Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Akzent Hotel Lawine Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Fahl 7, 79674 Todtnau, Duitsland

#4 van de 15 hotels in Todtnau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 58 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    9,2
    Fijne wintersport vakantie !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken ging wat minder . We konden op maandag pas na 14:00 inchecken en mochten eerder niet in hotel. Ook konden we op maandag niks eten in het hotel. Ze gaven je wel wat andere adressen op waar je lekker kon eten!

    Ze helpen je uitstekend, praten allemaal goed Engels . Het eten is er super . Goed ontbijt waar er naar wens een eitje word gebakken voor je . Geen luxe kamers maar wel ruim en schoon !

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    8,8
    Zeer tevreden van accomodatie en personeel en komen graag nog eens terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het duurde wel wat eer er in de badkamer warm water uit de kraan kwam, wij moesten dan spijtig genoeg enkele emmers water laten wegstromen.

    Ontbijt met ruim aanbod, mooie kamer met balkon en ruim genoeg.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,6
    Warm onthaald
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De parking durft wel erg vol staan als het restaurant druk is. Ze serveren overigens lekkere lokale dingen, en niet duur.

    Redelijk ruime kamers, spontaan advies wat te bezoeken (we hadden slecht weer, maar ook daarvoor hadden ze wel wat), een gratis kaart voor toegangen in attracties, musea etc. Uitgebreid ontbijt (tenzij je érg laat opstaat - maar ook dan wilden ze gerust nog een eitje bakken). Mooie omgeving aan de rand van een dorpje aan de voet van de bergen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles ok.

    Kamer en ontbijt, de wijnen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    10
    was geweldig en we hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk. Fijne kamers en een heerlijk balkon met een geweldig uitzicht

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    10
    Gezellig en net famile hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ontvangst WiFi

    Comfortabele kamer en redelijk goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    9,2
    Zeer gastvrij, super ligging voor wintersport, altijd ruimte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is geen koelkast op de kamer. Verder geen opmerkingen.

    Zeer gastvrij, super ligging voor wintersport, altijd ruimte voor auto, aparte ski ruimte, verwarmde ruimte voor skischoenen, hochschwarzwaldkarte voor gratis liftpas, heerlijk eerlijk eten, super douche met onbeperkt warm water in een nieuwe badkamer.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    7,1
    Skibus stopt voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen gezellige bar voor een drankje in de avond. Douchewater was 's ochtends niet erg warm.

    Skibus stopt voor de deur. 1 halte verderop direct de lift in. Geen geluid van buren / andere gasten. Op de kamer aan de achterzijde hoorden we het bergbeekje stromen, heerlijk nachtgeluid dus.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    9,2
    Zéér vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze douche had koud water. Vermoedelijk was dit doordat je de warmwaterkraan buiten de douche moest aanzetten. Onze vrienden in een andere kamer, hadden er alleszins geen last van.

    Zéér vriendelijk personeel. Vanaf 2 nachten schwartzwaldcard: bevat skipas en toegang tot subtropisch zwembad.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    9,6
    Ver boven gemiddelde keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Maandag is een rustdag.

    Ver boven gemiddelde keuken. Wandelen direct v/u hotel. Bruikleen sleetjes, sneeuwschoenen e.d. Zwartewoud pas. Gratis parkeren

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    9,2
    We gingen voor het skiën en hiervoor was de locatie perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kussens waren heel zacht, dit beviel niet goed.

    We gingen voor het skiën en hiervoor was de locatie perfect. Bus stopt voor de deur en ski's en schoenen konden we in de kelder kwijt.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,9
    het ontbijt was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    het ontbijt was uitstekend verzorgd en meer dan voldoende veel variatie

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    8,3
    Zeer vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Enigsinds verouderd maar alles wel in goede staat.

    Zeer vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: