Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alexander beim Kurfürstendamm Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Pariser Str. 37, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10707 Berlijn, Duitsland

#146 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 185 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    6,3
    Vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bakker was nog niet open dus geen verse broodjes om 7:00. Verder sokken gevonden onder het bed van de vorige bewoners.. fruitsap was niet versgeperst en niet zo lekker. Vrij duur voor wat je krijgt.

    Vriendelijkheid van het personeel. We konden onze fiets stallen op de binnenplaats. Badkamer was prima in orde. We konden ook onze bagage smorgens vroeg reeds achterlaten voordat we op de kamer konden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Nvt

    Goed ontbijt en daarbij wordt het eitje naar wens gebakken of gekookt. Aardig en attent personeel. Locatie mooi nabij het centrum in een zijstraatje en niet aan een drukke weg. Op paar honderd meter van het hotel kun je fietsen huren en dat is zeker aan te raden om Berlijn goed te kunnen ontdekken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,8
    Silvester gevierd in een gastvrij en gezellig Berlijn in een hotel waar we zeker nog eens terugkomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is al wat gedateerd en bij ons in de kamer liep het water in de douche niet helemaal goed weg, waardoor je met je voeten in het water stond. Verder wel schoon en dat is belangrijker

    Eigenaresse/personeel was meer dan vriendelijk. Ze willen je overal mee van dienst zijn. We waren er erg vroeg (half 12). Omdat het maar een klein hotel is, ben je vanaf 2 uur welkom. Toch werd de deur geopend voor ons en er was zelfs keuze uit 3 kamers voor ons. Het ontbijt was geweldig. € 5 voor een buffet met kaas, worst, zalm, Franse kaas, diverse broodsoorten, zoetigheid, muesli/cornflakes, sappen etc. De eigenaresse wilde zelfs roereieren maken, speciaal voor ons. Op nieuwjaarsdag zelfs ontbijten tot 1 uur 's middags! Het hotel is vlakbij de Kurfurstendam en met de bus/metro ben je binnen een kwartier bij de Brandenburger Tor. Elke dag schone handdoeken en bed opgemaakt. Wij komen hier zeker nog eens terug.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    9,6
    Personeel is uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer ruime kamer en ontzettend aardig personeel. Zeer behulpzaam en spraken stuk voor stuk goed Engels. Locatie is zeer centraal en goed voor het shoppen. Het ontbijt voor maar 5 euro bied precies wat je nodig hebt om je dag te beginnen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,5
    Fijne badkamer met vloerverwarming
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was te warm. Wandverlichting deed het niet.

    Fijne badkamer met vloerverwarming

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,8
    Supergoed en leuk!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer soms beetje gehorig.

    Vriendelijkheid personeel en heerlijk rustig zo midden in de stad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,9
    Het personeel was heel behulpzaam
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was heel behulpzaam

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    9,2
    Prima verblijf in Berlijn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi moeizaam op te starten.

    Goed bed, stille kamer, fijn ontbijt, zeer goedeservice van de medewerkers.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    10
    Het ontbijt zeer uitgebreid, veel soorten muesli, 3 soorten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!fantastisch

    Het ontbijt zeer uitgebreid, veel soorten muesli, 3 soorten johurt/ kwark,veel soorten broodjes cake enz. Zalm,vleessoorten,allerlei soorten eieren,verse fruitsalade verse vruchtendranken,gezellige ontbijtkamer met verse bloemen

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    8,3
    Goed bereikbaar net hotel met afgesloten parkeerterrein.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer (eenpersoons) is aan de kleine kant, bureau staat tegenover de kast en maakt het krap.

    Goed bereikbaar net hotel met afgesloten parkeerterrein. Ontbijt is heel goed met diverse soorten brood en beleg, op verzoek ei of roerei. Behulpzame receptie. En gratis kluis op de kamer.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    10
    Prijs-kwaliteit, ligging, personeel, kamer,.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prijs-kwaliteit, ligging, personeel, kamer,... alles de max!

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,8
    Lekker ontbijt, ruime kamer met hoge plafonds.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een klein beetje rooklucht in de kamer.

    Lekker ontbijt, ruime kamer met hoge plafonds.

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    7,5
    ligging en hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt

    ligging en hygiene

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,5
    Het personeel was behulpzaam en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamers zelf stellen niet veel voor

    Het personeel was behulpzaam en vriendelijk

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: