Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel am Karlstor Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Karlstrasse 46B, 76133 Karlsruhe, Duitsland

#32 van de 45 hotels in Karlsruhe

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3371 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    9,2
    Prima en comfortabel hotel met uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie bij andere ingang dan hotel is wat vreemd (hotel zelf is gelegen in pand met ook kantoren), maar ligt wel naast elkaar. Let op bij parkeren buiten het hotel (hotel heeft ook interne parkeermogelijkheid tegen betaling): zaterdag telt in Duitsland als werkdag.

    Prima kamer, royaal bed, koffie en thee op de kamer, uitstekend en uitgebreid ontbijt. Wij waren op doorreis, maar voor een overnachting is dit echt een prima hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    2,5
    NOOIT MEER!!! Zeer vuil hotel, onvriendelijk, parking onveilig, geluidoverlast,... afrader!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer(geen propere lakens, incl vlekken vorige gasten(!), geluidsoverlast, glazen gebruikt,... walgelijk!!!), faciliteiten, parking garage €12 en is een zeer ontoegankelijk systeem, zelfs gevaarlijk voor schade aan de wagen! Schimmel op de muren in de hal van lekkende douches, vuile koffieautomaten, lawaai in keuken van radio personeel s'morgens, het onthaal lijkt eerder op een bordeel dan op een hotel!!! Zelfs een score van 2,5 is teveel!!!

    Geheel niets!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,9
    Goed ontbijt, mooie moderne nette kamer, laat uitchecken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel verkeerslawaai aan de wegkant. Gelukkig met dichte ramen geen last. Parkeren duur (en volgens mij ook gewoon te parkeren zonder te betalen mogelijk...)

    Goed ontbijt, mooie moderne nette kamer, laat uitchecken

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    7,1
    Kamer was goed en modern ingericht en gestyled.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen lobby in het hotel; dit maakte eea wat onvriendelijker. Het was extreem warm en broeierig; er is geen airco.

    Kamer was goed en modern ingericht en gestyled.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    6,3
    De inloop douche, hoewel geen deur om de badkamer/toilet...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de straat met veel geluid van tram en muziek. Erg warm en geen airco maar alleen een ventilator

    De inloop douche, hoewel geen deur om de badkamer/toilet af te sluiten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,4
    Ontbijt is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moest een opklapbed bij voor onze dochter. Er ontbraken 4 latten uit de bodem. Viel niet op te liggen. Matras hiervan ook te dun. Kamer is verouderd en niet schoon. Er is ook een gerenoveerd gedeelte in het hotel. Dat is beter.

    Ontbijt is uitstekend.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    5,4
    Ontbijt was prima en kamers op zich zijn schoon en oké.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donkere, bijzondere parkeergarage onder hotel. Vreemd dat de receptie en de kamers niet via dezelfde ingang te betreden zijn maar kamers buitenom via portiekje toegankelijk zijn. Receptie/lounge oogt dubieus qua uitstraling.

    Ontbijt was prima en kamers op zich zijn schoon en oké.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    Verrassend comfortabel en verzorgd gezien de prijs. Een aanrader.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kraan bij de wastafel is een designerramp: je kunt er nauwelijks je handen onder krijgen, laat staan de waterkoker er vullen...

    Het ontbijt was heel uitgebreid en goed. De kamer was gezien de ligging van het hotel verrassend rustig. Ook ben je vanuit het hotel zo de snelweg op. In de directe omgeving zijn volop restaurants en de parkeergarage is veilig en overdekt. Fijn is ook dat je koffie en thee op de kamer hebt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    5,4
    Voor het ontbijt zit je hier goed, maar om te slapen kun je beter iets anders uitzoeken!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer zag op de foto's veel frisser/ nieuw uit. Het zag in de werkelijkheid niet echt fris uit en zeker niet nieuw. Overal vlekken, op de deuren, muur, vloer, bed randen etc. Beddengoed waren versleten met gaten erin. Je durft bijna niet met je blote handen iets aan te raken. Badkamer ook verouderd en niet echt fris. Je kon alleen lekker douchen. Geluid van de trams erg aanwezig. Wij sliepen aan de voorkant van het hotel dus je hoort om de 10 min zeker een tram rijden. Parkeergelegenheid in de parkeergarage was erg onduidelijk en je had weinig ruimte om 2 auto's naast elkaar te zetten. De prijs voor parkeren is erg prijzig.

    Het ontbijt was zeker goed, veel variaties!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    6,7
    “Superior” driepersoonskamer was een standaard...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    “Superior” driepersoonskamer was een standaard tweepersoonskamer met extra, noodbed. Schandalig om deze anders aan te bieden en bij confrontatie wordt het ook nog eens glashard ontkend.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking bij te betalen 12 eur/nacht. Bij aankomst waren de geboekte kamers niet gereed en stemden niet overeen met boeking. Werd wel vlot door receptie opgelost.

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. Netjes, ruime badkamer, prima ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    5,8
    Redelijk hotel voor een tussenstop.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine badkamer. Gordijn was niet goed opgehangen. Twee verschillende kussens aanwezig voor twee personen.

    Goed ontbijt. Prima bed (behalve de kussens).

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    6,3
    ONACCEPTABEL
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    NIET DUIDELIJK DAT EEN KIND ONDER DE 12 BIJ OUDERS IN BED MOET EN OOK GEEN EXTRA BEDDENGOED ALKE GEZINNEN OP DOORREIS NAAR WINTERSPORT WILLEN GOED SLAPEN EN LIEPEN TEGEM DIT PROBLERM AAN ONACCEPTABEL

    Dame achter de receptie bleef vriendelijk ondanks het probleem van alje gezinnen met 4 personen waar het kind onder de 12 bij de ouders in bed moest en er geen extra beddengoed was

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    5,0
    Niet met gezin boeken met 2 kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt de suggestie gewekt dat je met vieren (2 volwassenen en 2 kinderen) op een driepersoonskamer kan slapen. In werkelijkheid staat er één tweepersoonsbed en één eenpersoonsbed en wordt verwacht dat je een kind van 12 tussen je in neemt in een tweepersoonsbed. Er waren niet eens dekens extra beschikbaar

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    2,5
    Oplichterij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenaar/oplichter zet het hotel zo op booking.com dat kinderen het bed met de ouders moeten delen. Dit zie je pas bij de definitieve bevestiging. Bij reclamatie houdt hij zijn poot stijf en verschuilt hij zich achter zijn truc.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    3,8
    Een zeer triste toestand.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontvangst, de parking, de receptie, het gebouw, de stoffige gang en kamer, badkamer was niet proper.... zeker geen aanrader...dit boek ik nooit meer.

    Het ontbijt was het beste van al en het bedlinnen was proper.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,5
    Doorreis.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergelegenheid. Je moest in de parkeergarage zoeken naar het embleem van het hotel en die stonden door andere bezitters in. Als er geen plek meer over was, dan had je pech en kon je ergens anders gaan zoeken in de buurt. Een hotel hoort gewoon voldoende parkeerplaatsen te hebben voor zijn gasten, vooral in zo'n stad als Karlsruhe. Als je dan eindelijk een plaats gevonden had in de garage was de prijs erg hoog

    De prijs/kwaliteit verhouding was goed van de kamer met ontbijt. Kamer was comfortabel en mooi en het ontbijt was goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    5,0
    Parking en de locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto’s kloppen niet van de kamer we boeken voor drie krijg 2 persoon kamer nou ik dacht de kamer op de foto maar we kregen en kamer waar je kont niet in kon draaien nou had 800 km gereden ik wou naar de receptie en wat was het gesloten heel raar en het onbijt was goed maar als om half 9 de boter op is en vrouw wie werkte pak de vlees waren met handen en dan haar telefoon zo op neer ze had het drukker met de telefoon als het op ruimen

    Parking en de locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    Uitstekend overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de straatzijde. Geen airco, slapen met raam open: straat op zaterdagnacht nogal lawaaiig.

    Prijs- kwaliteitverhouding en de ligging t.o.v. winkels, restaurants en uitvalswegen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Voldeed aan de verwachtingen.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een straalkachel op de kamer als bijverwarming was wel een beetje raar. We hebben het trouwens niet koud gehad. Het zal wel de bedoeling zijn dat de verwarming vernieuwd wordt. Met vloerbedekking was hiermee al rekening gehouden.

    Ontbijt goed. Bedden goed. Alles netjes schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,3
    Prima hotel voor een overnachting op doorreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer rook alsof er was gerookt; omdat het 1 jan. was en wij laat aankwamen konden we dat niet meer melden. De receptie was om 21 uur gesloten. Wel gemeld bij het uitchecken

    Het ontbijt was prima, alleen de broodjes waren smaakloos. de kamer was keurig en schoon en de bedden waren heerlijk. Alles wat voor een doorreis nodig is, was aanwezig

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,0
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer onvriendelijke personeel in ontbijtrestaurant. Als de gasten ontbeten hadden bleven de borden, kopjes, bestek en afval om de tafels liggen. Erg druk klein restaurant. Bij de receptie werd ons verteld dat wij tot 11:00 konden ontbijten. Toen wij om 10:05 in het ontbijtrestaurant aankwamen was het hele ontbijtbuffet al afgeruimd. Wij zeiden tegen een medewerkster dat ons was verteld dat wij tot 11:00 uur konden ontbijten, zei ze dat de man van de receptie een gek was en dat het ontbijt tot 10:00 uur was. Na de klacht in te dienen bij de betreffende man van de receptie was zijn antwoord sorry en hij had als enige oplossing dat we maar in de stad moesten gaan ontbijten. Wij zijn ontevreden weggegaan en hebben buiten het hotel ontbeten, terwijl we wel voor een ontbijt voor 3 personen betaald hadden.

    Centrale ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    3,3
    Kamer met bedden waar de lattoflexen stuk waren en eruit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer met bedden waar de lattoflexen stuk waren en eruit vielen. Badkamer aan renovatie toe, geen aangename geur bij het binnenkomen van de kamer. Wel lekker ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    6,7
    Voor doorreis voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel moet gerenoveerd worden. Kozijnen zwaar beschadigd, gaten in de muur die wat opgelapt waren. We hadden een 3 persoonskamer geboekt, maar kregen een tweepersoons met een opklapstretcher. Het had ook wat schoner gekunt. Voor een nachtje op doorreis voldoende.

    Gratis parkeergarage onder hotel, gunstige prijs, prima bedden en lekkere douche. Goed ontbijt met voldoende keus.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    5,0
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra groot bed was twijfelaar. Kamer was gehorig, konden 1 op 1 de buren horen. Badkamer stonk naar riool lucht.

    Ontbijt was prima. Kamer zag er goed uit.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,1
    Leuk voor 1 nacht!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tapijt was niet behoorlijk gepoetst. Parking is een lachertje ... Zelf zoeken en hopen dat je juist bent. En dit voor 12euro per nacht.

    De kamer was in orde, het bed zacht en toch redelijk stil wetende dat er een drukke straat aan het hotel is.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    5,8
    Check in!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Check in! Had superior kamer voor 3 besteld... was kleinste 2 pers kamer! Heeft uur geduurd voor ze iets anders had nadat ik belde dat we wilden slapen, wanneer t 3e bed kwam! Kon ze niet vinden.... zelf gezegd dat we nu kaner ernaast erbij wilden. Pffff ruim uur geduurt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,5
    Het was kort maar goed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed er was genoeg Keuze voor iedereen. En de bedden Waren ook prima, en wij hebben de Kerstmarkt nog even mee kunnen pakken s’avonds gr.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Perfecte prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was mooi uitgebreid gezien de prijs. Parkeren onder het hotel.. parkeerplaats wel op een steile helling. Goede bedden en lekker stil ‘s nachts terwijl het midden in het centrum ligt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    8,3
    Als we op doorreis zijn komen we terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wastafel lekte

    Goed ontbijt(buffet was ruim en volledig)het brood kon beter maar we waren wel tevreden,de kamer beviel ons.Bijzonder vriendelijke mensen aan het onthaal.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,6
    Super hotel wat zeker 4 sterren waard is ipv 3, en ook de prijs is erg laag voor zijn klasse.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat de Bar op zondag vaak dicht is.

    Kom hier nu al voor 10e keer ofzo maar bevalt iedere keer super. Locatie super, Gratis parkeren in eigen ondergrondse parkeergarage. Kamers echt zeker 5 sterren waard. (snap echt de 3 sterren niet) Ontbijt nu nog beter (alle dranken zoals melk en jus de orange nu ook koud). Gewoon een perfect Hotel voor een echt lage prijs.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,3
    Kamers en ontbijt in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze dochter van 6 moest tussen ons in slapen terwijl we een kamer voor 3 hadden geboekt. Stond ergens in de kleine lettertjes dat ze hier recht op hadden als alles volzet was.

    Kamers en ontbijt in orde

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,0
    Wij hadden ons een gezellig hotelletje voorgesteld met wat meer warmte en dat was het niet voor ons
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is heel formeel en zakelijk. Voor een zakenreis is dit een zeer goed hotel. Maar helemaal geen vakantie hotel. Het ligt midden in het drukke centrum. Je kan er niet dineren, je moet iets in het centrum gaan zoeken, daar zijn nu wel eetgelegenheden genoeg.

    Alles was op de kamer aanwezig, waterkoker, haardroger...

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,8
    Redelijk Hotel met minder goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij vonden de ligging erg tegenvallen erg veel lawaai zeer veel opbrekingen in Karlsruhe en konden dus niet bij het hotel parkeren.E.e.a. betekende dat wij de auto in een parkeergarage gezet hebben op ca 15 minuten lopen van het hotel.

    Ontbijt was prima maar veel lawaai van verkeer langs de kamer .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,2
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt helemaal niets op aan te merken.Top en dat voor die prijs in het centrum👍🏻. Heerlijk geslapen en ontbijt was goed. Parkeergarage onder het hotel voor 12 euro of gratis in de straat

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,0
    Prijs kwaliteit niet in verhouding
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie commentaar

    De bar was gesloten. Motivate personeel op vakantie. Geen airco. Receptie niet in hetzelfde gebouw. Men moet over straat naar de hotel accomodatie. Hotel ligt in milieuzone. Bij het ontbreken van de milieusticker is er een gerede kans op boete. Het ontbijt was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,4
    Negatief, het verzorgde ontbijt maakt toch nog een beetje goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij boekten een kamer voor 2 volwassenen en 2 kindjes via booking. In een mail meldt het hotel na boeking dat kindjes gratis bij de ouders kunnen slapen (wat we niet willen, want nefast voor je nachtrust), na mijn reactie waarin ik vraag of er wel plaats voor hen is en of de kamer dus wel voldoende ruim is voor een gezin (ze verkopen dergelijke kamers via Booking) krijg ik geen reactie meer waardoor ik er (misschien naïef) van uitga dat dit toch in orde is. Bij aankomst blijkt er géén plaats voor kinderen. Deze moeten bij de volwassenen in bed, wat niet praktisch is met een 6-jarige en een baby. Er waren zelfs maar 2 kussens, een niet al te breed bed en maar 2 lakens ... Omwille van vermoeidheid en laat tijdstip geen mogelijkheid meer om nog een ander te zoeken. Garage/parkeren kostte vervolgens 12€ maar de receptionist "vergat" te melden dat deze welgeteld 2 meter hoog is (niet te betreden door een auto met dakkoffer dus). Op straat parkeren dan maar ... zeer negatieve ervaring, hotel is volstrekt ongeschikt voor verblijf met kindjes. Aan het feit dat bovendien de hotelreceptionist over een andere gast met klachten (verdwenen IPhone-lader) achter diens rug om tegen mij begint te verkondigen dat hij niets van haar verhaal gelooft heb ik écht geen boodschap.

    Ontbijt was zeer verzorgd, personeel bij het ontbijt erg vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met uitstekend ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het 4e extra bed. Qua ruimte past er gewoon een boxspring.

    De kamer bestond uit 2 aaneengesloten ruimtes, was ruim en 3 van de 4 bedden waren uitstekende boxspringbedden. Het extrabed was op zich prima, maar kraakte erg. het ontbijt was erg goed. De totaalprijs (last minute zonder annulering) was een uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding. Binnen 10 minuten lopen ben je in het centrum waar verschillende restaurants gevestigd zijn. Wij hebben gegeten bij Enchilada mexican restaurant, hier wordt in het weekend een mexicaans buffet wordt geserveerd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    goed maar te krappe kamer voor 3 personen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer geboekt voor 2 volwassenen en 1 kind van 12 jaar maar er was geen bed voorzien, alle drie in een tweepersoonsbed kon niet , dus moeten bijbetalen voor extra bed en bleek nog kapotte lattenbodem dus op grond geslapen op matrasje

    de ruime keuze aan het ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,7
    Voor 1 overnachting is het prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was daarentegen heel erg klein, gedateerd en niet heel schoon

    De kamer was ruimer dan verwacht. Het extra bed paste zonder problemen. Prijs/kwaliteit is ok.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,4
    1 keer, niet meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein en mijn kind van 9 kon niet bij ons in bed omdat deze te klein was. 140 bij 200. Hierdoor moest ik noodgedwongen op de grond slapen. Alle kamers waren bezet. De volgende ochtend werd er gezegd dat er wel kamers vrij waren??? Babybed werd wel netjes geleverd.

    Matig verblijf.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,3
    Prima, om een tussenstop te maken
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage erg duur in verhouding met parkeerplek (erg steil schuin omhoog parkeren) en de tram is hele nacht duidelijk hoorbaar op kamers in voorste gedeelte

    Ontbijt was super en kamer schoon en netjes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    4,6
    Was slechts een overnachting op doorreis naar vakantiebestemming. Goed bereikbaar in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warm, geen airco. Niet schoon!

    Ontbijt prima. Het parkeren was uitdagend, niet duidelijk wat de bedoeling was. De auto moet op een soort brug worden gereden. Het parkeren bleek uiteindelijk gratis te zijn, dus prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,1
    Ideaal overnachthotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Via booking een driepersoonskamer geboekt voor 3 volwassenen en 1 kind. Op de kamer aangekomen bleek dat er maar 3 bedden aanwezig waren. Bij de receptie navraag gedaan en zij gaven aan dat het kind in het bed van de volwassenen moet slapen?!? Dit is niet wat we geboekt hadden. De manager was erg onvriendelijk en alleen tegen een meerprijs was het mogelijk om een extra bed te plaatsen. Voor het kind was ook geen beddengoed en kussen aanwezig. Erg raar als je bij de boeking aangeeft dat je en gezin bent met 2 volwassenen en 2 kinderen.

    Nette kamer en prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Prima stop met het gezin op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was schoon, maar wel aan een opknapbeurt toe. Gaten bij de leidingen. Warm weer, geen airco, en wel een ventilator.

    Het ontbijt was prima verzorgd. Bij aankomst bleek er een bed te ontbreken, dit is snel geregeld door het personeel. Parkeren kan onder het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,0
    Niet nog eens
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg luidruchtig, omgeving slecht, middenin de stad. Veel lawaai van buitenaf . Badkamer lagen tegels eraf. Geen ventilatie of airco dus erg broeierig/warm. Houdt rekening mee dat de parkeergarage niet zo hoog is. 2m. Met dakkoffer kom je er net in.

    Heel goed bed. Lag heerlijk. Erg goed uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    aangenaam goed om een paar dagen te blijven en zit het zit in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was wel wat gehorig Je moet wel elke keer via de buiten deur naar binnen

    De kamer was normaal niet groot. De voorziening op de kamer was koffie/thee en een fles water Het hotel zat in een modern flatgebouw op de bovenste etage. Beneden in de kelder kun je met de auto parkeren kost wel 12euri extra Er is een grote flatscreen op de kamer met volop Programma"s veel programma"s moeten betaald worden De modern ingerichte kamer is compleet ,de douche compakt maar voldoende Het ontbijt was goed er was van alles.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,1
    tussenstop met hindernissen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren hoefde niet gereserveerd te worden maar bij aankomst was alles vol,ook waren dit hefboomplekken en mag er geen auto in met dakkoffer, we konden op straat nog 1 plekje vinden maar daar moet overdag iedere 2 uur geld in gegooid worden, en aangezien wij 2 nachten hadden geboekt was dit geen optie en ook omdat auto vol zat met kampeerspullen. Na half uur overleggen met baas kwam er een gewone parkeerplek nog beschikbaar , gelukkig. Er waren meerdere mensen met hetzelfde probleem.Daarna sleutelkaart gekregen en bij binnengaan kamer bleek er iemand te zitten in onderbroek, erg vervelend, dus nog een keer naar receptie .Op de kamer maar 1 zakje koffie en badkamer netjes maar erg klein. Ontbijtzaal ook erg krap en in ons geval was het hotel volgeboekt dan is het erg chaotisch want er is geen loopruimte bijna, stoelen en tafels staan erg dicht op elkaar.

    de ligging in het centrum,wat momenteel niet aantrekkelijk is omdat het helemaal opgebroken is, een frisse kamer met goed bed, tv en goede verduistering, een raam dat open kon en een prima ontbijt met goede koffie. Lift vanuit parkeergarage naar kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,5
    Verblijf was goed maar booking.com heeft erg slechte informatie getoond bij de reservering.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat ons vreselijk was tegen gevallen waren de reservering van de garage/extra bed en de vreselijk slechte voorlichting van booking.com Niet alleen bij ons maar ook andere gasten hadden hetzelfde probleem. Bij de booking werd nauwelijks vermeld dat er maar een 2-persoonsbed aanwezig was waarbij mijn dochter noodgedwongen bij ons in bed moest slapen (zij is bijna 12 jaar) Ook was er een reservering voor de garage noodzakelijk. Bovendien was dit tevens niet mogelijk om te parkeren aangezien een dak-koffer niet op de auto kon zitten. Deze informatie was zeer ontoereikend door booking.com Als booking.com dit bij het boeken meteen goed hadden vermeld dan hadden we dit bij de reservering meteen erbij geboekt. Heel jammer dit.

    Kamer was netjes en schoon. Hier was niets op aan te merken. Goed verzorgd en zag er prima uit. Ondanks de aangemelde problemen probeerde de organisatie voor een oplossing te zorgen. Ontbijt was verder netjes verzorgd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeergarage was nogal een uitdaging met een volgeladen auto. Tip: zorg dat je auto zo licht mogelijk is. Of zoek een ander plekje in de parkeergarage. Dat hebben wij uiteindelijk gedaan.

    Mooie kamer, goed ontbijt. Ook voor een veganist.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,3
    Prima hotel mits je aan de goede kant een kamer treft
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens beter zelf meenemen. Vanaf 5 uur in de ochtend laden en lossen van vrachtauto'shoop herrie. Was achteraf bekend.alle familie kamers liggen aan deze weg ! Geen parkeerplek te weinig aanwezig

    Mooie kamer en badkamer heerlijk schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,4
    Op door reis! Ontbijt goed slaapaccomodatie voor familiekamer kan beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geboekt voor 3 volw en 1 kind 11 jaar. Gekregen voor 2 pers bed, 1 pers slecht opklapbed. Latjes vielen eruit en super dun matras. Kind moest tussen ons in, wat niet duidelijk vermeld staat bij booking.com. (Kind slaapt in een aanwezig bed) kan je beredeneren als eigen bed!! Uiteindelijk kosteloos extra opklapbed gekregen van vriendelijk receptionist. zo slecht bed dat ze uiteindelijk toch tussen ouders in lag. Een deken plus kussen te kort . En maar twee handdoeken voor 4 personen. Na vermoeiende reis geen zin om voor derde x naar beneden te lopen. Haren in putje douche. We hoefden geen milieusticker aan te schafffen want auto kon onder hotel geparkeerd worden. Helaas moesten we buiten parkeren. Maar beperkt aantal plaatsen in garage. Met het risico op boete! Gelukkig niet gehad.

    Het enige positieve was het uitgebreide ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor tussenovernachting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergarage beetje onduidelijk en donker.

    Ruime en nette kamers, badkamer iets minder, maar voldoet ook prima. Ontbijt uitgebreid en prima kwaliteit. Dicht bij het centrum, met prima restaurantjes en barretjes. Goed geïnformeerd door de receptionist.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    6,7
    Verrassend moderne kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke straat en daardoor veel lawaai. Een 2 persoons kamer is niet prettig voor 3 personen (kinderen tm 12 jaar gratis)

    De bedden waren zeer goed en het ontbijt was prima!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,0
    Prima hotel voor 1 nacht maar neem geen kamer aan kant van tramhalte!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen met 2 volwassenen en 2 kinderen in 3-persoonskamer wegens fout in boeking. Kan gebeuren maar jammer dat er geen excuus kwam.

    Het was een aantrekkelijke prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Uitgebreid ontbijtbuffet, mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeergelegenheid was zeer onduidelijk en niet bewaakt, vrij toegankelijk voor iedereen. Hele nacht een suizend geluid uit de verwarming. Mooie badkamer maar zeer klein.

    Uitgebreid ontbijtbuffet, mooie kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,5
    Mooie kamer met een nette badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 1 nacht

    wij hadden een kamer geboekt met zicht op het binnenplein, maar kregen een kamer aan straatkant waar om de 5 minuten een tram passeerde

    Mooie kamer met een nette badkamer. Lekker ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    3,8
    Prima ligging, niet al te vlotte service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duurde 5 uur, eer dat we het babybedje kregen waar we bij inchecken om gevraagd hadden, na hier nogmaals om gevraagd te hebben duurde het nog 1 uur. Verder was de kamer niet al te schoon. Wel goede bedden.

    De ligging, prima ontbijt, vriendelijke dames bij het ontbijtbuffet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    4,6
    geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was er klein. 3 persoonskaper geboekt, maar absoluut te klein voor 3...Extra bed zeer oncomfortabel. Douchecabine is glad. Water liep niet weg door putje maar liep zo de kamer in. Geen airco, kamer erg warm

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,4
    Onpersoonlijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is erg onpersoonlijk. De koffie was niet lekker, al was het ontbijt op zich wel in orde. Er lag nog een vuile sok van vorige bezoekers in onze kamer. Onze mastercard werd een tweede maal gedebiteerd waardoor we twee keer betaalden voor ons verblijf. Ik heb dit onmiddellijk gemeld maar heb na vier dagen nog steeds geen antwoord en het geld werd (nog) niet teruggestort. Ik ben niet tevreden uiteraard.

    Goede matrassen, ruime kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,8
    Perfect hotel in de binnenstad van karlruhe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor het geld kan ik niks negatief vinden

    Het was schoon en het ontbijt was top er was ook een waterkoker en een fles water voor een tussen stop was het perfect, personeel is erg behulpzaam

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Ruime kamers met goede mogelijkheid voor bijzetten van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen airco. Wij hadden een kamer op de zonkant en het was er >30C. Dat slaapt niet heel fijn

    Ruime kamers met goede mogelijkheid voor bijzetten van bedden. Moderne en zeer ruime badkamers!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    4,2
    Waren niet tevreden over de kamers en het personeel het ontbijt was super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel vriendelijker en dringende renovatie aan de kamers en badkamers

    De kamers zijn dringend aan renovatie toe Aan de receptie waren ze niet vriendelijk Het ontbijt was wel super en uitgebreid Enkele zou het personeel er moeten voor zorgen dat het ontbijt volledig klaar staat om 7 u er ontbrak nog veel als wij om 7 u gingen ontbijten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    heerlijk en enorm uitgebreid ontbijtbuffet;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bijbetalen voor extra bed (niet gezien in de kleine lettertjes), bijbetalen voor de parking (niet gezien in de kleine lettertjes)

    heerlijk en enorm uitgebreid ontbijtbuffet; goede bedden; badkamer heel clean en volautomatisch

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    We zijn tevreden.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche cabine is wat eng met in en uit stappen

    Het was 8-7 een zeer warme dag ruim 32graden, dus de kamer was ook warm maar met de ventilator was het weer ok. Goed geslapen , en lekker ontbeten, de service was prima, komen weer terug.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    5,8
    Ontbijt was prima verzorgd.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen temperatuur regeling in ontbijt zaal. Hierdoor was het veel te warm. Dat er op de kamers geen airco is. Is erg jammer maar dit wist ik aangezien dit niet vermeld was op de site. Maar in de ontbijt ruimte had zeer prettig geweest.

    Ontbijt was prima verzorgd. Goede ruime keuze.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,1
    Goed adres voor op door/terug reis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeergelenheid is op zich goed maar door dat er twee auto's boven elkaar kunnen is er te weinig in/uit stap ruimte.

    Het berijk van de binnen stad is lopend goed te te doen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,1
    Ideaal voor een doorreis als je toch in de stad wilt zitten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomt lastig te herkennen waar we moesten zijn (vanuit de auto). Te voet bleek het precies te zijn waar de Navi ons toe stuurde. De Zi hotel receptie/bar waar je moest zijn om in te checken was met een paar bordjes aangegeven.

    Goede parking in kelder (max 2m hoogte) ideaal als je op doorreis bent. Direct van parkeer kelder naar de kamers op 4e verdieping. Centrum met restaurants en stads dierentuin(tje) op loopafstand.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,5
    Gelegen in het centrum met een goede mogelijkheid om te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het toilet had zichtbare sporen van gebruik. Men schrok wel toen ik het vertelde, dus hopelijk een eenmalige misser.

    Gelegen in het centrum met een goede mogelijkheid om te parkeren. Prima hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,8
    Lekker dicht bij het centrum, goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie was buiten het Hotel, toen ik er binnen kwam kwam het op mij over als eenstoffig en sjofel kantoortje, wat rook naar de sigaretten rook. Zo jammer, dan krijg je gelijk een verkeerde indruk van de accommodatie.

    De accommodatie beviel mij uitzonderlijk goed. De kamers waren recentelijk vernieuwd, netjes schoon. Het ontbijt, wat overigens prima was, en parkeren van de auto was bij de prijs inbegrepen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    8,3
    Prima verblijf voor als je op doorreis bent
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is erg simpel. verder wel schoon.

    We hadden een ruime kamer. We hebben al een keer eerder hier overnacht die kamer was veel minder ruim. Erg prettig en een super locatie ten opzichten van de stad en winkels. Prima hotel als je op doorreis bent of de stad wilt verkennen. Veel restaurantjes en een supermarkt op loopafstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Goed stadshotel met top ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer lag aan straatkant. Daardoor veel geluid van verkeer en trams. Raam 's-nachts openlaten is daardoor eigenlijk geen optie. Vanwege het ontbreken van airco wordt kamer bedompt.

    Hotel ligt erg gunstig in Karlsruhe. Binnenstad is op loopafstand. Tram stopt voor de deur. Ontbijt klasse!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    7,5
    Zakelijke overnachting, en is zeker aan te bevelen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren gaf wat problemen maar is uiteindelijk goed opgelost.

    goed ontbijt en nette kamers en een leuke lounge bar om even te zitten. En het hotel was makkelijk aan te rijden vanaf de snelweg.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    8,3
    Prima parkeergarage, mooie kamer en badkamer en meer dan...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoekje klaarleggen op de badkamer vloer loopt tijdens het douchen snel onder water anders.

    Prima parkeergarage, mooie kamer en badkamer en meer dan voldoende ontbijtbuffet . Straatzijde met tram wat rumoerig maar goed te doen. Loopafstand tot de binnenstad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,5
    Ideaal ontbijt voor een overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt op zaterdagmorgen zou een uur vroeger mogen.

    Ideaal ontbijt voor een overnachtingshotel. Vriendelijk personeel. Garage onder het hotel is ideaal voor een wagen, vol bagage, op doorreis.

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: