Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vintage Design Hotel Sax 4-sterren

Jansky Vrsek 3, Praag, 118 00, Tsjechië

#184 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 949 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    5,0
    Ontevreden over kamer en service
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Atrium
    • Verbleef 3 nachten

    Service personeel De kamer Al het personeel ongeïnteresseerd tijdens gehele verblijf, er kon nauwelijks een 'hallo' van af. Bij aankomst viel de kamer tegen, we hadden totaal geen 'uitzicht' op het atrium wat Booking.com beloofde, maar onze ramen zaten aan een gang waar mensen voorbij liepen. We hadden dus geen frisse buitenlucht, de ramen konden wel open maar daar hadden we natuurlijk niets aan. De kamer rook ook muf, dit kwam volgens het personeel door de airco. Tevens hadden we in de kamer geen slaapbank, zoals Booking.com vermeldde bij het boeken. We moesten dus in hetzelfde bed slapen. We gingen naar beneden om over alles te klagen, maar de meneer achter de balie praatte overal omheen. We kregen geen andere kamer, de kamers van hetzelfde tarief waren volgeboekt en we moesten bijbetalen als we een kamer aan de straatkant wilden, dit deden we natuurlijk niet. In de kamer troffen we ook nog in de vuilnisbak een pluk haren aan. In het bad en op de vloer van de badkamer liepen kleine miertjes, de voegen waren ook niet goed gedaan. Verder was de kamer wel schoon, afgezien hiervan. Er waren alleen donzen kussens, ik ben erg allergisch dus vroeg beneden naar normale kussens. DIE HADDEN ZE NIET.. Ik moest het er maar mee doen, de mevrouw achter de balie was erg onvriendelijk. Dit hadden we nog nooit meegemaakt... Bij het ontbijt konden we nergens koffie of thee vinden en het personeel kwam niet naar ons toe, terwijl we de enigen in de eetzaal waren. Toen hebben we het maar gevraagd en kregen een verbaasde blik, maar de mevrouw kwam daarna wel naar ons toe met twee potjes thee, Dit was alle dagen zo, we kregen niets totdat we er zelf om vroegen. Heel vreemd vonden wij dit.

    De ligging, dichtbij de Karelsbrug en heel dichtbij de Praagse burcht (hotel ligt wel op een heuvel, dus je moet naar boven lopen vanaf de Karelsbrug).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,3
    "Vintage Praag"
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Atrium
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Badkamers zijn wat ouderwets en kunnen een update gebruiken.

    Mooi hotel, écht vintage. Mooie ruime kamers en een lekker bed. Het ontbijt was ook erg goed en uitgebreid. Ze bieden veel faciliteiten. En ze hebben een klein dakterras waar je lekker kan zitten om te lezen of een drankje te doen. De ligging was prima. In een kwartiertje tot twintig minuten loop je naar de Karlsbrug. In een half uur ben je aan de overkant, waar je nog meer winkels vind en de astronomische klok op het plein. Prima verblijf gehad!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,1
    Leuk. Bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar te voet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren kost 35 euro per nacht, wat wij veel vonden. Geen buitenvensters bij de standaard kamers.

    Hotel is vrij nieuw. De standaardkamers hebben geen buitenvensters. De luxe kamers wel. De kamer was in orde, bedden waren goed, badkamer ook. Aankleding van de kamers is leuk omdat je niet veel vintage hotels tegen komt. Ontbijt was heel gevarieerd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,5
    Prima hotel op mooie plek
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel noemt zichzelf design stijl. Wat betekent dat alles in de jaren 70 kleuren is. Dus wit met oranje, zwart en bruin. Dit betekent niks. Wil overal geld aan verdienen. 1 uur late check out 10 euro. Geen koffie of thee op de kamer. Kan wel beneden gekocht worden. Taxi service van naar vliegveld wordt gereden met prive auto's. Op de heenreis kwam taxi service niet opdagen.

    Ontbijt is prima. Grote kamer, badkamer groot, maar toegankelijk via een aparte gang met glas. Alles zeer ruim. Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    9,6
    Rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Atrium
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed uitgebreid ontbijt Ligging hotel in ambassade wijk. Net buiten de drukte maar bezienswaardigheden prima te bereiken. Goede restaurants in de omgeving

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    10
    Beste hotel van Praag?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Atrium
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeerruimte

    Super inrichting, style, sfeer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,5
    Verblijf in retro stijl
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Atrium
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen verlichting op de kamer

    Mooie stijl retro

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    7,5
    De ligging van de accommodatie was perfect!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Atrium
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig omdat wij aan de binnenruimte van het hotel verbleven.

    De ligging van de accommodatie was perfect! Alles is op loopafstand.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gezelligheid van de kamer en de top locatie van het hotel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,5
    Het decor was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze koffie

    Het decor was geweldig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,8
    De ligging en het lekkere ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Atrium
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3e bed was een slaapbank

    De ligging en het lekkere ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,5
    Rustige liging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Atrium
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt basic

    Rustige liging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,6
    Heel gezellig en goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gezellig en goed gelegen. Een echte aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,5
    Praag is top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeergelegenheid. Afvoer badkamer was wat verstopt.

    Mooi hotel. Redelijk goed gelegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Wifi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Atrium
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Goed hotel, heel schoon, helaas geen echt buiten om even te zitten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco lekte water tijdens mijn verblijf is er geen reparateur geweest (er was wel gebeld zeiden ze). Er is geen compensatie gedaan

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Atrium
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen raam naar buiten voor verluchting was echt een afknappen hierdoor zeer slecht geslapen

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    10
    perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op Atrium
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    het ontbijt was geweldig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,1
    Goede rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    In verhouding erg prijzig.

    Goede rustige ligging. Hotel heeft een goede leuke uitstralling. Heerlijk ontbijt!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    7,5
    Mooi en goed gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en wifi

    Heerlijk bed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    9,6
    Prima uitvalsbasis om Praag te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    zeer lekker en uitgebreid ontbijt. Excellente bedden, uitstekend geslapen. Rustige locatie, op wandelafstand van de Karelsbrug.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,5
    Locatie is super
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs-Kwaliteit, relatief duur. Standaard kamer heeft geen ramen en er hangt een hele droge lucht in die kamers (niet te doen), na één nacht upgrade gedaan naar Suite.

    Locatie is super

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    10
    Hele mooie kamers en een geweldig leuke uitstraling in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets!!

    Hele mooie kamers en een geweldig leuke uitstraling in de vintage stijl. Superschoon en heerlijk ontbijt. Ongedwongen sfeer met leuk personeel in een rustig stukje Praag op loopafstand van alles wat Praag te bieden heeft !

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    10
    De ligging pal in het hart van het oude Praag.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eerst dag was het ontbijt prima ,maar tweede dag was er niets aangevuld. De bakker was niet gekomen met broodjes en croissants.Verder alles prima.

    De ligging pal in het hart van het oude Praag. Airco in onze kamer ,want het was er heel warm in onze periode. Enkel in luxe kamer aanwezig. Heel vriendelijk onthaal bij aankomst met heel veel informatie. Mogelijkheid tot parkeren bij het hotel ( mits betaling 28 euro per dag ).

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    9,2
    Design, goed ontbijt, comfortabele kamer, heerlijk bed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slapen met het raam open is eigenlijk geen optie. 's Morgens vroeg dendert het verkeer voorbij, in de nacht is het stiller. Er is wel airco.

    Design, goed ontbijt, comfortabele kamer, heerlijk bed

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,5
    Decor
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen buitenraam/frisse lucht.

    Decor

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    9,2
    Een cool hotel, inrichting biezonder smaakvol, ruime kamers,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een cool hotel, inrichting biezonder smaakvol, ruime kamers, heerlijk ontbijt, toplocatie

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    9,2
    Ruime kamers, alles was op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onze kamer had geen raam naar buiten.

    Ruime kamers, alles was op loopafstand.Centraal en toch rustig. Behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    10
    Super ligging in rustige deel van Praag en toch alles...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Super ligging in rustige deel van Praag en toch alles gemakkelijk bereikbaar. Heel vriendelijk personeel en uitstekend uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,9
    Het interieur, ontbijt en de ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vloerbedekking in hele hotel, geen bad op de kamer en gladde vloer in de douche.

    Het interieur, ontbijt en de ligging.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    8,8
    Service, personeel en ontbijt!
    • Zakenreis
    • Stel

    Suite geboekt en kregen een normale kamer. Later opgelost met compensatie via booking.com!

    Service, personeel en ontbijt!

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Vintage Design Hotel Sax

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: