Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Albertus Paris Stadt-Appartement Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Nebendahlstr. 11, 22041 Hamburg, Duitsland

#27 van de 75 vakantiewoningen in Hamburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 247 beoordelingen over dit appartement

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,3
    Lekker Appartement, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Straat lawaai. Appartement staat in een straat met kasseien en die maken erg veel lawaai als een auto langs rijdt. Alsof je naast het spoor zit. Ook lawaai s avonds van pratende mensen komt flink binnen. En ik ben wat gewend als Amsterdammer.

    Mooie ruime kamer. Goede douche!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,8
    prima accommodatie voor weekendje. Niet voor langer verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden om een parkeerplaats gevraagd per mail. Daar kregen wij geen antwoord op, en bij aankomst zagen we ook geen parkeerplaats bij de accommodatie. Daarom op straat geparkeerd (rustige straat). Pas in de envelop van de sleutels zat de informatie over het parkeren, en dat was te laat naar onze beleving.

    Op 10 minuten lopen van het dichtstbijzijnde metrostation. Rustige straat. Ruime kamers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    6,7
    verder een goed appartement
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiestudio (3 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement is te klein voor 3 personen , de slaapbank in de kamer was te klein voor een volwassenen laat staan voor 2

    De ligging tov de s-bahn en u-bahn , snelle verbinding naar de stad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,6
    ruimte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    we wisten dat er geen wifi in het app was maar dat is toch wel fijn. Via het balkon hadden we in een hoekje van de kamer wifi. wifi in het hele appartement zou een pre zijn.

    ruimte

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    n. v. t.

    ontvangst, ruim en licht appartement , goed bed, rustige omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Fijn appartementje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ver uit het centrum maar met de metro goed te doen

    We zijn hartelijk ontvangen, heerlijke douche, lekkere bedden en in de buurt gratis parkeren

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio (3 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    Keuken zonder Magnetron en kook platen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,5
    Ruime suites.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Anoniem. Geen personeel gezien.

    Ruime suites.

    Verbleven in januari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    5,4
    Het appartement was schoon, netjes en goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij betaalden bijna 200 euro voor 2 nachten voor een nette, maar wat verouderde kamer die midden in een bouwput lag. Zelfs op zaterdagochtend 7uur werden wij wakker door keiharde geluiden uit de bouw. Het 2 persoons bed dat wij hadden aangevraagd bestond uit 2 losse matrassen en dekbedden. Het personeel en de receptie was niet bereikbaar.

    Het appartement was schoon, netjes en goede parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    9,6
    Ruimte, alles keurig netjes, prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    in onze kamer slechte Wifi ontvangst. Ligging aan straatkant gehorig.

    Ruimte, alles keurig netjes, prima bedden. In weekend geen receptie na 10.00 maar alles goed geregeld dmv kluissleutel. Informatieve receptie. PRIMA VERBLIJF.

  • Beoordeeld op: 22 april 2016

    9,6
    Leuke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Leuke ontvangst. Ruim appartement. Dicht bij metro. Goede service.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    10
    metro s bahn in de buurt geweldig en alles aanwezig in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    metro s bahn in de buurt geweldig en alles aanwezig in het appartement

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    5,4
    royaal appartement op 10 minuten loopafstand van metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen dubbelgebruik van wifi code mogelijk. geen kookfaciliteit.

    royaal appartement op 10 minuten loopafstand van metro.goede parkeergelegenheid.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Albertus Paris Stadt-Appartement

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: