Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Am Klostergarten Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Alte Poststraße 97, 85356 Freising, Duitsland

#7 van de 9 hotels in Freising

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 361 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    8,3
    prima ook een heerlijke italiaan op 1 min lopen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    We wilde een overnachting op de terugweg. Dit was er een top plek voor prima bedden, douche en ontbijt voor 8 euro met alles wat je voor 8 euro kan verwachten (zelfs zalm).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    4,6
    Schijn bedriegt....
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie. Onkundig en onverzorgd. 's Morgens werd ik geconfronteerd met een pas uit bed gestapte vrouw, onverzorgd em onvriendelijk. Tijdens het ontbijt keek zij voortdurend aan alsof ik het bestek wilde stelen....

    Matras

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    10
    Hotel bij München Airport
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij het vliegveld en goede restaurants in de buurt.

    Verbleven in februari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    9,2
    De kamers waren prima en het ontbijt is niet heel uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    -

    De kamers waren prima en het ontbijt is niet heel uitgebreid maar zeker voldoende. Bediening zeer correct. Wij waren in München omdat onze dochter daar studeert. Zij wilde graag met ons mee ontbijten. De eigenaresse zij gelijk dat we niet voor haar hoefden te betalen omdat ze in München studeert. Heel leuk!

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,5
    Goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wifi gratis, maar kwaliteit beperkt

    Goed ontbijt Prijs/ kwaliteit

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    8,3
    Rust en ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Rust en ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    7,9
    Het is een leuk hotel met mooie kamers en heerlijke bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het is een leuk hotel met mooie kamers en heerlijke bedden. Alles wat je nodig hebt voor een nacht is aanwezig.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: