Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over All In Hostel Berlin Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Grünberger Str. 54, Friedrichshain-Kreuzberg, 10245 Berlijn, Duitsland

#552 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 310 beoordelingen over dit hostel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Betaald WiFi

    3,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. Ik had een tweepersoonskamer geboekt. Ik kreeg een kamer met 3 stapelbedden voor 6 personen maw er was amper ruimte om tussen de bedden te lopen.

    De locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,4
    All in zonder alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De naam all in hostel doet vermoeden dat je best wel wat gaat krijgen voor je prijs. Ik ben zelf een reiziger die zo basic mogelijk wilt normaal, dit keer was ik met mijn vriendin en wilde ietsjes meer dan dat. Maar het hostel bied niks anders dan een bed en grote sportdouche... opzich niks mis mee maar niet voor deze prijs. Betaald net te veel voor wat je krijgt, ze konden op zijn minst nog gratis wifi bieden aan de hotelgasten of meer huiselijke sfeer neerzetten zodat mensen ergens konden meeten in een huiskamer achtige plek

    De locatie was wel een pluspuntje voor mij persoonlijk, east side gallery om de hoek

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    6,7
    De locatie is prima, leuke buurt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verbinding van de wifi is beroerd en mag veel beter aangezien je er ook nog extra voor moet betalen

    De locatie is prima, leuke buurt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,7
    Avonturier op avontuur in het All In Hostel
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    politieke sfeer

    open communicatie en mogelijkheid tot constructieve feedback

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    5,8
    De afstand tot diverse locaties was prettig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    "All in" Hostel wekte de suggestie dat alles bij de prijs inbegrepen was. Dit was echter niet zo. Handdoeken en shampoo allemaal los te kopen. Wifi ook. Deze was alleen toegankelijk bij de receptie en op de eerste etage en alleen in de kantine. Gordijnen konden niet geheel dicht: weinig privacy.

    De afstand tot diverse locaties was prettig. Dichtbij de trams en U-bahn bij de Warschauerstraße. Schone kamers!

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,8
    Bedden en ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er is geen zithoek of tv. Alleen een wankel krukje. Ik ben slecht ter been dus dat was lastig. Met kinderen is het fijn als je even samen kan zitten

    Bedden en ontbijt goed

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Algehele indruk

    Locatie

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    7,1
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen beddengoed bij binnenkomst, geen bar-personeel

    Locatie!, prima kamers, relax-ruimte aanwezig

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: