Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over AMEDIA Plaza Schwerin Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Bleicher Ufer 23, 19053 Schwerin, Duitsland

#18 van de 20 hotels in Schwerin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 625 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,1
    Geweldig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan de receptie deed hel moeilijk dat we geen ontbijt hadden geboekt terwijl ik de uitdraai meerder malen had laten zien,ook bleef ze maar zeuren over credit kaart terwijl ik meerdermalen had gezegd dat we die geen hebben

    De kamers waren heel goed en het ontbijt was heel uitgebreid prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    Prima overnachtingsplek voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor een meerdaags verblijf in Schwerin, zouden we denk ik niet voor dit hotel kiezen. Was wat sfeerloos en te veel buiten het centrum. Het hotel ligt dicht bij het water. Dat brengt muggen met zich mee. Horren in de ramen zouden oplossing zijn, maar waren er niet. Dus de keuze is dan: ramen dicht en benauwde kamer, of ramen open en de muggen accepteren.

    Onderweg geboekt op de dag zelf. We zochten een goede en betaalbare overnachtingsplek, meer niet. Daaraan voldeed het. Hotel was grotendeels leeg en maakt een zeer zakelijke indruk en er is toch wel sprake van "vergane glorie". Uitstekende grote kamer, kwaliteit van de bedden en de badkamer is goed. Ontbijten hebben we niet gedaan in hotel, mede gezien de gevraagde prijs. Onder het hotel is een parkeergarage; terwijl op de site van Booking.com staat dat er geen parkeergelegenheid is. Vreemd...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    Goed verblijf voor een redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Informatie op de site over airconditioning op de kamer klopt niet die was er op geen van de kamers. Wel in vergaderruimten. Menu keus in restaurant niet groot. De bediening was soms niet eens blij als je wilde eten denken we. Koffie wel lekker maar erg duur €2.60 voor een gewoon kopje koffie. Locatie wel dicht in de stad maar erg drukke weg als het raam open staat.

    Ontbijt was goed en uitgebreid. De kamer mooi ingericht en op gezicht schoon. Prijs van de kamer goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,5
    Zeer goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Wij hadden een aangenaam verblijf.

    De prachtige ruime kamer met 2 gerieflijke fauteuils en goede bureaustoel. Goed, breed bed. Mooi hotel! Afstand tot centrum en slot op loopafstand. Wij waren hier 5 nachten en hebben prachtige fietstochten gemaakt en een uitstapje per trein naar Lübeck. Ontbijt en diner "buiten de deur" vonden we leuker en is veel voordeliger . Het hotel bevelen wij aan!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    Best tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aankleding hotel en hygiëne eetzaal.

    Goede kamers. Prima ligging t.o.v. centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    5,0
    Wij komen hier niet terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Airconditioning werkte niet. 30° 's nachts in ****hotel? Ontbijt aan de prijzige kant.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    8,3
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi slecht tot geen verbinding en was niks aan te doen werd mij verteld

    Kamers en ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,9
    De verkeersdrukte aan beide zijden van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De verkeersdrukte aan beide zijden van het hotel. Daarentegen was de isolatie van de ramen goed, maar die hebben we wel dicht moeten houden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt 15,-- pp obergeslagen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,6
    hier verblijft ge als God in Frankrijk, geen tijd om te klagen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    HET WEER, maar dat komt zo op U af,

    IDEALE LIGGING OP ENKELE METERS VAN HET CENTRUM.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    9,6
    Prima hotel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel. Zeer schoon!

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    9,2
    Behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,8
    Prima hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker de moeite waard.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: