Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel zwei&vierzig Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Rheinstrasse 31, 56179 Vallendar, Duitsland

#1 van de 1 hotels in Vallendar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 429 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    6,3
    Goed hotel, vriendelijk personeel, jammer van spoorlijn zo dicht bij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke spoorlijn vlak voor hotel dendert dag en nacht door. Geen uitzicht op de Rijn. Ingebouwde ouderwetse wekker in bed goed hoorbaar.

    Ruime frisse kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond eten zeer beperkt wordt door de receptionist bereid, bij navraag bleek het keuken personeel met vakantie en dat midden in de vakantietijd. Ligging hotel langs zeer drukke doorgaandeweg en daarnaast een spoor waar om het half uur een goederentrein dendert 24/7 Brand technisch heb ik ook vraagtekens.

    Beperkte eten was zeer goed(goulash). Goed ontbijt en goede bedden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    6,7
    om naar Koblenz te gaan goede ligging , zal er wel nooit meer boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Treinspoor vlak aan het hotel bijna geen oog dichtgedaan . er was maar keuze uit twee menu's en dit elke dag de ganse zomer !

    de bus tegenover hotel om naar Koblenz te gaan , het ontbijt was goed maar niet super .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Prima voor een overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging, drukke weg en de goederentrein komt aardig vaak voorbij. Hierdoor kun je de ramen eigenlijk niet open laten als je dus aan de voorkant je kamer hebt, wat met warm weer wel lekker zou zijn geweest. Verder geen klachten.

    Hotel prima in orde, zijn nog wel flink aan het opknappen, wij sliepen op een soort appartement die nog niet klaar was, maar tijdens ons verblijf geen hinder van gehad. ontbijt prima, restaurant uitstekend. Bediening goed. Wij hebben zelf geen gebruik gemaakt van de bus, maar stopt voor de deur!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,5
    was kort maar fijn verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    kamer was zeer ruim en aangenaam . ontbijt prima . zeer vriendelijk ontvangst en zelfs bij op het late uur van aankomst konden wij nog een warme hap verkrijgen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,3
    Voor een overnachting goed te doen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden zijn heel laag. Met last van je rug slecht in en uit stappen van het bed. Kussens hebben de dikte van een handdoek ! Hotel ligt aan een weg en direct naast een tankstation.

    Goed ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,3
    Het ontbijt was goed en personeel was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden was oncomfortabel en zeer platte kussens. Ook was het storend dat je de trein erg goed hoort. De gordijnen waren ook kapot En lieten erg veel licht door. De interieur was erg verouderd.

    Het ontbijt was goed en personeel was vriendelijk. De hygiene was ook goed. Wat wel heel makkelijk was, dat je met de bus ( die voor de deur vertrekt en stopt) in ongeveer 10 minuten in centraal Koblenz staat.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    top ook voor zaken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    eigenlijk niks en als er wat is vertel het gewoon hier wordt nog naar je geluisterd !!!!!

    het ontbijt was goed maandag kwam ik aan de keuken was gesloten voor savonds maar ze vertelde wel dat er een goede pizzeria was overigens je kon daar ook andere eten krijgen nou deze was super goed dus hierover kan ik zeggen dat de keuken op maandag was gesloten was eigenlijk geen probleem meer alles was goed schoon ook had ik gezien dat ze haast alle kamers gerenoveerd hadden zelf had ik iets oudere kamer maar ook deze was schoon en werd ook goed bijgehouden vrijdag moet ik om 11 uur het hotel uit ik had gevraagd dat ik iets langer kon blijven wegens een afspraak later op de dag dit was geen probleem zonder gelijk met of over betalen te beginnen gewoon gratis dat is services super bij mij volgende verblijf zal ik daar weer boeken prijs is goed koblenz is goed aan te rijden bij vertrek was alles goed geregeld

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,9
    kamer omschrijving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wifi werkte niet. Booking.com laat een foto zien van een grote bed, maar dit hotel heeft alleen kamers met 2 eenpersoonsbed naast elkaar. Booking.com heeft het verkeerd gedaan volgens de manager van het hotel.

    heerlijke ontbijt. Zeer klantvriendelijke personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,0
    Vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het verschrikkelijk geluidsoverlast door goederentreinen s'nachts waarbij slapen bijna onmogelijk was

    Vriendelijke personeel. Goed ontbijt. Goed restaurant. Prima ligging t.o.v Koblenz openbaar vervoer voor de deur

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    6,3
    -eenvoudig maar goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    -als je een gezellig romantisch hotelletje zoekt, boek dan iets anders -drukke baan vooraan en drukke spoorweg achteraan, we hebben wel niet echt geluidshinder gehad maar niet echt sfeervol -slechte doorgelegen matrassen. (2 persoonbed was eigenlijk 2 aparte bedden)

    -eenvoudig maar goed ontbijt -parking voor het hotel -dicht bij koblenz

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    6,7
    ietwat ouderwets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    lawaai van treinen

    ligging t.o.v. koblenz

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    10
    Niks
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,1
    Het verblijf was zeer kort , we hadden juist een plaats nodig om rustig te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het terras was niet verzorgd.

    Het ontbijt was in orde.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    Goed verblijf voor overnachting op doorreis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Prima diner en ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Restaurant was goed, personeel vriendelijk.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie.

    Ontbijt goed, kamers gezellig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt en diner was uitstekend. Erg vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Het was er aangenaam vertoeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,9
    Heel vriendelijk personaal!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Heel vriendelijk personaal! Er is een goed restaurant aanwezig in het hotel waar je ook 's avonds kunt eten of iets drinken!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    5,8
    Zeer basic hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer en ontbijt waren erg basic. Kamer niet helemaal proper.

    Vriendelijkheid aan de receptie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,3
    personeel dag/nacht uiterst vriendelijk en behulpzaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    TV niet goed ingesteld. 8 programmas

    personeel dag/nacht uiterst vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,5
    Kamer was eenvoudig maar netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Mer zenders op TV

    Kamer was eenvoudig maar netjes. Iets te klein kussen. Restaurant was zeer goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer

    ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,0
    Niet bijzonder, maar we konden er slapen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijkheid en sfeer. Hotel redelijk verouderd.

    Ontbijt was prima, voor het overige matig

    Verbleven in augustus 2017

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: