Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel am Stern

Bismarckstrasse 70, 45888 Gelsenkirchen, Duitsland

#4 van de 5 B&B's en herbergen in Gelsenkirchen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 261 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6

  • Locatie

    6,5

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,5
    Een kort verblijf waarbij je goed kon slapen, dit was ook de reden dat wij voor dit hotel gekozen
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wel waren er technisch mankementen. Het water van de douche put liep bijna niet door waardoor je niet lekker kon douchen. En in een van de 3 kamers was er iets met de lichtschakelaar die niet goed werkte. Als je het licht uit deed bleef deze kniperen. Het wert dus eigenlijk niet donker. De personne wie wie ik rijste hebben ook geen oog dicht gedaan.

    De kamers warm ingericht en haden iets van een Oosterrijks wintersport acomodatie. Het was erg netjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,8
    Een nacht in goed gezelschap met hindernissen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een gezinskaart geboekt voor 5 personen. Bij aankomst bleken er maar 3 bedden te staan. We ontdekten onder het bed een lade waar een vierdeurs van gemaakt kon worden. De baas van het hotel waar vriendelijk maar was in haast omdat er een belangrijke voetbalwedstrijd aan de gang was waar hij naar terug wilde.hij gaf ons nog gauw een matras en een onderlaken om het bed mee op te maken, maar een dekbed en beddengoed voor het bed waar en niet te vinden. Volgens zijn zeggen omdat het hotel was volgeboekt. Wij moesten met zijn vijven dus in 4 bedden slapen, waarvan het vierde zonder beddengoed. Onzer dochter, die Flamencodanseres is had een optreden in een theater. Na het optreden hebben de eigenaren van het theater ons nog een slaapzak meegegeven, zodat het vierde bed ook een deken had.twee van onze kinderen moesten dus in één eenpersoons bed slapen. En de derde onder een dunne slaapzak. Verder lekte het onder het toilet, waardoor we na een toiletbezoek steeds natte voeten hadden. De 3 bedden die er stonden. waren wel schoon en fris! Ik had de kamer met internetbankieren al voldaan (85 euro) daar kwamen nog 5 ontbijtjes à 5 euro bij. Toch heeft de eigenaar mijn man het volle bedrag laten afrekenen.( We hadden nu dus 2x de kamer betaald!)en was het nog een gesteggel om de mensen ervan te overtuigen dat dat zo was. De eigenaar zegt nu dat hij het teveel betaalde bedrag per omgaande heeft teruggeboekt. Ik ga ervan uit dat dat ook gebeurt, maar Ik heb de teveel betaalde 85 euro nu nog niet op mijn bankrekening staan.

    Het ontbijt was lekker en verzorgd! De bedden fris en schoon. Een fijn matras

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,1
    Praktisch maar geen luxe.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was niet confortabel en licht in de badkamer bleef nog lang na een toiletbezoek aan waardoor we lang wakker bleven.

    Het ontbijt was prima en het personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,5
    Heel standaard.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeermogelijkheden voor auto Geen parkeerterrein, aan de straat gratis tussen 20-8 uur, alleen om de hoek gratis parkeren en daardoor moeilijk om een plekje te vinden

    Heel standaard. Schoon. Net als thuis Daardoor betaalbaar. Standaard ontbijtje, geen croissantje of andere luxe. Voor 5 euro pp

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    8,3
    Geweldig verblijf. Zouden zeker teruggaan voor een volgend verblijf
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je een telefoonnr moest bellen om binnen te komen. Alles werd telefonisch uitgelegd. Is wel een minpunt als je de Duitse taal niet beheerst.

    Ontbijt voor 5 euro pp is geweldig. Kamer en badkamer waren netjes in orde.personeel was vriendelijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,5
    Aanbevelingswaardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst

    Heel prima hotel, je moest alleen wel bellen om binnen te komen. Er is geen receptie. Maar prima bedden en voor 5€ pp een heerlijk ontbijtje!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    8,0
    P.P. Czubak
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ok!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    4,6
    Geen sterrenverblijf, prima voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer stond enorm in een hele foute buurt gelegen. Verder prima voor max. 1 nacht!

    Niks speciaals

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    6,3
    Prijs - kwaliteit
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alleen cash betalen

    Prijs - kwaliteit

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    6,3
    Redelijk hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken moest per telefoon Geen personeelsleden gezien

    Kamer netjes en schoon

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    6,7
    Bed
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Bed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,1
    Samen met twee vrienden een driepersoonskamer geboekt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Samen met twee vrienden een driepersoonskamer geboekt. Prima voor deze prijs. Goed ontbijt en prima voor 1 nachtje.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    8,3
    Goed en goedkoop ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goed en goedkoop ontbijt!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    6,7
    grote huiskamer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas heel veel muziek van cafe en men was aan het barbecuen en je rook het heel erg in de kamer

    Het ontbijt was fantastisch

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,1
    de boeking ging perfect, ik boekte voor een gast van mij.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    dat het hotel niet mijn creditcard gebruikt om de kosten te innen, maar mijn gast laat betalen. erg onbeschoft, als je bij de boeking aangeeft dat alles via creditcard loopt.

    de boeking ging perfect, ik boekte voor een gast van mij.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    5,8
    -prijs/prestatieverhouding is ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    -ontbijt; niet slecht maar kan beter

    -prijs/prestatieverhouding is ok -personeel vriendelijk -goede internet verbinding

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,5
    ontbijt was zeer goed voor een zeer lage prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de entree van het hotel is aan een update toe

    ontbijt was zeer goed voor een zeer lage prijs kamer was simpel maar functioneel en vooral proper

  • Beoordeeld op: 15 januari 2016

    6,3
    We hadden met 5 personen een hele ruime slaap/woonkamer...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De buurt/locatie

    We hadden met 5 personen een hele ruime slaap/woonkamer en een aparte slaapkamer met 2 bedden.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    6,3
    Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine kamer. Erg krappe douche en toilet.

    Ontbijt was prima

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,7
    Mistroostige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Mistroostige omgeving.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: