Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer
  1. Startside for hotelanmeldelser
  2. Hotelanmeldelser for Tyskland
  3. Hotelanmeldelser af ferieudlejninger i Mecklenburg-Vorpommern
  4. Hotelanmeldelser af ferieudlejninger i Wismar
  5. Anmeldelser af Altstadt Fairmietung

Anmeldelser af Altstadt Fairmietung

Weberstrasse 22, 23966 Wismar, Tyskland

#2 ud af 58 ferieboliger i Wismar

Gæsternes yndling

Point fra anmeldelser

Baseret på 208 lejlighedsanmeldelser

9,5

Pointfordeling

  • Rengøring

    9,9

  • Komfort

    8,9

  • Beliggenhed

    9,7

  • Faciliteter

    9,2

  • Personale

    9,7

  • Valuta for pengene

    9,4

  • Gratis wi-fi

    9,7

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 7

  • Anmeldt: 11. januar 2019

    10
    "Vil gerne tilbage med en god ven , når vejret er til at sidde ude og hygge sig. En dejlig by."
    • Ferierejse
    • Solorejsende
    • Lejlighed med udsigt over haven
    • 3 overnatninger

    Vejret -det var desværre koldt og lidt ensomt at gå rundt alene under disse betingelser. Var der kun 1 dag og fik hjemve - men betalte for 3 overnatninger, som jeg også havde bestilt. Det var min fejl, men drønærgerligt.

    fint med lille tekøkken. Dejligt roligt værelse - sov som en sten, og vågnede frisk og udhvilet. 2 tv.

    Overnattede: januar 2019

  • Anmeldt: 11. december 2017

    10
    "Juleophold i Wismar "
    • Ferierejse
    • Par
    • Lejlighed - stueetagen
    • 5 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Alt levede op til forventningerne og lidt til. Den hyggeligste og bedste lejlighed, vi har lejet til dato. Vi har helt sikkert lyst til at komme der igen.

    Overnattede: december 2017

  • Anmeldt: 12. august 2018

    10
    "Det var en dejligt ophold vi havde."
    • Ferierejse
    • Par
    • Lejlighed med udsigt over haven
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det var en dejligt ophold vi havde. Modtagelse var i top. Lejligheden var bare i orden. Ik langt til centrum 5 min gang. Så alt i alt et kanon sted 😊

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 16. december 2017

    10
    "Fantastisk sted."
    • Ferierejse
    • På rejse sammen med venner
    • Studiolejlighed
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Super sted samt rar og hjælpsom værtsfamilie.

    Overnattede: december 2017

  • Anmeldt: 14. oktober 2017

    9,2
    "Sonja og Jørgen "
    • Ferierejse
    • Par
    • Lejlighed - stueetagen
    • 6 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Smal og ujævn gade.på

    Rent og pænt. Venlige værter.

    Overnattede: oktober 2017

  • Følgende anmeldelser er skrevet for mere end 24 måneder siden. De har ikke længere nogen indflydelse på overnatningsstedets karakter, men de kan hjælpe dig med at vælge det bedste sted,

  • Anmeldt: 26. maj 2016

    10
    "Særdeles venlig modtagelse - imødekommende værtspar, som..."
    • Ferierejse
    • Par

    Særdeles venlig modtagelse - imødekommende værtspar, som gjorde alt, for at vi skulle føles os hjemme og godt tilpas. Lejligheden var veludstyret med alle praktiske remedier. Kan kun anbefales på det kraftigste. Vi vender sikkert tilbage ved en senere lejlighed.

  • Anmeldt: 13. december 2015

    10
    "Dejlig lejlighed med alt, hvad vi havde brug for - og meget..."
    • Ferierejse
    • Gruppe

    Dejlig lejlighed med alt, hvad vi havde brug for - og meget venligt værtspar

Der er også 3 anmeldelser uden tekst. De har også indflydelse på anmeldelseskarakteren.

Her vises 1 - 7

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen reservationsgebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: