Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over a&o München Hackerbrücke Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Arnulfstr. 102, Neuhausen - Nymphenburg, 80639 München, Duitsland

#358 van de 366 hotels in München

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2341 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,3

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    6,3
    Weinig op aan te merken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De werking van de kamerpas. Deze werkte pas na 3x terug te moeten naar de receptie.

    De ligging van het hotel ten opzichte van het centrum viel heel erg mee.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    5,4
    Er staat hostel maar het lijkt eerder op een achterstallig budget hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er wordt extra geld gevraagd voor beddengoed. Dat is een onaangename verrassing en geen fijne start van het verblijf. De prijs kan beter worden aangepast inclusief beddengoed, met een korting als men eigen beddengoed meeneemt. Ook moet je betalen voor kluisjes. Normaal kun je je bagage gratis achterlaten bij je hostel. De kamers zijn niet echt schoon. Het gebouw is erg groot met gigantisch veel kamers en lange rijen bij de receptie. Zo voel je je een nummertje en kun je als soloreiziger niet makkelijk contact maken met de receptie of mede vakantiegangers. Ik miste de knusse sfeer die je normaal bij kleinere hostels wel hebt.

    De accommodatie ligt op loopafstand van het station (20 min) en het centrum (30 min).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    3,8
    slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Veel teveel lawaai heel de nacht door, geen oog dicht gedaan. Kamer niet echt proper en gaan hoezen voor de dekbedden. Dan maar rechtstreeks onder het donsdeken geslapen. Er hing nog haar op het kussen. Niets van parkeerplaats beschikbaar.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    6,3
    Je bent zo in het centrum van München.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst nog betalen voor hoeslakens et cetera. Badkamer was nog vies, terwijl er niemand in de kamer was.

    Je bent zo in het centrum van München. Behulpzaam personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Prima, zou het zeker aanraden, ook gezien de ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    bestek bij ontbijt zag er niet zo schoon uit.

    Kinderen vonden het ontbijt leuk en afwisselend. Wij als volwassenen vonden het kwalitatief iets minder, maar wel voldoende gezien de prijs. Bedden waren goed, hygiëne prima en service vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    3,3
    Slecht en smerig...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Smerig hotel, smerige kamer, niet onderhouden. We waren daar gelukkig maar voor 1 nacht voor een doorreis. Er zat een stapelbed in de kamer, die je zelf moest opmaken. Hij stond ook aan de muur vastgemaakt. De muren waren overigens echt supersmerig, allemaal vieze vlekken. Verlichting in de kamer was ook erg slecht. Het was ook een doolhof in het hotel om de kamer te vinden. Het was niet duidelijk aangegeven waar je moest zijn voor de betreffende kamer. Je moest ook via het dakterras lopen (in de regen) om naar een ander deel van het hotel te komen. Tot slot moest je van tevoren aangeven dat je een parkeerplek moest reserveren, anders zou er geen plaats zijn. Dat stond niet duidelijk beschreven bij het boeken bij dit hotel. Uiteindelijk in een ander parkeergarage geparkeerd onder een ander hotel, uiteraard waren daar wel kosten aan verbonden.

    Niks eigelijk... Zie de minpunten waarom.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    2,5
    Sluiten die handel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer luidruchtig 's nacht. Afgeleefd hotel. Bedden waren niet gedekt bij aankomst. Slechtste ervaring ooit via Booking. com. Blijf hier weg! Ik heb je gewaarschuwd!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    3,3
    nooit meer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Hotel Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is een onderkomen voor tieners: veel herrie, drank, drugs, rommel, etc De accomodatie en de kamers zien er niet uit. De kamers stonken naar rook. Ik heb voor twee nachten geboekt maar bed en handdoeken waren niet verschoont. Ofschoon het ook een hostel is, mag je dit geen hotel noemen!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    4,6
    Als doorreis hotel kan het er wel door als je daar maar...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Denk dat het voor bepaalde vrouwen hun werkplek is, het volk dat er buiten staat enwat zich aan de bar/receptie bevind. Voelde mij niet echt veilig

    Als doorreis hotel kan het er wel door als je daar maar enkele uren moet slapen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,9
    Goed verblijf op loopafstand van de S-bahn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hotel Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was vreemd dat een schoonmaakster zo maar de kamer betrad terwijl ik daar nog was ('niet storen' was aangegeven).

    Prima kamer, goed opgeruimd. Ontbijt was goed verzorgd. Personeel was vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    7,5
    Lekker ontbijt buffet
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker ontbijt buffet

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    4,6
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonshotelkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne en matig personeel

    De locatie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    6,3
    .
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    .

    .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    5,4
    Geen beddengoed, achterdeur (aan galerij) kon niet op slot...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen beddengoed, achterdeur (aan galerij) kon niet op slot dus iedereen kon daar naar binnen. Kamer was niet echt schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    6,3
    het was een jeugdherberg/hostel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hostelkamer 6 Bedden met Stapelbed
    • Verbleef 1 nacht

    het was een jeugdherberg/hostel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    5,4
    Parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hostelkamer 6 Bedden met Stapelbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid. Waren op doorreis Hadden een compleet volle auto bij ons. Kon niet in de garage van a&o. Tegenvaller.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    8,3
    in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    prijs/kwaliteit is OK

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,3
    koffie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    matras en of vering te verend zodat ik niet goed kon slapen

    koffie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,3
    Voldoende voor deze prijs.
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging t.o.v. treinstation/openbaar vervoer is goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Prima ontbijt voor kleine prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in de buurt is erg moeilijk

    Prima ontbijt voor kleine prijs. Schone kamer met voldoende comfort.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    3,8
    Vreselijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk alles... Veel te hoge prijs voor dit slechte hotel

    Beviel totaal niet

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,5
    Blijkbaar was onze reservering niet direct goed doorgekomen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Blijkbaar was onze reservering niet direct goed doorgekomen via booking.com. Toch wel goed geholpen en prima kamers gekregen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    5,8
    goedkoop vlakbij oktoberfest, sfeerloos maar praktisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    sfeer inkom drukte ,

    ligging prijs

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    3,3
    de badkamer was niet schoon je moest zelf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de badkamer was niet schoon je moest zelf je bed verschoonen wc was slecht wet niet schoon gemaakt de prijs veel te duur dit hotel is mijn erg tegen gevalen

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    4,6
    Personeel hielp goed en was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hotel ligt aan kruispunt. Heel de nacht herrie buiten van trams en verkeer. Ook waren er luidruchtige jongeren die 's nachts hun kamer op gingen. Kozijnen naar het balkon waren slecht afgedicht (op vele plekken kieren en dus geluid). Gordijnen zijn te kort waardoor je de kamer niet donker kan krijgen. Het parkeren is betaald tot 23:00u. Ook moesten we lang wachten bij de balie. Hoge prijs voor wat je krijgt.

    Personeel hielp goed en was vriendelijk. Hotel heeft 5 persoonskamers

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    4,2
    Parkeergarage handig om auto met skibox veilig te parkeren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamers zeer eenvoudig. Ongezellig. Bediening receptie onaardig.

    Parkeergarage handig om auto met skibox veilig te parkeren. Reserveren van te voren geen nut. Late aankomst eigenlijk geen plek. Na aandringen mochten we dubbel parkeren.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    6,7
    Ontbijt met ruime keus, heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt met ruime keus, heerlijk.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    7,5
    Locatie tov het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie tov het centrum. Parkeermogelijkheid in de buurt.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2016

    8,3
    de locatie tov het centrum, goede parkeergelegenheid in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de locatie tov het centrum, goede parkeergelegenheid in de directe omgeving

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,9
    Het liegt in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De WC stinkt

    Het liegt in het centrum.

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    5,4
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    hygiene

    de locatie

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    9,6
    Het bad
    • Vakantiereis
    • Groep

    Stapelbed

    Het bad

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,7
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    1 persoon achter de balie met enorme drukte. Hele vieze badkamer!

    de locatie

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    4,6
    if you are sadomas.
    • Individuele reiziger

    breakfast

    if you are sadomas...then :-0

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,9
    Lage prijs voor een goede kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    niet van toepassing

    Lage prijs voor een goede kamer

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    6,7
    Kamer was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dekbed en kussens waren vies, bah.

    Kamer was prima.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2015

    5,0
    Kinderen zijn goedkoper dan vermeld op booking.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bedlinnen werd extra aangerekend.

    Kinderen zijn goedkoper dan vermeld op booking.com

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: