Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alpenhof Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Buchener Straße 14, 83646 Bad Tölz, Duitsland

#7 van de 29 hotels in Bad Tölz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 393 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    9,2
    Prima hotel, dicht bij mooie fietsroutes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad is niet erg prettig.

    Ruime kamer, de kitchenette is erg fijn net als de flinke koelkast. Het ontbijt was geweldig. We konden onze fietsen veilig in een garage opbergen. Het centrum is lopend goed bereikbaar. Zowel in het centrum als in de directe omgeving van het hotel zijn goede restaurants. Het balkon was erg ruim.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,5
    Bad Tölz is een mooi, maar rustig stadje. Op zondag heerst er rust.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer miste airconditioning wat te betreuren was bij een temperatuur van 30 graden en heel veel zon. De afstand naar het centrum was veel verder dan vermeld in de beschrijving van het hotel.

    Ontbijt was goed. Ruime kamer. Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    8,8
    Aangename gezinsvakantie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    We misten airco op de kamer. (of op zijn minst misschien een ventilator) Het zwembad vonden we ook wat aan de koude kant, maar dat is misschien persoonlijk. Dit geldt ook voor de bedden, vonden we wat aan de harde kant. Het was jammer dat na 21.00 beneden alles afgesloten werd. Hierdoor waren de toiletten ook niet (meer) bereikbaar, wat soms wel handig kan zijn als je naast je eigen toilet op de hotelkamer, ook nog ergens anders in het gebouw van een toilet gebruik kan maken. Ook was de bar, toen wij er waren, na 21.00 niet meer open. Niet dat wij daar behoefte aan hadden, maar misschien andere reizigers wel.

    Het ontbijt was prima, veel keuze. Het personeel was ook zeer servicegericht. Ook was alles erg schoon. Met name ook de hotelkamer. Het was fijn dat er een kitchenette in de hotelkamer aanwezig was.(koelkastje,koffiezetapparaat etc.)Ik zou aanraden om een parkeerplaats te reserveren. Voor 4 euro per dag heb je een eigen parkeerplaats onder de carport. Toen wij er waren (hoogseizoen) was het vrij druk met auto's. Buiten de accommodatie is het (volgens mij) betaald parkeren.Bij het uitchecken kregen we een fles wijn mee. Leuke attentie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,6
    Degelijk comfortabel hotel. Kamer was uitstekend, volgende keer liever op hogere verdieping
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    we hadden kamer op gelijkvloers, terras boodt weining privacy. Geen zicht op bergen of natuur.

    zwembad en infraroodkabine, buiten zonnen mogelijk,... gevarieerd ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,1
    Ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te ver van het centrum gelegen. Geen airco. Lekker ontbijt maar op te kleine ruimte bijeen gezet.

    Ruim appartement. Keukentje te klein. U

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    10
    was een van de beste hotels waar we ooit hebben gelogeerd
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Het ontbijt was heel goed en de kamer/suite was perfect

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    7,5
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm op de hotelkamer

    Het ontbijt was verrassend veelzijdig

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    9,6
    Heerlijk ontspannend, culinair en schitterende natuur
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe parkeerruimte bij vol hotel.

    Prima ligging in Bad Tolz. Ontbijt zeer uitgebreidt. Mooi 3 persoons appartement met keuken. Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,8
    Ik wil dit hotel best terug boeken
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    12 Euro voor het hondje vond ik wel duur

    Het ontbijt was heerlijk, ruime kamer. Super

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    5,8
    De kamer was erg donker, keukendeur stond open als je naar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg donker, keukendeur stond open als je naar het ontbijt ging, geen bezetting in het barretje. Gezelligheid was ver te zoeken.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,6
    Gezellig familiehotel met ruime verzorgde kamers, voorzien...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen mogelijkheid tot lunch of diner

    Gezellig familiehotel met ruime verzorgde kamers, voorzien van een keukentje,salon eneen groot balkon. Voldoende parking, prima zwembad en uitgebreid Duits ontbijt

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    10
    het ontbijt was heerlijk, lekkere bedden en een heerlijk bad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het ontbijt was heerlijk, lekkere bedden en een heerlijk bad. Volgend jaar weer!

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    10
    Heerlijk ontbijt en zeer vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Heerlijk ontbijt en zeer vriendelijk personeel!

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: