Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Styles Köln City Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Barbarossa Platz 4A, Altstadt-Sued, 50674 Keulen, Duitsland

#180 van de 223 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 318 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    4,6
    Prijs-kwaliteit
    • Groep
    • Comfort Medium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine kamers en zeer dunne muren. Je hoort effectief de mensen naast je douche. Er is ook geen kleine bar op de kamer aanwezig. Ontbijt ruimte is ook zeer klein en geen vers ontbijt. Het brood was aan de harde kant. Ik vind de prijs te hoog voor hetgeen je verkrijgt. Niet voor herhaling vatbaar.

    De ontbijtdame is super vriendelijk! De kamers zijn wel proper.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,1
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Medium
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Slechts voor één nacht gebruik van gemaakt. Dicht bij Luxor, waar concert was. Prima mogelijkheid van openbaar vervoer (tram) voor het hotel. I.v.m. lawaai buiten slaapkamerraam dichtgedaan, toen wel airco gebruikt, omdat het anders te warm was.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    2,9
    Slecht hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Medium
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer slecht hotel. Onze kamer, een appartement.., was 2.20 breed en 8.00 lang, geen raam en het toilet bestond uit 3 wandjes. Totaal geen privacy. Zeer slecht te woord gestaan door het baliepersoneel. Tot schofterig toe. Absoluut een blamage voor het Ibis concern. Op de vraag dat de foto's op de website niet overeenkomen met de werkelijkheid werd er gezegd dat ik had moeten bellen of mijn gereserveerde kamer overeenkomt met de foto. Wat een onzin. Dus eigenlijk wordt er onwaarheden verspreid.De kamer. Het ontbijt was eenvoudig maar goed.

    Het ontbijt was eenvoudig maar goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    7,0
    Hotel zonder familiekamers :(
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Familiekamer - Groot
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer geboekt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Eenmaal in de kamer stond er een 2 persoons bed en een twijfelaar. Wat dus te klein us voor onze 2 kinderen 15 en 11 jaar. Ik ben hiervan melding gaan maken bij de receptie en die gaf aan dat ze problemen hebben net booking.com en dat dit probleem zich vaker voordoet er werd mij een extra kamer aangeboden voor 50 euro per nacht. Ik vind dat ik hiermee op extra kisten gejaagd werd en ben hiermee niet akkoord gegaan. Ik heb ook contact opgenomen met booking.com en deze service was zeer slecht zij vonden het aanbod van het hotel goed en daar moest ik het mee doen! Dus let op als je een kamer boekt voor 2 volwassenen en 2 kinderen het bed is echt maar 120!!

    Goed ontbijt en een top locatie de tram stopt om de hoek en met twee haltes sta je voor de dom

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    4,2
    Kuisploeg niet opgeleid of volgt de instructies niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Medium
    • Verbleef 3 nachten

    Het reinigingspersoneel heeft duidelijk geen opleiding gekregen of volgt de instructies niet op! Wij hadden 2 voorvallen: De eerste dag kwam het personeel 's morgens zomaar de kamer binnen met de sleutel zonder zich te melden (mijn vrouw lag nog te bed). Eerst eens kloppen vonden ze blijkbaar niet nodig. De volgende dag lieten ze de kamerdeur zomaar open zonder enig toezicht. Onze kamer lag direct naast de lift, iedereen die de lift in- of uitstapte kon zomaar de kamer binnen... Wijzelf zijn binnengekomen, zijn een paar minuten binnengebleven en terug vertrokken zonder dat iemand van het personeel dit bemerkt heeft. Iedereen kon dus zomaar onze kamer doorzoeken... (De dame van de reiniging stond een verdieping lager te praten met een collega) Wij waren reeds meermaals in dit hotel, nu nooit meer!

    Openbaar vervoer (U-Bahn) direct voor het hotel, ideaal om Keulen te bezoeken

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    6,3
    Ontbijt was heel uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Medium Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was aan de straatkant. Er was veel lawaai van de tram en auto's. Om 2 uur 's nachts probeerden er enkele mensen onze kamer binnen te geraken. Hiervan werden we ool wakker.

    Ontbijt was heel uitgebreid. Lekkere broodjes en roerei.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    9,2
    Zeer vriendelijken gedienstig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Medium
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van de tram

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Medium
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij centrum, schoon hotel , goed ontbijt. Wel kleine kamers aan drukke straat

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    7,5
    Schoon en netjes
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Medium
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, kleine badkamer, veel herrie van de straar

    Schoon en netjes

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    7,1
    Citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Medium
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast door verdiepingen boven en op de gang

    Ontbijtbuffet ok Ligging ok, maar wel 1.5 km wandelen van het centrum

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    5,4
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg prijzig. Kamers zijn te klein. Komen niet overeen met de foto's op de website, ronduit misleidend.

    Prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 januari 2016

    7,9
    ontbijtruimte te klein.
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijtruimte te klein. Wachten onplezierig

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    7,9
    Het ontbijt is super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is super! Het personeel is zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    6,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt

    locatie

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    7,1
    Openbaar vervoer (U-Bahn) direct voor de deur gelegen,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Openbaar vervoer (U-Bahn) direct voor de deur gelegen, daardoor de ideale plaats om Keulen te verkennen.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    6,7
    Proper en net !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel kleine kamers

    Proper en net !

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,8
    - vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Stel

    - gebrekkig engels (toch verstaanbaar)

    - vriendelijke bediening - dicht bij 2 tram/metrolijnen

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    7,9
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van ibis Styles Köln City

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: