Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over AltDüsseldorf Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Hunsrückenstr. 11, Altstadt, 40213 Düsseldorf, Duitsland

#172 van de 197 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 744 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    5,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,8
    Plezierig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Je mocht niet ontbijten als je geen schoenen aanhad:') -Het was best heet in onze kamer

    -De locatie (veel bars en etensgelegenheden in de buurt) -Het personeel was aardig -Goedkope cocktails en een terras bij het hotel zelf

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,7
    Jammer van de discotheek, waar het personeel niets aan kan doen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ligt er aan welke kamer je hebt gekregen. In de badkamer zit je op het toilet met je knieën tegen de wastafel. En is de ruimte heel beperkt in de douche. Tweede verdieping in het hotel. Wel in lift. Dan het grootste punt dat ik hier nooit meer terug kom er zit een discotheek sinds maart 2018 aan de overkant van het hotel welke om 11 uur los gaat tot half 7 (en later) en het lawaai is geen doen. Met geen ventilator en 36 graden was het geen optie om de ramen dicht te houden. Ondanks de pogingen tot. Dan komt om 7 uur de schoonmaakploeg en worden alle flessen en glazen met een hamer (u leest het goed) kapot geslagen. En is er nog 2 uur kabaal door de schoonmaakploeg. Tijd voor het ontbijt (en veel koffie).. Het personeel dacht echt mee, we wilden dag twee annuleren maar dit was niet mogelijk. Aan de overkant van het hotel zijn extra kamers. Wij hebben een andere kamer aan de achterzijde gekregen deze was ruimer. En er is na veel moeite door het personeel einde van de dag een ventilator geregeld. Geen lift in deze ruimte en een klim naar de tweede verdieping, (als u slecht ter been bent, niet boeken) maar door het personeel gebleven. Extra verkoelde drankjes en waterflessen voor de kamer gekregen. En ze waren heel zorgzaam. Het personeel zal een 10+ verdienen, uitgangspunt van de locatie, ontbijt en garage (openbaar) ook. Maar de discotheek is geen doen, ik zal dan ook niet op donderdag, vrijdag of zaterdag boeken want je slaapt niet.

    De kamer op zich is prima. Geen airco maar ook geen ventilator. Het ontbijt en personeel is geweldig en heel zorgzaam. Prijzen zijn heel goed met drankjes en diverse.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    4,6
    Degoutant & luidruchtig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Allereerst werden wij op een kamer geplaatst waar overduidelijk nog niet gepoetst werd. Er hing schimmel op het plafond. Toen we gebruik wouden maken van de douche, was de deur geklemd en kregen we die niet dicht. Alsof dat nog niet het enige was zagen we na het douchen, dat we geen verse handdoeken gekregen hadden. Er was namelijk stoelgang op te zien. Het personeel ging hier correct mee om, en bood ons meteen een nieuwe kamer aan. Veel nachtrust kregen we nadien niet door het vele nachtlawaai op de straat.

    De bedden lagen heel goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Leuk kleinschalig hotel midden in Altstad
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Is allemaal iets veroudered, maar persoonlijk had ik daar geen problem mee.

    Midden in Centrum (Altstad). Veel restaurants in de buurt. Prima personeel. Eenvoudige kamer maar voldoet prima voor een nacht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    9,2
    Het was een prima ontbijt buffet, er werd goed rekening...
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontzettend warm op de kamer.

    Het was een prima ontbijt buffet, er werd goed rekening gehouden met de allergieën van 1 van onze vriendinnen. Ze doen ontzettend hun best om het iedereen 100% naar de zin te maken. Kamers werden elke dag gepoetst en de ligging was fantastisch.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,1
    Aangenaam, zijn geld waard
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zaterdagnacht was er veel lawaai Maar ja; dat weet je op voorhand als je in een straat vol bars gaat logeren, dus...... Zondagavond was het er zeer rustig! Ik zou het mijn vrienden aanbevelen.

    De kamer had alles wat nodig was en was prima in in orde. Zeer goed bed!Het ontbijt was heerlijk en zeer uitgebreid voor zijn prijs! Gerookte zalm, vers fruit , olijven, soorten water,de traditionele soorten kaas en beleg ..... een aanrader !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,5
    volgens verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed gevarieerd ontbijt. Goede bedden. Hoofdgebouw wel een lift. Bijgebouw rustiger. Ligging hotel heel goed. 80 meter van parkeergarage midden in Altstadt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,5
    Naar tevredenheid, fijne kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Cappuccino wordt volledig berekend bij het ontbijt. Niet geschikt voor minder validen.

    Rustige locatie, grote en ruime kamer, schoon sanitair. Vriendelijk personeel, ontbijt naar tevredenheid.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,5
    Ideale ligging, dichtbij de kerstmarkt, veel in de buurt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig plaats in de ontbijtruimte waardoor we niet rustig konden ontbijten, we werden gevraagd te vertrekken.

    Ideale ligging, dichtbij de kerstmarkt, veel in de buurt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,1
    het ontbijt was goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er was veel straat lawaai, ook in de gangen van andere feestende gasten. hier kan natuurlijk het hotel zelf niets aan doen maar vermeld dit er toch graag even bij.

    het ontbijt was goed verzorgd. Hierdoor was de prijs kamer met ontbijt zeker fair, ook een goede locatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    5,8
    Wel weer maar in het hoofdgebouw dan ivm wel een lift
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen wij sliepen op een zolderkamer in een dependance. Hier geen lift en veel trappen. Laatste trap is eng met erg schuine tredens niet best voor mensen die slecht te been zijn. Vloeren lopen schuin af. Niet handig met koffers deze kamer. Is de familiekamer. Is niet handig met kleine kinderen zit geen traphekje.

    Goeie service en goed ontbijt. Ligt precies in altstad overal dichtbij super voor de kerstmarkten. Parkeergarage is om de hoek.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    Goed hotel in de buurt van de kerstmarkten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime kamer, lekker ontbijt en vriendelijk personeel. Ook de ligging is ideaal, de kerstmarkten om de hoek. Parkeertip: aan de Rijnoever, kleine 10 minuten lopen van het hotel. Maximaal 10 euro per dag i.p.v. 20 tot 25 euro per dag in de parkeergarages in de stad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,8
    Prima ligging, maar gedateerd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn zeer slecht onderhouden en waren niet goed school. Het ergste was dat de kamer erg gehorig is. Je hoorde alles van de bovenbuurman (die ‘s nachts 1,5uur zijn tas heeft ingepakt om naar het vliegveld te gaan)

    Het ontbijt en de ligging was prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,2
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wat lawaai(er was juist een voetbalmach geweest door de thuisploeg gewonnen,hierna rustig

    centrum van de alt-stadt ontbijt was super zeer goede prijs kwaliteits verhouding lift beschikbaar s avonds veel sfeer in de omgeving,hierdoor wat lawaai(gezelligheid)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    Centraal gelegen hotel om de stad te verkennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was op het derde verdieping zonder lift. De gordijnen waren los waardoor we ze niet konden dichtdoen. Veel straat lawaai

    Centraal gelegen, goed ontbijt, vriendelijk onthaal

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    7,5
    Simpel en doelmatig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. We zouden het hotel de volgende keer weer boeken.

    Midden in de stad, direct bij het uitgangsleven en de winkels. Ideaal voor ons doel. Kamers voldeden aan onze eisen en bedden waren goed. Aanrader. Ontbijt was prima en de prijs/kwaliteit verhouding was heel goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,1
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was prima. Kamers waren basic. Wel schoon maar erg gehorig. Vooral als je Engelse buren hebt:)! Voor een goeie nachtrust zal ik het niet aanraden maar de locatie is wel perfect!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    6,7
    Ideaal voor een kort verblijf als je niet teveel geld wil uitgeven en niet teveel luxe nodig hebt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was totaal niet gezellig, 2 aparte bedden hoewel we 1 dubbel gevraagd hadden. Stofnetten op de kamer (in tegenstelling tot de badkamer die wel proper was), het was ook ongezond warm als we binnen kwamen, de gordijnen waren stuk en er werkte met moeite 10 kanalen op de tv. Maar voor de prijs die we betaalden mag je niet teveel verwachten. En we waren ook niet gekomen om op de kamer te zitten.

    Wij bleven 1 nacht slapen om de kerstmarkt te bezoeken. De locatie was ideaal, recht in het midden van het centrum. Natuurlijk een beetje (nacht) lawaai, hoewel dit volledig stilviel tegen 1u, dus we hebben een goede nachtrust gehad. Bedden waren ook zeer goed. Badkamer was basic maar wel proper. Het ontbijt was lekker, voldoende fruit, kaas, vlees, gerookte zalm een beetje komkommer en tomaat. Zeker in orde, rekening houdend met de prijs die we betaalden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    4,6
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift waar wij 3-persoonskamer hadden (met iemand die slecht ter been is) terwijl ik daar expliciet om had gevraagd, kapotte douchecabine, gordijnen die niet helemaal dicht konden, geen brandblussers, totaal geen communicatie daarover.

    De locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,5
    Goed voor 1 nacht en voor de reden; shoppen, eten en drinken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamer, geen extra's zoals föhn, koffie of thee

    Het ontbijt was goed, de ligging ook super zo midden in de stad. Hierdoor moet je wel tegen herrie kunnen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,3
    Locatie perfect, hotel aan opknapbeurt toe.
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit hotel hebben we meerdere keren bezocht. Helaas werden we deze keer in een slechte, oude, gehorige kamer geplaatst. Het derde bed, een slaapbank, stond niet klaar. De bedden waren van slechte kwaliteit. Ons idee was dat dit een 'noodkamer' was. Erg jammer, want de andere kamers zijn van prima kwaliteit voor de prijs van de kamer.

    Het hotel heeft een perfecte locatie! Midden in het centrum van Dusseldorf, dichtbij het uitgaansgedeelte. Het personeel is vriendelijk en het ontbijt prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,3
    Voor niet al te kritische mensen een leuk hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet bepaald schoon en ook de trappen waren klein en gevaarlijk (schuine traptredes). Wij hadden de zolderkamer.

    De lokatie was perfect! Midden in Altstadt met veel horeca gelegenheden binnen handbereik. Vriendelijk personeel en ook het ontbijt was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    5,4
    Veel geluidsoverlast!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je in de dependance aan de overkant van het hotel een kamer krijgt zit je recht boven een Ierse karaoke bar, zodat slapen in je kamer tot 04.00 uur 's nachts onmogelijk is door de herrie in de kamer.

    De centrale ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,2
    Ruime kamers op top locatie midden in de Altstad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime kamers en een perfecte locatie midden in de altstad. Ontbijt was redelijk uitgebreid met verse broodjes en fruit. Wij waren met ons voetbalteam naar Dusseldorf een weekend en dit hotel ligt perfect in het centrum dichtbij alle barren en restaurants. Zeker een aanrader!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    4,2
    Geen aanrader voor gezinnen , drukke lokatie ,veel nacht lawaai duiten en binnen het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het nacht lawaai , buiten en binnen het. Hotel , Het ontbijt was niet vers en onvoldoende , Geen Frigo geen haardroger op de kamer ,geen aanrader voor gezinnen

    De verwarming

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    3,3
    Ons zien ze daar zeker niet meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Tot 7 uur 's morgens heel veel geluidshinder van de karaoke bar onder onze kamer. Zatte jongeren met veel lawaai op de gang. Oudbollig hotel, spinnewebben, geen vriendelijke mensen. Ontbijt was ondermaats. De klanten moesten opstappen omdat er andere mensen kwamen eten, omdat de eetzaal veel te klein was. Kamer 4,5 op 10 Ontbijt 5 op 10

    Ligging 10 op 10 Hotel geschikt voor uitgaande jongeren, niet voor mensen die voor hun rust naar daar gaan.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,5
    De ligging was uitstekend, midden in het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio Appartement op 300 Meter van Hotel
    • Verbleef 3 nachten

    We zaten in 2 appartementen met kitchenette. In 1 appartement waren de bedden slecht en in het andere app. was de kitchenette zeer slecht ingericht. Niet eens een kookplaat.

    De ligging was uitstekend, midden in het oude centrum. Het ontbijt was prima. Voor een kort stadsbezoek een uitstekende uitvalsbasis.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    7,5
    Sightseeing kerstmarkten Dusseldorf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoerig door naastgelegen bars en hun muziek die in de kamer goed te horen was tot 3 uur in de nacht. Gordijnen in het hotel waren smoezelig.

    Ontbijt was erg goed, hotel ligt midden in het centrum, kamer was op gordijnen na schoon en het personeel was vriendelijk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,9
    Goed gelegen kamer, jammer van het lawaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement op 300 Meter van Hotel
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van een café waar we boven sliepen! Tot 's nachts lawaai daarvan, kamer niet super verzorgt, was ok.

    Super accomodatie, midden in het centrum. Heerlijk ontbijt, veel keuze!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,1
    De locatie is uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg veel lawaai in de straat to 4 uur en dat hoor je goed in de kamer. en om 6 uur komen ze goederen leveren in de straat. Dus echt slapen lukt niet echt

    De locatie is uitstekend

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    6,3
    Alles op loopafstand bereikbaar.........
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement op 300 Meter van Hotel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd niet schoongemaakt, terwijl we er 3 nachten sliepen. Er was geen WiFi in deze appartement/ kamer

    Het ontbijt was geweldig. De locatie lag tussen het oude en nieuwe gedeelte van de stad in. Perfect dus !!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,1
    Vooral de locatie is geweldig, midden in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik had vooraf gevraagd wat de parkeergarage kostte. Mevrouw zei € 15,-- per dag. Dit stond ook op de site. Er wachtte ons een vervelende verrassing; we moesten € 73,-- afrekenen. We arriveerde maandag om 13.30 uur en vertrokken donderdag 10.00 uur.

    Het ontbijt was goed wat beleg betreft; het brood was niet bijzonder. Er was maar 1 stoel in de kamer. De verlichting was te matig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    9,0
    Dit hotel geven wij een 9
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hebben geen klachten.

    De kamer was ruim en schoon ,ontbijt was zeer goed .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    3,8
    Wanneer je midden in het uitgaanscentrum wil zitten is dit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden, ontzettend veel lawaai.

    Wanneer je midden in het uitgaanscentrum wil zitten is dit een prima plek. Het ontbijt is prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,8
    Zoals altijd een prettige overnachting na een mooie operavoorstelling.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Rustige kamer, prima ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,9
    Er is geen wifi op de kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen wifi op de kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    Geen wifi
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wifi

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, goed bevallen voor 1 nacht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer toe aan renovatie

    Fijn hotel voor 1 of 2 nachten. Prima ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    7,1
    bedden waren redelijk, ontbijt ruimte was te klein voor het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    bedden waren redelijk, ontbijt ruimte was te klein voor het aantal gasten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,9
    Voor overnachten zonder poespas is dit super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast 1e nacht 3e bed slecht. 2e nacht andere kamer gekregen. Veel beter!

    Lokatie Parkeergarage naast hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    6,7
    Ontbijt voldeet meer dan behoorlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt voldeet meer dan behoorlijk. Piepkleine kamer Toch voor 1 nacht prijs/kwaliteit in orde.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    5,8
    Lekker centraal, maar heel veel rumoer en weinig nachtrust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaaioverlast in drukke straat in uitgaansgebied

    Heerlijk ontbijt, goede bedden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    5,4
    prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kijken of alles wekt op de kamer

    Was prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,5
    Locatie en prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd maar wel lekker geslapen

    Locatie en prijs

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,1
    Goede locatie voor een bezoek aan de kerstmarkt in de nabijheid van restaurants
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt en goede bedden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    8,3
    De lokatie is fantastisch zo midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lokatie is fantastisch zo midden in het centrum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    5,8
    Voor 1 nacht was het prima te doen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vochtplekken in de kamer, De lekkage in de badkamer en op de gang stonk het naar de riolering.

    Het ontbijt was erg goed!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,5
    Prijs - kwaliteit verhouding: super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de betaalde prijs was het uitstekend!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    8,8
    Hebben ervan genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de regen

    de locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het nachtlawaai

    Ontbijt was goed en meer dan voldoende. De kamer was best oké

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    5,8
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed. De kamer heel basic. De badkamer heel klein, je kon er net binnen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    7,9
    Aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie midden in de Altstadt. Goed ontbijt. Vriendelijke personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    7,9
    Het ontbijt is daar altijd erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen voor het eerst aan de overkant op nr 16, daar hebben de kamers wel een opknapbeurt nodig

    Het ontbijt is daar altijd erg goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    8,3
    kerstmarkt
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    centrale ligging. Schone kamer, goed bed en vriendelijke mensen. Ontbijtbuffet echt voldoende. Prijs en kwaliteit verhouding is prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,1
    Prima lokatie om te overnachten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer en badkamer erg klein, weinig stopcontacten

    Centraal gelegen lokatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    8,3
    Super! Toplocatie! Prima prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kapot sanitair . Is echt aan vervanging toe.

    Superlocatie. Kamer was zeer schoon.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,9
    Uitstekende ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende ligging Goede prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,6
    Ontbijt is zeer goed, de locatie kan niet beter.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ontbijt is zeer goed, de locatie kan niet beter. Prijs kwaliteitsverhouding kan niet beter.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    8,3
    prima verblijf wanneer je zelf gaat stappen!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlijk niets prijs /kwaliteitsverhouding prima

    ontbijt heerlijk kamers prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    6,3
    Budget hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk te vinden

    Prijs

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,5
    In het stadje zelf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het stadje zelf

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    2,5
    Horror!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel slecht. Hotel was krot vies

    Wat gewoon te erg voor woorden!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,8
    Leuk hotel om vandaar uit te stappen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt en na een avond stappen rol je zo je bed in.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    Locatie, midden in het uitgaansgebied
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, midden in het uitgaansgebied

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Fantastisch verblijf om een nachtje te blijven en de oude binnenstad te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    Voor 1 nacht goed te doen. Niet langer. Ontbijt maakte veel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van de buurt

    Ontbijt was goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,9
    Lokatie erg goed midden in het uitgaans gebied parkeergarage...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie erg goed midden in het uitgaans gebied parkeergarage 75mtr om de hoek.prijs kwaliteit goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    9,2
    Perfect hotel op dito locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hoofdkussen was echt te slap.

    De aanspreekbaarheid van al het personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    5,4
    Redelijk.Wel mooi in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Veel lawaai. Rioolrecht.

    Lekker ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    5,8
    Had beter verwacht gezien de info op Booking
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer Geen wifi op de kamer Zeer kleine badkamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    7,9
    Fijne accommodatie op top locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio Appartement op 300 Meter van Hotel
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van de straat

    De locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    8,3
    Citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging, schone kamers, prima ontbijt en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    6,3
    Gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel nachtlawaai

    Centraal gelegen

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van AltDüsseldorf

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: