Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel am Stadtring Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Stadtring 31, 48527 Nordhorn, Duitsland

#3 van de 6 hotels in Nordhorn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 235 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    3,8
    Slecht , nooit meer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smerige koffie , zelfs de cappuciono was vies , de eieren bij het ontbijt waren groen en droog , kamer (112) van ons zat denk ik boven een uitrit / garage , de hele nacht en ochtend een gezoem gehoord , ik die nooit wat hoor werd er knettergek van . De Bacardi was geen echte Bacardi vermoeden wij , de cola was dood , we hadden het aangegeven maar kregen netjes weet dezelfde Bacardi waarvan de cola ook dood was , we waten blij dat we ergens anders avond hadden gegeten en als je als hotel een presentje wilt geven zoals een gratis biertje , ( daar kreeg je een flyer van bij alle boekjes ) heel attent zou je denken , maar toen we het biertje kregen zat het zowat in een borrelglas 🍸 het was een 1 slokbiertje ..:..

    Eigenlijk niet veel , ik was blij dat ik smorgens weg ging , jammer want dit was ons eerste uitje samen weg zonder kids Oja het centrum is op 5 a 10 min loopafstand

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,8
    Paasweekend even weg. We bleven twee nachten en aten beide avonden in het hotel restaurant. Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt aan een drukke straat buiten het centrum. Weinig in de buurt. Ik zou de volgende keer een kamer aan de rustige kant vragen.

    Goede plek om excursies te maken. kamer was net groot genoeg en schoon. Vriendelijk personeel en een fijn, knus restaurant.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    8,8
    Ontspannen weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat er geen kluisje op de kamer aanwezig was. Op zondag was het aan het (uitstekend verzorgde!) ontbijt/brunch erg druk met gasten van buitenaf.

    Heerlijk rustig hotel met comfortabele kamer en een ruime badkamer. Het geheel maakt een verzorgde indruk. Goede uitvalsbasis voor allerlei uitjes en dicht bij het centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    10
    comfortabel ,vriendelijk en gezellige inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zou geen fiets(om te huren) bij de ingang zetten want daardoor was de trapleuning slecht te gebruiken . Maar zo nodig hadden ze de fiets vast wel weg gehaald. Wel fijn dat een fiets gehuurd kan worden.

    ontbijt was heerlijk en zeer uitgebreid maar de kamer was ook prima en de mogelijkheid om thee of koffie te zetten werd ook zeer op prijs gesteld. De toeristische informatie bij de receptie was ook goed voorzien.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    top verblijf, goed geregeld!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    wij vonden het warm op de kamer, en toiletpot kamer 233 zit iets scheef, geen probleem hoor, maar je merkt het.

    prima, goed voor elkaar, vriendelijk personeel, top ontbijt, netjes, goed te vinden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    4,2
    Noodzakelijk kwaad, super ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te duur: we betaalde net zoveel als voor 5 sterren hotel aan zee in Noordwijk vorige week. Kamers gedateerd. Badkamer echt primitief eenvoudig. Mini lift was nét 3 personen in passen als haringen in een ton. Entree gaotisch via drukke bar en restaurant naar hotelreceptie. Personeel wel aardig . we krijgen bij arriveren een tegoedbon voor een glas bier. Heel attend. Echter als we bier bestellen blijkt dat deze tegoedbon niet geldig is en we moeten het bier afrekenen, want bon is voor 'n miniglaasje. Niet erg, we zijn gewend om onze drankjes te betalen. Het gezeur was wel vervelend. Ook vervelend: wij moesten in Lingen zijn... Echter, Booking.com gaf aan dat alle hotels daar volgeboekt waren. Enige mogelijkheid was hotel in Noordhorn. Maar dat was niet waar! Bij persoonlijke navraag in Lingen bleken er wel 4 hotels plaats voor ons te te hebben ( Hele mooie kamers en voor helft van de prijs!) Hele mooie hotels, echter zonder Booking.com contract. Hierdoor moesten we 2x onnodig op en neer rijden! Laat u dus niet in de maling nemen door Booking.com ! Als een plaats zogenaamd "vol" is , zelf even googelen en de hotels bellen !

    Ontbijt ongekend goed, gevarieerd en overvloedig. Na duizenden overnachtingen, nooit zo'n super verzorgd ontbijt meegemaakt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    10
    Luxe kamer, uitgebreid ontbijt, grandioze sauna inclusief:...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Luxe kamer, uitgebreid ontbijt, grandioze sauna inclusief: badjas en slippers op de kamer, uiterst vriendelijk personeel en *****diner. Dit 4 sterren familiehotel is beter dan de meeste 5 sterren hotels van de bekende ketens.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,8
    Zeer de moeite waard om nog eens te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op het moment dat wij er waren, was er aan de overkant van het terras een bouwput.

    Het ontbijt was fantastisch. Erg veel keus. Uitermate vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    10
    Verblijf in een superhotel in Nordhorn.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ik was daar meermaals te gast.Het is zeker een van de betere hotels die ik ken. En dat zijn er wel best veel. Wat zeg ik, betere ? Gewoon het beste.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,2
    Mooie locatie bij Park en 5 min van centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tip Airco op kamer

    Mooie locatie bij Park en 5 min van centrum. Service vriendelijkheid personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Ontbijt prima, kamer ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed maakte herrie

    Ontbijt prima, kamer ruim.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,3
    Locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ventilatie mogelijkheid kamer

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    9,2
    Gewoon Goed!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst had wat beter gekund.

    Kamer was goed....! wij zijn naar de Kerstmark geweest in het Dorp en was zeer gezellig daar . Ontbijt was goed!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    10
    Prima, lekker ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,9
    Ontbijt voornamelijk VEEL.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen stopcontacten bij het bureaublad

    Ontbijt voornamelijk VEEL.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,6
    Zeer uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer uitgebreid ontbijt. Restaurant prima. Kamer ruim. Makkelijk parkeren.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Lekker dichtbij binnenstad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt! Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Ontbijt was uitstekend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was uitstekend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    9,6
    Zeer goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wellicht een of twee Nederlandse Tv zenders op de TV

    Zorgzaam tot in detail

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    10
    Goed hotel met goede ligging en vriendelijk personeel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, schone nette kamerd

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,9
    Een goed hotel waar klantvriendelijk hoog in het vaandel staat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt/brunch is geweldig. Een warm en koud buffet maar ook gebak.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    zeker een bezoek weer waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    foto op booking.com doet kamer anders voorkomen als in werklijkheid .

    ontbijt was geweldig 4 sterren waardig personeel was vriendelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    10
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wi-Fi inlogpagina kwam niet naar boven. Wi-Fi werkte wel.

    Ontbijt was heerlijk. Goede bar, vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,5
    prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    nvt

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    7,9
    de behandeling door het personeel het ontbijt was...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de uitleg bij de televisie ontbrak ook miste we een zitje bij de bar dit was volgens ons teveel bij het restaurant getrokken waardoor je niet snel van je kamer komt om savonds iets te drinken.

    de behandeling door het personeel het ontbijt was uitstekend

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    9,6
    zeer goed en mooi hotel, vriendelijke medewerkers, kamer was...
    • Stel

    helemaal niets

    zeer goed en mooi hotel, vriendelijke medewerkers, kamer was ruim en schoon. restaurant was goed en verzorgd,.prijs/kwaliteit meer dan dat zelfs. Hotel lag super centraal gelegen. Echt een aanrader. Zal zeker nog een keer bezoeken.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    8,3
    het ontbijtbuffet is uitgebreid, en het restaurant is erg...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    er zijn weinig kamers met een bad

    het ontbijtbuffet is uitgebreid, en het restaurant is erg goed

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    6,7
    Het Ontbijt was prima en de locatie goed.
    • Zakenreis
    • Stel

    Gordijnen boven bed erg vies, (bad)kamer netjes maar gedateerd

    Het Ontbijt was prima en de locatie goed.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    9,2
    Ambiente, sfeer, vriendelijk personeel en zeer goed eten in...
    • Zakenreis
    • Stel

    opzich niets!

    Ambiente, sfeer, vriendelijk personeel en zeer goed eten in het restaurant voor een goede prijs!

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    9,6
    Erg mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg mooie kamer

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    9,6
    - locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    - geen airco

    - locatie - uitstekend ontbijt - goede bedden - gezellige bar

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: