Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Vysehrad 4-sterren

Marie Cibulkove 29, Praag, 14000, Tsjechië

#489 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 367 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    6,3
    Net een voldoende
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 3 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te rumoerig in en rond hotel. Slechte hoofdkussens en overgordijnen laten te veel licht door. Badkamer kan een update gebruiken, hout is aangetast. Geen mengkraan en mogelijkheid douchekop op te hangen onbreekt. Globaal schoon als je niet te kritisch bent.

    Dichtbij het congrescentrum. Prijs en kwaliteitverhouding. Simpel ontbijt maar voldoende voor de dagstart. Dicht bij metro waarmee je zo overal bent. Richting de oever leuke eet en drankbootjes. De burcht met kerk is een mooie locatie. Kamers zijn voldoende ruim. Matras bed is prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    9,6
    authentiek Tjechisch verblijf met heerlijk ontbijt met gezonde groenten!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geen thee/koffie op de kamer, waterkoker was er eerst ook niet, maar die kregen we later. geen theezakjes of koffie beschikbaar.

    kleinschaligheid, heerlijk ontbijt, dichtbij congrescentrum en metro.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    Gewoon goed voor de prijs die je betaald
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad is niet t erg, maar het zou wel handig zijn als je de sproeier op zou kunnen hangen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongelukje gehad met glazen kan 10 euro moeten betalen

    Direct heet water

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,9
    Hotel op loopafstand van Congrescentrum van Praag
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen en kussens zijn te zacht

    Hotel op loopafstand van Congrescentrum van Praag

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    9,6
    Kamers waren goed verzorgd, ontbijt niets op aan te merken,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik zou het niet weten

    Kamers waren goed verzorgd, ontbijt niets op aan te merken, prima verzorgd dus. Dame bij de receptie heeft ons prima geholpen toen wij haar hulp nodig hadden, erg fijn als je de landstaal niet perfect beheerst. De auto stond veilig in de parkeergararge bij het hotel.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    10
    De kamers waren zeer netjes en leuk ingericht, ontbijt was...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik zou het echt niet weten

    De kamers waren zeer netjes en leuk ingericht, ontbijt was prima, erg goed verzorgd.Alles was keurig schoon en netjes. De lokatie lag op een prima lokatie t.o.v. het Congrescentrum, nog geen 10 minuten lopen. Ook de auto stond veilig in de parkeerruimte. De receptie medewerkster heeft uitstekend mij geholpen, toen bleek dat ik technische hulp nodig had m.b.t.een storing aan mijn auto. Echt fijne mensen .

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    7,5
    De kamer is voorzien van het nodige comfort.
    • Zakenreis
    • Groep

    De airconditioning op de kamer, die echt wel nodig is, maakt veel lawaai en heeft weinig effect. Het einduur van het ontbijt wordt stipt aangegeven door het doven van de lichten (=klantonvriendelijk).

    De kamer is voorzien van het nodige comfort. De ligging in de buurt van metrostations is handig. Hoewel we veel vroeger aankwamen, waren de kamers reeds beschikbaar.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    6,7
    De locatie was goed , auto direct voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De airco voldeed niet , te weinig capaciteit en veel te veel lawaai als hij aan stond.drank in de koelkast was niet koud ( bij temperatuur van 38 buiten )

    De locatie was goed , auto direct voor de deur.verder niets bijzonders.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    8,3
    prijs/kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    prijs/kwaliteit

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,9
    locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    locatie

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Vysehrad

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: