Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over DORMERO Hotel Altes Kaufhaus Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Kaufhausstr. 5, Altstadt, 21335 Lüneburg, Duitsland

#5 van de 15 hotels in Lüneburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 965 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    5,4
    Vreselijk, vanwege het geluid in mijn hotelkamer (zoal stationair draaiende vrachtauto
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van machines of airco-afzuiging of ... Ik had een kamer in ongeveer het midden van het hotel op de hoogste verdieping. Ik had zelf mijn airco op de kamer voor het slapen gaan uitgezet. Echter, eenmaal in bed werd ik wakker gehouden door brommend geluid (alsof er een vrachtwagen in de gang stationair stond te draaien). Nauwelijks kunnen slapen! Ik heb dit ‘s ochtends gemeld bij de receptie die verklaarde dat het het straatlawaai moest zijn geweest, omdat hotel nu eenmaal in het centrum ligt. Maar van het lawaai op straat heb ikniets gemerkt omdat je met de ramen dicht hiervan niets meer hoort. De receptie luisterde dus niet naar mijn klacht. Erg spijtig. Zorg dat je geen kamer op de hoogste verdieping krijgt.

    G

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,1
    Prima kamer top ontbijt voor diner niet aan te raden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner a la carte

    Ontbijt een dikke 9 Diner: een zeer beperkte kaart en 'n veel te hoge prijs Stoelen in Wintergarten geschikt om te loungen en ongeschikt om aan te eten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    8,3
    Zakelijk hotel op een mooie plek ook voor stedentripje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed en Rivierzicht
    • Verbleef 3 nachten

    We vonden de sfeer niet echt relaxt. Beetje stijfjes. En er is geen gezellige lobby. Wel een bar, maar die hebben we niet gebruikt. Fitness en sauna hebben we ook niet gebruikt. We ergerden ons aan het borstklopperig infomapje over het 'Bergström concern' dat op de kamer lag.

    Mooie grote kamer, luxe groot bed, boxspring maar wel vrij hard. Fijne stoelen. Zicht op riviertje en overkant waar gebouwd wordt. Voldoende kastruimte. Minibar goed, en wordt tijdig aangevuld. Ontbijt uitstekend maar wel wat rommelig buffet. Lekker brood en heel veel keus in beleg.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    Heerlijk ontbijt, mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden de fietsen niet stallen in het hotel

    Heerlijk ontbijt, mooie ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    alles oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles oké

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    8,8
    Heerlijk ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    8,3
    geweldig uitgebreid ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geweldig uitgebreid ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    10
    Ontbijt zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer goed

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    7,5
    Het hotel is gelegen nabij het centrum (ongeveer 200 meter...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is gelegen nabij het centrum (ongeveer 200 meter lopen) van Lüneburg en aan de rivier Ilmenau. Onze kamer met uitzicht op deze rivier was groot en schoon. De badkamer was ruim en schoon. Het personeel was behulpzaam en vriendelijk. Ik het weekend is er een soort brunch-ontbijt hetgeen fantastisch was. In de kelder van het hotel is een vrij toegankelijke ruimte waarin de kunstverzameling van de eigenaar van het hotel wordt tentoongesteld. Naast het hotel is een kleine openbare parkeergarage gelegen met een krappe in- en uitrit. Een bezoek aan Lüneburg is ontzettend leuk voor liefhebbers van de Duitse soapserie Rote Rosen die in deze plaats wordt opgenomen.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    10
    Fantastisch ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Fantastisch ontbijt

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: