Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Albergo Restaurante Da Franco

Raiffeisenstr 12, 55491 Büchenbeuren, Duitsland

#4 van de 5 hotels in Büchenbeuren

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 265 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,5
    Prima verblijf voor een nacht als je gebruik maakt van de luchthaven Frankfurt-Hahn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de prijs kun je niet meer verwachten.

    Ligging vlakbij vliegveld Frankfurt Hahn met gratis parkeren en vervoer naar de luchthaven. De accommodatie is gedateerd, maar verder prima voor 1 nacht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    Al bij al een prettig verblijf, mits een paar kleine aanpassingen van onzentwege. Mooie oudej nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Met vieren in het appartement, mijn vrouw en ik en een bevriend koppel en dat ging perfect, alleen de inhoud van de keukenkast viel wat tegen, als je met vieren een tas koffie wil drinken dan mag je toch verwachten dat er minstens vier koffietassen in de kast staan. Hier stonden er maar drie. Ook maar drie glazen, dus moesten we in de badkamer een glas gaan nemen dat dienst deed als glas om te tanden te kuisen. Messen en vorken waren er juist genoeg, 4 van elk. Afwasproduct ruimschoots aanwezig maar geen keukenhanddoeken. Ook de zo geprezen koffie op de website viel me hard tegen, na nuttiging van een tas koffie in het cafe zijn we naar ons appartement gegaan om zelf koffie te zetten.

    Geen ontbijt genomen omdat wij een appartement hadden gehuurd en dus zelf ons ontbijt en maaltijden konden klaar maken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,3
    heel relaxt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke gastvrije eigenaar franco. Hij bracht en haalde ons op van het vliegveld. We mochten voor een kleine vergoeding onze auto bij het hotel een week parkeren toen we naar Italië vlogen. Ontbijt meer dan goed en restaurant was ook zeer goed. Echt top

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    6,7
    De kamers waren over het algemeen goed;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet erg vriendelijk. Ze spraken slecht en onverstaanbaar Duits waardoor de communicatie heel slecht verliep. Doordat ik regelmatig aangaf ze niet te kunnen verstaan werd hun houding erg onprettig

    De kamers waren over het algemeen goed; goed onderhouden en degelijke badkamer en de bedden waren oké. Het is het geld waard.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,7
    Ondanks de slechte start toch een goed verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een afspraak om tussen 11u en 12u aan te komen en toen we om 11u40 aankwamen kregen we als eerste te horen op een nogal onbeleefde toon, jullie zijn nogal vroeg ??? Jammer dat je 1€ per uur moet betalen voor wifi :(

    Rustige ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,1
    Goedwillende hotelbeheerder in enigszins vervallen hotel. Probeert je het naar het zin te maken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie moet echt worden gebruikt als uitvalbasis. Er is werkelijk niets te doen.

    Onbijt voor 5 euro was ruim voldoende. Toeristische locatie Traben trarbach Idar Oberstein Bernkastel Kues zijn fantastisch en dichtbij. Zelfs op de fiets als je een beetje klimspieren hebt. (E-Bike) In het hotel redelijk Italiaans en Duits eten. Ik zou ook dit hotel gebruiken als doorgangs hotel. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Kom zeker nog terug

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    6,3
    We werden goed ontvangen en konden daarna ons eigen ding...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is niet echt toeristisch, is dan wel weer perfect voor wie op de luchthaven Hahn moet zijn.

    We werden goed ontvangen en konden daarna ons eigen ding doen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Voor de prijs was het oké, met een goed bed was het top geweest.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed. Niet stevig, stabiel genoeg.

    Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    4,2
    Sleep niet lekker helaas.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers ware vies, erg vies! De kamers zagen er niet erg fris out, dek bedden waren voel met haar.

    De eigenaar is zeer aardig en gastvrij.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    8,8
    Prima nachtverblijfg als voorbereiding op vliegreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Temperatuurbeheersing. Kamer was vrij warm.

    Parkeergelegenheid en Internet toegang die gratis werd geregeld.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,5
    Goed ontbijt,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Balcon zonder scheiding,s nachts gingen de buren gezellig voor onze deur zitten roken

    Goed ontbijt, Kamer :netjes ruim/goed sanitair /schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    6,3
    Voor die prijs kwaliteit mag je niet meer verwachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beddengoed kon beter .

    Ontbijt was goed . Avondmaal was ook behoorlijk .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook niet fris,ook niet na ventileren. Avond eten.pizza niet geprobeerd. Er wordt gerookt.

    Het bed. Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    leuk weekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    ben heel tevreden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    6,7
    Basic betaalbare airport overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Matras was te zacht

    Afstand tot het vliegveld

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,5
    goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kwaliteit van de bedden kan beter

    Ontbijt en diner was prima,evenals de service. zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    7,5
    de vriendelijke bediening, overvloed aan eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    mocht wel beter gepoetst worden

    de vriendelijke bediening, overvloed aan eten. Wij waren met een grote groep en hadden dus de kamers voor ons zelf wat heel leuk was.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,5
    Prijs kwaliteit was zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijs kwaliteit was zeer goed. Ontbijt bijbesteld was erg goed voor € 5,00 p.p. Kaart in restaurant was meer dan voldoende. Lekker gegeten. Bedden waren goed en de kamers schoon.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,1
    Nette douche ,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed kraakte heel erg, Ontbijt daar in een vieze café/ bar met een niet zo,n vriendelijke eigenaar

    Nette douche ,

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: