale ligging bij Karelsbrug
    • Zakenreis
    • Stel

    Dure parkeervoorziening en te ver van het hotel

    Centrale ligging bij Karelsbrug

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    10
    Restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi in room 8 only possible in toilet

    Restaurant Place Room Bathroom

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Residence U Černého Orla

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: