Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alfa Zentrum Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Hirtenstr. 22, Maxvorstadt, 80335 München, Duitsland

#159 van de 349 hotels in München

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1435 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,7
    Mooie locatie, vlakbij station en te voet 15 min van centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met €130 per nacht incl ontbijt eigenlijk best wel duur maar dat betaal je voor de locatie

    Mooie locatie, vlakbij station en te voet 15 min van centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,9
    Kamer 287 blok c 4de verdieping
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer stonk...een echte vieze geur. Daar wij maar 2 nachten bleven hebben we er geen gehoor aangegeven...indien langer hadden we gevraagd voor een andere kamer. De venster helemaal opengezet als we weg waren en 'avonds op kippen dan viel het mee. Het vast tapijt is aan vervang toe. Denk dat het probleem van de geur dan ook opgelost is... Suggestie: ik zou misschien aanraden enkele kamers te maken zonder vast tapijt ...tevens voor mensen met allergieën zou dit interessant zijn. Het kussen van het bed is ook niet aangenaam ...ook hier zou ik aanraden dat de gasten kunnen kiezen voor verschillende hoofdkussens bijv. Melden aan de receptie en dan firm or soft pillow ter beschikking stellen.

    Geen ontbijt genomen.(dus geen beoordeling) De badkamer is vernieuwd met alles erop en eraan. Er wordt goed schoongemaakt! Locatie super! Hotel met parking, wel behendig zijn in het sturen. Zou dit hotel zeker aanraden in de winter...in de zomer zou het te warm worden...daar ik op onze kamer geen airco heb gezien. Een pluim voor dit familie hotel!!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    8,8
    Goedkope optie pal naast Hauptbahnhof.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje gehorig maar het was gelukkig niet druk. Inrichting is onze smaak niet, beetje verouderd maar dat heeft voor één nachtje ook wel weer wat.

    Goedkope optie pal naast Hauptbahnhof. Voor één nacht alles wat je nodig hebt. Bed was goed, kamer en badkamer zéér schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,8
    Niet wat wij verwacht hadden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben een 2 persoonskamer geboekt. Toen wij daar aankwamen kregen wij een kamer met één vast bed en een camping bed. De bedden konden niet tegen elkaar gezet worden want dit paste niet. Ik betaal 85,- per nacht en dan verwacht ik een fatsoenlijke twee persoonskamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    10
    Mooie verzorgde luxe kamer op een perfecte lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er viel helemaal niets tegen. Wij komen zeker terug bij ons volgend bezoek aan München.

    Vriendelijke ontvangst. Perfecte kamer. Super mooi en perfect schoon. Locatie is perfect.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    8,8
    Prima hotel, ondanks gedateerde inrichting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer met prima bedden (niet te zacht) én prima ontbijt, dit ondanks de wat gedateerde inrichting. Vriendelijke behulpzaam personeel op loopafstand van centrum München en Treinstation München centraal. Parkeergelegenheid op eigen terrein tegen betaling € 11,-.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,5
    aangenaam verblijf in mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    iets te luidruchtige straat maar kan moeilijk anders in volle cetrum stad.

    goede ontvangst, nette kamer, goed ontbijt en vooral prive parking afgesloten van straat.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,8
    Het was gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was gewoon goed. De dekbedden zijn overdreven warm in de zomer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,9
    Zeer centraal, vlakbij station, centrum en musea.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Duitse bedkussens zijn eigenlijk overal een ramp.

    Zeer centraal, vlakbij station, centrum en musea. Ontbijt prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,1
    Het ontbijt was uitgebreid en lekker.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Zeer goede ligging.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    Prima aan te bevelen hotel
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie en prijs/kwaliteit.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    6,3
    Redelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gammele badkamer. Kamer is bovendien in verhouding prijzig.

    Locatie, vlakbij hart van de stad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,2
    Zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Op zondag waren de broodjes niet vers.

    Zeer schoon. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer centraal.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,9
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is slecht te ventileren en daardoor benauwd en warm.

    Locatie. Bed was goed evenals het ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,9
    personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    tweede tweepersoonsbed op de kamer was een slaapbank

    personeel

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    Locatie dicht bij de kern van München ;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik miste een makkelijke stoel en zeepje+shampoo

    Locatie dicht bij de kern van München ; dicht bij station en Ubahn.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    4,6
    Locatie hotel centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    prijs/kwaliteit. Personeel erg onvriendelijk, heel erg verouderd.

    Locatie hotel centrum

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    8,3
    24/7 receptie open, vriendelijk, rustige straat vlakbij...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    24/7 receptie open, vriendelijk, rustige straat vlakbij station

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,1
    ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ik had een kamer aan de straatkant, kon vanwege de herrie op straat niet het raam openzetten.

    ligging

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    8,3
    De ligging vh hotel centraal en dichtbij centraal station.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De ligging vh hotel centraal en dichtbij centraal station.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2015

    7,5
    behulpzaam, schoon
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    trapjes op en af, nors personeel bij het ontbijt

    behulpzaam, schoon

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: