Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alter Giebel Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Alleestraße 54, 46244 Bottrop-Kirchhellen, Duitsland

#2 van de 2 hotels in Bottrop-Kirchhellen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 237 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    9,2
    Ideaal voor in de zomertijd want er was een tuintje voor ons...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je als belg niet echt kan praten met de mensen door zei geen engels praten en ik geen duits :p en wat ik jammer vond was dat er geen spons of vod lag om je afwas te doen maar we hebben ons wel kunnen redden. Wifi was maar beperkt. Maar dat houd ons niet tzgen ooit nog eens te boeken

    Ideaal voor in de zomertijd want er was een tuintje voor ons met terras. De ruimte was ideaal om er met 2 kindjes te verblijven.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    10
    Het was super. En zeer dicht bij movie park germany.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drukke weg.

    Het ontbijt was geweldig. Het appartement was super ruim. Het ligt wel aan een drukke weg dat is het enige minpunt wat ik kon vinden. Verder personeel was aardig. Gewoon super.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    Heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De warme kamer onder het dak.

    Het ontbijt was in orde er kwam zelfs de vraag voor eitjes ,genoeg afwisseling van broodjes en er was ook water en fruitsap ter beschikking. de kamers waren goed en zeker behulpzame dames aan het onthaal. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    Een fijn verblijf, voor herhaling vatbaar.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was lauw en en het was niet duidelijk hoe je die warmer kon krijgen. In een kamer was de zeep op. Maar was waarschijnlijk opgelost als we het hadden gemeld.

    Goede bedden, lekker en relaxed ontbeten. Locatie mooi centraal gelegen voor verschillende attracties in de buurt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,1
    Voor 2 nachten is dit goed te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontvangst. Geen receptie. Je moet aanbellen dan komt iemand naar je toe. Spreken gebrekkig Engels. Wat je van een hotel wel zou verwachten. Het leek eerder op een bed/breakfast dan op een hotel.

    Het ontbijt was erg goed en je had vele keuzes. Kamer was schoon en netjes.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    10
    Prima hotel voor een bezoek aan Moviepark
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Het hotel is superdicht bij Moviepark en heeft voldoende parkeergelegenheid. De kamers zijn eenvoudig, de bedden zijn heel goed, en alles is schoon. Ontbijt was ook prima. Kortom prima plek om te logeren als je in de buurt moet zijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,6
    Superverblijf als je naar Moviepark wil !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is redelijk basic, maar je hebt wel alles wat je nodig hebt.

    Supergroot appartement, heel erg proper. Heel zalige harde matras. Ideaal als je naar Moviepark wil. Lekker Italiaans resto vlakbij.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    Prima wanneer je geen hoge verwachtingen hebt. Basis is goed, bedden, handdoeken , proper etc.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was in de nacht koud, we konden geen thermostaat vinden om de woning wat te verwarmen. Zeep/shampoo dispensers waren leeg. Geen koffie of thee in appartement aanwezig wat je voor een hotel wel zou verwachten.

    Ruim appartement, prima voor 1 of 2 nachten. Vlakbij het pretpark.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,3
    Basic, maar net hotel voor een aangename prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel staat aan een drukke weg, daardoor veel omgevingslawaai. Hotel biedt gratis WiFi aan, maar de kwaliteit hiervan is erg matig.

    Ontbijtservice was top. Erg vriendelijk personeel. Zeer prettig geprijsd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    kort maar krachtig, lekker relaxed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    had even niet gerekend dat we 2 etages naar boven moesten lopen hahaha shampoofles was op in de douche, mogen ze ook wel eerst checken.

    Heerlijk ontbeten, aardige mensen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,3
    Voor 1 nachtje prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In verband met soort bed kamer aan de voorzijde genomen. Maar de herrie is wel behoorlijk van de straat. Het hotel staat namelijk echt bovenop de, nogal drukke, straat. WIFI werkt niet. Al met al conform de 2 sterren. Ik vind de prijs die wij hebben betaald wel te hoog voor hetgeen geboden wordt.

    Erg vriendelijk geholpen. We mochten zelf onze kamer kiezen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt dicht langs de weg waar vrij hard gereden wordt. Ramen isoleren het geluid goed, maar dan moeten ze wel dicht

    Lekker ontbijt Wj hadden een appartement, en daardoor ook prettig ruime zitgelegenheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    goed hoteletje voor je movie park hebt bezocht zoals ons
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    langs drukke baan,dus met raam open slapen is geen oplossing,al een geluk dathet goede amen waren geen lawaai gehoord met raam dicht.

    Ruime kamer+badkamer,een goed en verzorgd ontbijt alles aanwezig wat je nodig hebt , vriendelijke bediening bij het ontbijt :-)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    niets bijzonders, redelijke bedden , basis ontbijt , eigenlijk net iets te duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    grote keien langs de parkeer plaats en geen verlichting op de parkeerplaats hebben geleidt tot een enorme kras op de auto ! slaapkamer ligt aan de doorlopende weg, waar al zeer vroeg veel verkeer langskomt. niet geschikt voor de lichte slaper!

    groot appartement

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,1
    Goed om er te slapen en dicht bij Movie Park !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was een tegenvaller.Vermoedelijk waren wij die ochtend de laatsten om te ontbijten ( 9.15 u ) en we moesten het doen met wat er nog stond : 1 glas fruitsap per persoon,koude koffie en enkele platte broodjes... Iets bijvragen kon niet want de eigenares maakte zich uit de voeten na de betaling en de jonge dame ter plaatse deed de keukendeur dicht en ging kamers opruimen.

    Ruim,proper appartement.Prima bedden en op 10 minuten rijden van Movie Park,waar we 2 dagen vertoefden in het park.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,5
    Gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers aan de voorkant lagen aan een zeer drukke weg. Met de ramen dicht goed te doen, maar als het warm is kun je er niet met open ramen slapen

    We konden heerlijk buiten ontbijten!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    6,7
    Fijn hotel voor een korte overnachting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt aan een drukke weg. Hoewel de ingang aan de achterzijde ligt en je in het hotel geen geluid van buiten hoort, is het geen locatie waar je je kinderen snel laat buiten spelen.

    Het appartement was ruim en schoon, met een kleine afgesloten voortuin. De eigenaresse is erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    6,3
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartement was vies. Voordat mijn collega kon douchen moest hij eerst zelf de douche schoonmaken. In het appartement waren 4 bedden, waarvan er 2 opgemaakt waren. De andere twee bedden waren nog in dezelfde staat als waarin de gasten ze verlaten hadden.

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    5,4
    Het was een beetje oud appartement. Op zich niets mis mee, maar de bouwvakkers waren echt niet fijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1) Bij aankomst met de maximale bezetting werd voorgesteld om ons 9 jarige dochter in bed te laten slapen. Na ons vriendelijk verzoek om toch een extra bed te plaatsen, werd dit wel gedaan, maar je merkte dat ze dit wel echt vervelend vond. Het bed werde wel redelijk snel bijgeplaatst. 2) Een van onze kinderen heeft huisstofmijt allergie en had hiervan zeer veel last. Ze bleef maar niezen. 3) Er waren bouwvakkers rond het huis die lawaai maakte en naar elkaar schreeuwden in de ochtend.

    De ruimte was prettig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,7
    Basic hotel voor 1 nacht zonder wifi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi zeeeer slecht, quasi geen wifi ( ambetant voor opzoekwerk omtrent omgeving, openingsuren enz... Kamer wel ruim,basic en proper maar zeer geluidsonvriendelijk daar hotel aan een zeer drukke kleinere weg ligt, veel straatlawaai, industriele omgeving.

    Personeel is vriendelijk, ontbijt is voldoende +goed verzorgd, waterkoker + snoepjes op kamer, grote TV op kamer, ruime kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,5
    Zeer goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was te vies voor woorden!! Overal schimmel en rook het er muf. Eigenlijk te goor voor woorden. Direct gemeld... De vrouw des huizes vertelde ons dat ze kamer voor kamer renoveren en dit de enige badkamer was die nog niet was gedaan. ...wilde ons helaas niet tegemoet komen in de rekening, jammer maar was wel op zijn plaats geweest.

    Het ontbijt kreeg van ons een dikke 9!! De vrouw des huizes deed er alles aan om het zo goed mogelijk naar de zin te maken. De kinderen vonden het ook helemaal super. Toll!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    5,4
    voor één kamer veel te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    appartement had geen aparte slaapkamer, zoals vermeld op site booking.com, koude douche, weinig lichtpunten, geen wifi op kamer, geen flatscreen tv

    ontbijt ok, schoon

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    4,2
    Serviesgoed was niet proper en lakens, incl gaten, te klein...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Serviesgoed was niet proper en lakens, incl gaten, te klein voor bed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,9
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van het verkeer langs drukke weg.

    Het ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,0
    Het hotel was vlakbij Moviepark!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging van het hotel ligt aan een grote baan en dat hoor je dan wel!

    Het hotel was vlakbij Moviepark!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    6,3
    Praktisch hotel in Kirchhellen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Saai levenloos hotel

    Was functioneel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,8
    Simpel, maar prima hotel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.V.T.

    Fijne ligging. Mooie natuur. Movie Park vlakbij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Ruime kamers voor gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamers voor gezin

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    9,6
    gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Zeer ruim appartement met vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,1
    uitstekend
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    het ontbijt was goed kamer was goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    7,5
    prima voor 1 nacht,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ligging. hotel ligt aan een drukke weg met veel autoverkeer

    ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,9
    prijs/kwaliteit top, veel te zien in de omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 4 nachten

    appartement was niet gekuist

    standaard ontbijt, host kwam vragen hoe en met wat het eitje diende gebakken te worden. :) bedden liggen super goed!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    10
    Was kort maar prachtig!!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Zag er Super netjes uit

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,9
    Perfecte locatie om naar movie park te gaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gordijnen die niet dicht konden en de kussens

    Het personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    6,3
    Eenvoudig hotel, dichtbij moviepark
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst, kortaf en ongeintresseerd.

    We hadden een tuintje en de ruimte. Douche erg koud.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lekker ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,9
    Vriendelijk onthaal + uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was veel geluidshinder van het drukke verkeer 's morgens + geen airco op de kamer

    Vriendelijk onthaal + uitgebreid ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Slaapbank
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Ideaal voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Goede ligging, lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,8
    het was een fijne kamer (appartement) , van alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch ontbijt!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    Onwijs leuke dagje gehad. En we komen zeer zeker weer terug.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig kanalen TV

    Erg schoon! Top! En personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,9
    Vriendelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn dat onze twee kamers rustig in een hoek naast elkaar waren. Het ontbijt was prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Goede, comfortabele, grote kamer, voor zeer goede prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi op de kamer werkte niet of nauwelijks

    Locatie, prijs, personeel, grootte appartement, parkeren, uitstekend!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    5,0
    Lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi op kamer

    Lekker ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    7,5
    Zeer proper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze spraken alleen Duits.

    Zeer proper. We kregen een appartement voor de prijs van een gewone kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    6,7
    Geen eieren aangeboden gekregen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Geen eieren aangeboden gekregen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    7,9
    Gewoon zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi is gratis maar beveiligd met een code en die was nergens te vinden

    Een echte aanrader het ontbijt is top

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,9
    Goede prijs kwaliteit verhouding! Prima hotel voor verblijf in combinatie met Movie Park Germany dat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement erg ruim met twee aparte slaapkamers.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,9
    het was een uitje met kinderen en kleinkinderen vanwege ons...
    • Vakantiereis
    • Groep

    er was niet veel licht

    het was een uitje met kinderen en kleinkinderen vanwege ons 45 jarig huwelijk,wat we nodig hadden was aanwezig,de ruimte was ruim, en ondanks veel verkeer geen last van herrie ,ontbijt was perfect.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    6,7
    Gastvrijheid en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De accommodatie was schoon, doch eenvoudig ingericht. Prima voor een nachtje voor een bezoek aan Moviepark.

    Gastvrijheid en ontbijt. We kregen vanwege onze tienerkinderen bij aankomst de beschikking over twee tegenover elkaar liggende appartementen, zodat we iets meer ruimte hadden. Ontbijt was fantastisch

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    9,2
    We hadden een familiekamers geboekt en kregen een compleet...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De ligging van het hotel is strak aan een doorgaande weg. Met het geluid van de auto's viel het overigens erg mee.

    We hadden een familiekamers geboekt en kregen een compleet appartement tot onze beschikking met 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,9
    De ontvangst was gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De ontvangst was gastvrij. We hadden een ruime kamer voor drie personen met een extra slaapkamer. Er stond elke morgen een lekker ontbijtbuffet klaar, waarbij de eieren op aanvraag werden klaargemaakt zoals jij dat wilde.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    6,3
    Goede snelle service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de booking hadden we Kingsize bed maar dit blekem twee een persoonsbedden afzonderlijk te zijn, op zich geen groot probleem. na de bedden tegen elkaar te schuiven, erg veel stof eronder

    Goede snelle service

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,9
    Het is erg dicht bij Movie World.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel ligt aan een doorgaande weg, je kunt het verkeer horen, wij hadden er echter geen last van. De douche is wat lastig op de juiste temperatuur te krijgen. De flessen met douchegel en shampoo waren leeg, maar we hadden dit zelf bij ons (en hadden er natuurlijk ook om kunnen vragen).

    Het is erg dicht bij Movie World. De familie is erg aardig, we mochten de printer gebruiken om onze tickets te printen. We kregen een appartement terwijl we een kamer hadden geboekt. De wifi werkte goed. Het ontbijt bestond o.a. uit heerlijke broodjes, beleg, jus en yoghurt en werd op tijd bijgevuld. Op loopafstand van het stadje, waar een geweldige ijszaak is.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    6,3
    ruimte op appartement,alles netjes op appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    slaapbank veel te hard om op te slapen. op appartement geen microgolf en maar 1 pan aanwezig om te koken.geen croissants of chocoladekoek voor ontbijt of gebakken eitje.

    ruimte op appartement,alles netjes op appartement. ligging voor bezoek aan moviepark

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    5,8
    Onze kinderen hadden een eigen kamer en dat hebben we als...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamer is erg warm met als gevolg dat je de ramen wilt open zetten,maar je dan word aangevallen door muggen en je elkaar niet meet kan verstaan door het verkeer. Verder vond ik het apart totaal niet schoon, overal erg veel kalk

    Onze kinderen hadden een eigen kamer en dat hebben we als erg fijn ervaren, mevrouw erg vriendelijk en heeft ons leuke restaurants geadviseerd

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,5
    Het was aangenaam stil om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wat airco? Buiten enorm veel wespen op het fruit op de grond, misschien dat sneller opkuisen zodat er niet zo veel wespen op parking zitten.

    Het was aangenaam stil om te slapen. Gezellig ingericht.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    8,8
    Heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De slaapbank ligt niet erg comfortabel. WiFi is erg traag Geen gordijnen in de keuken, waardoor je vroeg wakker wordt door het licht.

    Heerlijk ontbijt Zeer vriendelijke personeel/eigenaresse Een goede prijs

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,5
    Het was een ruim en warm appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het enige wat ik miste was luchtverfrisser en wat extra kussens.

    Het was een ruim en warm appartement. genoeg ruimte ook om gasten te ontvangen. Genoeg dekens beschikbaar en het was schoon.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,9
    Een heerlijk ontbijt met warme broodjes.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een heerlijk ontbijt met warme broodjes.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,5
    Kamer en ontbijt waren prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat in de badkamer geen shampoo en/of douchegel aanwezig was.

    Kamer en ontbijt waren prima.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    9,2
    ruim appartement, goede ontvangst en heerlijk ontbijt .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    ruim appartement, goede ontvangst en heerlijk ontbijt .

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    7,5
    Veel ruimte en heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Harde bedden

    Veel ruimte en heerlijk ontbijt!

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    10
    Zeer vriendelijke gastvrouw en een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer vriendelijke gastvrouw en een goede locatie.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    Vriendelijk en netjes
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Vriendelijk en netjes

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    6,7
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi

    Lokatie

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    8,8
    Prachtig grote kamer, netjes verzorgd, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prachtig grote kamer, netjes verzorgd, vriendelijk personeel. Gewoon goed!

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    8,8
    Het grote, ruime appartement!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    -

    Het grote, ruime appartement!!!

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,9
    Het is heerlijk dichtbij Movie Park Germany, maar 4,5 km er...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het is heerlijk dichtbij Movie Park Germany, maar 4,5 km er vandaan en daar was het ons om te doen.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    5,8
    goede overnachting plek, je moet geen eisen hebben , ruim...
    • Gezin met jonge kinderen

    onderhoud, was een beetje uitgewoond douche slecht te regelen

    goede overnachting plek, je moet geen eisen hebben , ruim appartement prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    7,1
    ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    wel wat lawaai van de weg maar ha dat weet je als het hotel aan de weg boekt voor 1 nacht prima

    ruim appartement

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,9
    De ligging en de kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Mooi schoon veel ruimte simpel maar perfect met kids!

    De ligging en de kamers

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    7,5
    2 persoonsbed erg slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    2 persoonsbed erg slecht. Ontbijt kon iets beter qua aanvullen.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,2
    Gastvrijheid, vriendelijk, netjes, schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    1 slaapkamer met goede bedden, de bedbank sliep minder lekker

    Gastvrijheid, vriendelijk, netjes, schoon

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    7,9
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ligging t.o.v. moviepark

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: