Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Duitsland
  3. Beoordelingen vakantiewoningen: Berlijn (deelstaat)
  4. Beoordelingen vakantiewoningen Berlijn
  5. Beoordelingen van Hotel 1A Apartment Berlin

Beoordelingen over Hotel 1A Apartment Berlin Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Milastr. 6, 10437 Berlijn, Duitsland

#166 van de 425 vakantiewoningen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 510 beoordelingen over dit appartement

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 24

  • Beoordeeld op: 21 januari 2019

    6,7
    Goede locatie om alle kanten op te kunnen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was oké op orde, maar is wel hier een daar aan vernieuwing aan toe. Kan zeker nog een stapje strakker en een update krijgen. Handdoeken waren erg oud, kitrandjes in de badkamer gedateerd, dushkop erg simpel en niet echt te richten. Entreehal kan ook wat sfeervoller.

    Goede locatie om alle kanten op te kunnen. Op loopafstand veel leuke dingen. Fijn dat er ook koffie en thee klaar stond. De kussens zijn super! Goed schoon.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 19 december 2018

    8,8
    Voor 2 vrienden zalig! Voor 4 personen ook nog prima; je bent tenslotte toch de hele dag in de stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi was waardeloos. En met onze eigen databundel had je binnen geen bereik vanwege dikke muren/binnentuin?. Anno 2018 vind ik dat echt niet meer kunnen.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,5
    leuke plek met alle mogelijkheden net om de hoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk alleen de geluiden die via de houten vloer van de bovenburen doorkomen.

    leuk appartement met een stijvolle vormgeving. prima plek. leuke ontbijtlocatie 2 blokken verderop bij de bakker. tram, trein en bus net on de hoek. dus prima plek voor een stedentrip.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,5
    Prima en keurig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden geen ontbijt, niet nodig want in Berlijn kan je fantastisch ontbijten. Enige nadeel de kamer was dat het best gehorig was en dat er een klein flits lampje het brandalarm aanstond. Dit was best irritant als alle andere verlichting uit was. Dit hing namelijk precies boven het bed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    7,9
    8+
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De beheerder deed alsof hij aardig was, maar stuurde een hele stapel berichten waarom hij zo graag wilde helpen maar niets kon. Onzinnig.

    De kamer was ruim en prettig. Aardig ingericht.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2018

    7,9
    Prima appartement voor een kort verblijf op een fijne lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi. Piepkleine badkamer.

    Rustige straat. Fijne buurt. Goed bed. Naast de atletiekbaan om te hardlopen.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    7,9
    Prima hotel op super lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De lokatie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,7
    Geen schone handdoeken volgende dag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schone handdoeken volgende dag

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,9
    voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de handoeken waren behoorlijk hard

    de prijs kwaliteits verhouding

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,9
    Mooi ruim appartement vlakbij allerlei openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ruim appartement.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Fijne buurt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Wifi! Geen afwasmachine Slecht ingericht Douche - wc te klein en onhandig Keuken inrichting minimaal

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    1A apartment is een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche en toilet: wat klein

    Ruime kamer!! Supermarkt aan de overkant: handig voor het ontbijt!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    9,2
    Zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie, faciliteiten, voorzieningen in de buurt, vriendelijkheid, comfort

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    4,2
    Het was makkelijk te vinden vanaf het metro station.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was erg slecht. Ik had van ge voren aangegeven dat ik later ik de avond zou aankomen. Die man was helemaal chagrijnig dat het in zijn eigen tijd was. Het bleek dat er een 1-persoonskamer was geboekt ipv twee persoonskamer. Het was 22 uur en hij wilde niks anders voor ons regelen. Wij wiste niet waar wij naar toe moesten en de kamers waren al betaald en wij kregen geen geld terug. Wij hebben dus zo laat een ander hotel moeten zoeken en niet geslapen daar.

    Het was makkelijk te vinden vanaf het metro station.

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    3,8
    Locatie is ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niet werkende WIFI Kleine douche Hele appartement kan flink worden opgeknapt Oude TV Al met al maakte het appartement een wat oubollige indruk

    Locatie is ok

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    8,3
    Het is een heerlijk ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douchecabine zou vervangen mogen worden (wel schoon). Ontvangst Wi-Fi en TV niet optimaal.

    Het is een heerlijk ruim appartement. Schoon! Vriendelijk personeel. Supermarkt op de hoek. Op loopafstand van U-Bahn en tram. In een leuke wijk. Alsof je een eigen appartement hebt in Berlijn.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,5
    Prima plek, vlakbij Mauerpark en in een gezellige, levendige...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Best gehorig, in het gebouw ook gewone apartementen en we konden de -denken we- kinderen van onze bovenburen goed horen rondrennen. Douche was erg klein en beetje verouderd, maar wel heerlijk volle straal en lekker warm.

    Prima plek, vlakbij Mauerpark en in een gezellige, levendige omgeving. Wifi werkte prima (we hadden een kamer dichtbij de receptie). prima matrassen, alles was netjes schoon.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    7,5
    Plaats van appartement, ruime kamer, goede koffie-thee...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas, nogal luidruchtige gasten in de andere appartementen.. Badkamer erg klein, maar verder wel ok.

    Plaats van appartement, ruime kamer, goede koffie-thee voorziening

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,5
    Geen ontbijt geboekt!
    • Stel

    douche wat aan de kleine kant

    Geen ontbijt geboekt!

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    9,6
    Ruime kamer netjes ingericht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamers zijn gehorig je hoort z'n voetstappen van boven,mensen op de gang en bij binnenkomst lobby

    Ruime kamer netjes ingericht

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    10
    Heel goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heel goede locatie.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,1
    Ik had verwacht dat onze kamer iets groter zou zijn.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik had verwacht dat onze kamer iets groter zou zijn.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    8,8
    Supermarkt aan de overkant en 24u open!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Supermarkt aan de overkant en 24u open!

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    8,3
    locatie super
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    locatie super

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 24

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: