Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Am Markt Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Auf dem Hassel 1, 66271 Kleinblittersdorf, Duitsland

#3 van de 6 hotels in Kleinblittersdorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 174 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    6,3
    We hadden een mooie ruime kamer met grote badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was niemand bij de receptie toen wij rond 16.00 uur arriveerden. Er hing wel een briefje met een tel.nummer dat we evt. konden bellen en de kamersleutel lag klaar. Dus wij op zoek naar de kamer. Er liep een kok rond die ons de juiste richting wees. Eenmaal geintalleerd en opgefrist gingen we op zoek naar een verkoelend drankje.. in de bar en het restaurant niemand aanwezig, dus weer terug naar de receptie. Daar plofte de eigenaar net in een luie stoel. Toen wij aangaven graag iets te willen drinken, was zijn houding totaal onprofessioneel. Hij klaagde dat we al de zoveelste waren die iets wilden drinken, het restaurant was nog niet open enz. Hij heeft uiteindelijk wel wat drinken gehaald, dat we maar op de kamer op zijn gaan drinken. We voelden ons niet echt welkom. Tevens kun je nog zo'n mooie kamer hebben, maar we moesten de rolluiken dichthouden zodat er niemand van de passerende voetgangers naar binnnen kon kijken. Lang leve de fris lucht tijdens een bloedhete nacht.

    We hadden een mooie ruime kamer met grote badkamer. Het eten in het restaurant was erg lekker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel met een keurige, schone accommodatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    9,6
    Op doorreis naar Frankrijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie grote kamer schoon en alles aanwezig vriendelijke ontvangst. Leu k smakelijk restaurant.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    6,7
    Het restaurant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was schoon, maar tot op de draad versleten

    Het restaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    10
    Top
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Grote kamer met goede douche, tevens een restaurant bij het hotel, een echte aanrader

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Mooi in het centrum van een klein rustig dorp.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooi in het centrum van een klein rustig dorp. De kamers zijn super.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    9,2
    Bijzonder grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder grote kamer. Vriendelijk personeel. Heel goede prijs-kwaliteitverhouding

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    7,9
    Gunstige ligging, halfweg Ned.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Receptie is zwak en chaotisch

    Gunstige ligging, halfweg Ned. Zwitserland. Kleinschalig. Nieuw bouw is gelijkvloers en inloop douche maken het geschikt voor ouderen en gehandicapten.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,3
    Het degelijke bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De motor van de keuken schoorsteen (soort van industriële dampkap) maakte veel lawaai op de kamer tot zolang de keuken in bedrijf was

    Het degelijke bed.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,3
    De kamer die wij hadden was net gerenoveerd en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de buurt konden wij niet echt veel vinden om te doen. We waren op doorreis en hadden niet veel tijd dus we hebben ook niet heel goed gezocht.

    De kamer die wij hadden was net gerenoveerd en gloednieuw/modern. De kamer was ontzettend groot en mooi ingericht. De badkamer was ook heel groot en mooi. De foto's op booking.com zijn verouderd. De kamer ziet er heel anders uit dan op de foto's.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    10
    De vriendelijke gastvrouw, heerlijk ontbijt, en mooie en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vriendelijke gastvrouw, heerlijk ontbijt, en mooie en schone ruime twee persoonskamer.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,5
    Ruime kamer, mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi traag en maar twee codes voor één apparaat per kamer.

    Ruime kamer, mooie omgeving.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,6
    Erg goed hotel, vriendelijk, zeer schone suite .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Erg goed hotel, vriendelijk, zeer schone suite . Een echte aanrader, huisdier vriendelijk. Italiaans restaurant heerlijk, ontbijt ook goed.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    Kamers,eten ,drinken, bediening,uitstekend .
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers,eten ,drinken, bediening,uitstekend .

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    8,3
    Zeer goed restaurant met zowel Duitse als Italiaanse...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer goed restaurant met zowel Duitse als Italiaanse menukaart

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: