Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Spa Hotel Amsee Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Amsee 6, 17192 Waren, Duitsland

#16 van de 19 hotels in Waren

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 861 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Goede basis voor wandelingen en fietstochten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel kookplaat en ijskast. Ook pannen, maar geen borden en bestek.

    Hele ruime kamer met nog net uitzicht op het meer. Net een beetje te ver van de stad Waren om er even heen te lopen voor een drankje of een maaltijd. Vooral heel geschikt voor gezinnen. Zwembad en sauna zijn in feite de grote attracties en bij de prijs inbegrepen. Voor ons eigenlijk overbodig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    5,8
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken kon pas vanaf 16:00 uur, vind ik persoonlijk al laat. We hadden onze kamer echter pas om 17:45 uur. En zelfs toen kon er geen excuus vanaf. Ontbijt voor 12 euro pp zéér prijzig, zeker gezien de prijzen in de rest van (oost)Duitsland! Wij zullen hier zeker niet terug komen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    5,8
    Ontbijt was top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet was snel, alleen viel de verbinding constant weg. Geen stopcontact bij het bed voor bij. je mobiel.

    Ontbijt was top

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    6,3
    Komt op mij over als 'vergane glorie'
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer traag wifi signaal Sfeerloos restaurant Slechte bediening, matige kwaliteit eten

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,2
    Het hotel ligt gelijk aan een mooi meer waar je omheen kunt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt gelijk aan een mooi meer waar je omheen kunt wandelen/fietsen. Het ontbijt was zeer uitgebreid en erg lekker. De fietsen die wij bij dit hotel hadden gehuurd waren super goed, zelfs voor de niet altijd verharde fietspaden.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,8
    De ruime kamer, het uitzicht, maar vooral ook de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet standaard telefoon op de kamer (dat je erom kon vragen was ons niet bekend) en het eten 's avonds. Dat kon je beter elders doen. Ontbijt was prima, maar 12 euro pp vinden wij te duur.

    De ruime kamer, het uitzicht, maar vooral ook de aanwezigheid van kitchenette

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,3
    Ontbijt was super
    • Zakenreis
    • Stel

    De bedden waren te hard

    Ontbijt was super

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: