Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Am Schlosspark Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Armenruhstr. 2, Biebrich, 65203 Wiesbaden, Duitsland

#33 van de 48 hotels in Wiesbaden

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 254 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Betaald WiFi

    3,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,2
    Hotel is goed, maar je moet geen kamer op de benedenverdieping hebben
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer op de benedenverdieping en dat viel erg tegen: je kunt er geen raam openzetten, want iedereen kijkt dan naar binnen. De kamer was erg warm en dan valt het extra tegen als je geen raam open kunt zetten

    Uitgebreid en goed ontbijt voor een zeer redelijke prijs

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,3
    Rustige plek bij een groot park en paleis met de Rijn ernaast.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Geen vrije Wifi? Dat kan toch niet meer? Ach, aan de andere kant is dat ook wel rustig.

    Mooi hotel en onverwacht, want dat zie je niet aan de buitenkant. Ruime ontbijtzaal met spitsuur. Gaat toch goed. Ruime kamer en badkamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    6,7
    Redelijk...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De ruimte van de kamer. Betalen voor WIFI. Hoewel dit wel bekend was toen ik boekte.

    Ontbijt was prima verzorgd. TV was volledig HD

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    8,8
    Doeltreffend, dicht bij en aangenaam
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat wij 5 Euro per dag voor het Wifi moesten betalen.

    Het ontbijt was fantastisch!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,1
    Uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,9
    Goed hotel en makkelijk te vinden en je bent zo weer bij de snelweg dus goed als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen airco is

    Ontbijt heel goed Ligging van het hotel vlakbij het Schlosspark

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    4,2
    Ontbijt was geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs kwaliteit. We zaten op een soort zolder kamer met 1 raampje. Kleine kamer. 50 euro per nacht zou een mooie prijs zijn geweest.

    Ontbijt was geweldig

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,4
    het ontbijt is goed verzorgd en er is te merken dat daar...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    hotel beschikt niet over airco, de eenpersoonskamer was erg klein en de badkamer niet overdreven ruim, deze rook tevens naar riool, waarschijnlijk dus al langere tijd niet gebruikt

    het ontbijt is goed verzorgd en er is te merken dat daar aandacht aan wordt besteedt

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    10
    Vriendelijkheid personeel en het zeer uitgebreide ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijkheid personeel en het zeer uitgebreide ontbijt. Het is een 3-sterrenhotel, maar doet zeker niet onder qua ontbijt voor een 4-sterren. Misschien nog wel beter.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    6,7
    Prijs was hoger als aangegeven
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs was hoger als aangegeven

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    10
    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: