Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alpha Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Friesenstr. 19, Oststadt, 30161 Hannover, Duitsland

#13 van de 119 hotels in Hannover

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 711 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Geweldig genoten! Hannover heeft ons verrast!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hadden kamer 22: prachtig hoog en ruim. Alleen is het bed niet modern meer: zo lag mijn man in een kuil. Ook dient de WC-bril te worden vervangen: er zat een scheur in.

    Ontbijt was geweldig! Ook de vriendelijkheid van het personeel is super! En we konden gebruik maken van de gratis fietsen. Erg fijn! Tip: ga naar de Koreaan op de Lister Meile. Sowieso is die straat een aanrader.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    9,6
    Top verblijf waar wij zeker terugkomen wanneer wij Hannover gaan bezoeken!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Hoe goed het hotel ook was. De kussens vielen heel erg tegen. De gehele groep was het er over eens dat de kussens te zacht waren om goed te kunnen slapen. Al met al een bankkussen gepakt en geslapen als een roosje! Eigenlijk is dit niet eens benoemenswaardig.

    Het ontbijt was heerlijk en we hebben de ruimte gekregen om zo met het hele gezelschap een spelletje te kunnen. Zeker een pluspunt na een hele dag slenteren over de kerstmarkt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,3
    Zoals zo veel hotels ook hier helaas zo’n plastic onderlaken...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals zo veel hotels ook hier helaas zo’n plastic onderlaken, ter bescherming van de matras, ik begrijp het, maar waardoor je badend in zweet wakker wordt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,2
    Prima hotel met heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Enige minpunt was het bed in de kamer, die was echt veel te klein. Voor een 2-pers bed zat er een 1-pers dekbed op.

    Prima service, ontbijt was heerlijk en ruime keuze. Kamer was netjes en groot en je krijgt zelfs een gratis flesje water en fruit, en er is genoeg opbergruimte. Hotel ligt op loopafstand van centrum. Parkeergarage op 2 min afstand voor maar 8 euro per dag. Kortom wij hebben een uitstekend weekend gehad.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijt zaal was te klein en doordat de mensen tegelijk gingen eten was er niet genoeg plek en moesten we een half uur wachten. Maar het ontbijt was wel goed voor elkaar.

    Locatie was super en de kamer was keurig en schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    Ik kom al meer dan 20 jaar in dit hotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik kom al meer dan 20 jaar in dit hotel. Altijd goede service, altijd goede accomodatie, altijd goed ontbijt, inmiddels een zeer afgemeten persoonlijke benadering. Centraal gelegen, enkele fietsen voor gasten beschikbaar, kortom, voor mij is er geen keuze. Alpha is the place to be.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    een gezellige dag en heerlijk geslapen en een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    alles was prima,het ontbijt,de kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    Vriendelijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is zorg besteedt aan alles. Het ontbijt was heerlijk. We konden onze fietsen goed stallen.. De kamer was groot.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Top en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Mooie grote kamer! Heel schoon en prima bed. We zijn niet gaan ontbijten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    gehorige kamer, last van geluiden van buiten en de badkamer van de buren

    Zeer goed ontbijt en vriendelijk personeel. Ruime kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    8,8
    Hotel Alpha een aanrader.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer lekker ontbijt. Diervriendelijk !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,1
    Ontbijt was prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was prima

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    9,2
    Heel vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Heel vriendelijke ontvangst waterkoker met koffie en tee op de kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    10
    Het vriendelijke personeel, en het hotel was erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niks

    Het vriendelijke personeel, en het hotel was erg schoon.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,9
    Het vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er was meer straat geluid dan ik had begrepen uit de beoordelingen

    Het vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 18 maart 2015

    9,2
    Ligging en het uitstekende ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen/ slechte vluchtwegen. Lift slecht bereikbaar.

    Ligging en het uitstekende ontbijt

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: