Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amstel House Hostel

Waldenserstr. 31, Mitte, 10551 Berlijn, Duitsland

#348 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1860 beoordelingen over dit hostel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 47

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Prima verblijf voor goede prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zaterdagochtend was er van 6.00 uur tot 6.45 uur keihard muziek vanuit de keuken te horen. Belachelijk vroeg en niet nodig. Wij sliepen 4 hoog en konden na 6 uur niet meer slapen.

    De prijs

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    9,5
    Ik had een individuele kamer geboekt ( voor 4 nachten ) om...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik had een individuele kamer geboekt ( voor 4 nachten ) om te kunnen gaan en staan tijdens een heel weekend met evenementenbezoek en veel eigen spullen. Het douchewater in de kamer kwam snel op temperatuur. Het hotel was in de vroege ochtend bij ( geboekte ) ontbijt en late middag bij terugkomst lekker rustig met ruimte binnen om te zitten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    6,3
    Leuk en prettig verblijf. Faciliteiten in de kamer kan beter. Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De Hygiëne kan beter. Daarnaast miste ik onder andere kapstokhaken om het een en ander aan op te hangen

    de sfeer en het personeel was goed! Vriendelijke mensen die er zijn om je te helpen. Prijs kwaliteits verhouding was goed!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,9
    Het hostel heeft een gezellige entree en grote...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie omdat de website van Booking.com staat dat het Hostel in de wijk Mitte ligt. Het hostel ligt echter in Moabit. Dat is aan de andere kant van het centrum en bovendien veel verder weg.

    Het hostel heeft een gezellige entree en grote gemeenschappelijke ruimte met keuken. Tesamen een prima compensatie voor de wat kleine kamer. De baliemedewerkers waren vriendelijk, goed op de hoogte en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,1
    Kort maar prima verblijf!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn vrij klein en je moet betalen voor handdoeken en beddengoed. Het is een heel groot hostel met veel kamers, wat heel gezellig kan zijn, maar het kan ook voor overlast zorgen.

    Het hostel heeft een eigen parkeerterrein dat 's avonds afgesloten is, je moet met een pasje naar binnen en zonder pasje kom je er niet in. Dat geeft een veilig gevoel. Er is veel te doen, zoals een bar en pooltafel, maar daar hebben wij helaas geen tijd voor gehad. Het is schoon en goed verzorgd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    8,3
    Supervriendelijk personeel en schone kamers
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De zware deuren klapten erg hard dicht 's nachts, zeker door laat thuis komende buren (dronken?). Heel rustig is het helaas niet. 6 euro voor ontbijt vind ik vrij veel.

    De kamer was goed qua formaat en schoon. Het ontbijt was redelijk, wat je kunt verwachten bij een hostel.. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    6,3
    sober maar ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geluidsoverlast overige gasten, en slechts een douche op te veel mensen. Het is niet gelukt om te douchen. Geen gekookt ei bij het ontbijt

    Dat het er schoon was

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,9
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is toch wel wat onpersoonlijk af en toe, hangt af van de persoon die dan aanwezig is.

    Ontbijt was heerlijk, na een avondje stappen kon je er bovendien heerlijk nazitten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,8
    Per dag is facultatief een ontbijt mogelijk voor 5 euro (...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Per dag is facultatief een ontbijt mogelijk voor 5 euro ( all you can eat : ) . Echt lekker en voldoende wat aan variatie koffie, hartigs en groenten en zoetigheid netjes erbij ligt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,7
    Gezellige sfeer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1. Herrie 's nachts van gasten die denken dat het leuk is om wakker gehouden te worden door luid gepraat, gelach en geschreeuw. 2, Onze gedeelde douche gaf een miezerig straaltje water. De deur naar de douche kon niet dicht en er was een drukknop voor douchewater die je iedere 10 seconden moest indrukken.

    Gezellige sfeer. Veel jongeren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,0
    Geen hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik betaalde 89 euro voor een kale kamer waarin ik zelf m'n bed moest opmaken en afhalen en een euro moest neerleggen voor een handdoek. Dit is geen hotel, het is een jeugdherberg, wees daar helder over.

    Vriendelijke mensen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    Wij hebben het prima naar onze zin gehad in het Amstel hotel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben het prima naar onze zin gehad in het Amstel hotel, lekker dicht bij metro en bus waardoor je heel snel in het centrum bent. Prima verblijf gehad!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    5,8
    Erg leuk voor pubers om zó Berlijn te ontdekken, een ramp voor mensen die rust zoeken in de nacht.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gedeelde kamers, kamergenoten zijn feestende pubers, hierdoor vaak in en uitlopen tijdens de nacht evenals nachtelijk telefoontjes die zorgen voor onrustige nacht. Erg leuk voor pubers, een ramp voor volwassenen die hier te oud voor worden.

    Goedkoop en snelle afhandeling. Melden, sleutel krijgen, eigen bed opmaken en slapen. Wakker worden, douchen, wasgoed inleveren en weer gaan...

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    10
    In nood op zoek geweest naar een kamer, en ook nog een top verblijf gehad!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dat ik mijn kamer moest delen met andere mensen, maar daar heb ik natuurlijk zelf voor gekozen. Volgende keer ff anders

    De rust tijdens het verblijf was heel fijn, geen overlast

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    voor een bezoek aan Berlijn prima. low budget en toch een gezellige sfeer in de accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima ontbijt Kamers oké Vriendelijk personeel Gezellige zitjes Mogelijkheid om fietsen te huren Gewoon what you see is what your get Geen luxe maar lekker relaxed wat je nodig hebt maar meer ook niet. Prima

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    9,2
    Wij hebben er ons goed geamuseerd, prijzen zijn helemaal okay!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers konden wat beter schoon gemaakt worden,

    Kamers waren goed, matrassen waren ook okay, personeel vriendelijk, eigen lijk gewoon een erg leuke Hostel, dicht bij het openbaar vervoer, zit je zo in het centrum van Berlijn,

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,1
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het niet meedenken van het personeel bij een dag eerder uitchecken.

    De locatie en de bus (TXL) naar het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Gezellige mensen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellige mensen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    We hebben een mooie tijd in Berlijn gehad met een prima, centraal gelegen hostel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras iets te hard

    Centrale plek, maar toch lekker rustig. Leuk dat er diverse groepen en leeftijden komen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel hele kleime kamertjes

    De sfeer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,8
    Gebruik van gezamenlijke keuken, nette keuken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Erg kleine kamer.Luidruchtig ´s nachts.

    Gebruik van gezamenlijke keuken, nette keuken.Internationaal publiek.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    8,3
    Ons verblijf was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitleg waar de wc's enzo was.

    We werden gastvrij ontvangen en hadden heel veel privacy. De omgeving van de hostel was prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontspannen vriendelijke sfeer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    8,3
    Perfecte hostel voor een citytrip!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aangenaam en hulpvriendelijk personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    9,2
    Heel erg leuk gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Gezellig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal voor 12 Personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Relaxte sfeer, erg schoon voor een hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iedere ochtend rond een uur of 6/7 gaan ze in de weer met vuilnisbakken wat ergveel lawaai maakt

    Relaxte sfeer, erg schoon voor een hostel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    8,3
    Goedkoop, centraal gelegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was duur en niet geweldig

    Goedkoop, centraal gelegen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    7,5
    Software professionals
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt en dekbed is iets te dun voor de koudere nachten. (Verblijf was eind november)

    Bar,personeel,1 persoonskamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    6,7
    goedkoop, redelijk goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    personeel was minder behulpzaam bij de check-in (3 uur is 3 uur en geen minuut eerder)

    goedkoop, redelijk goed gelegen

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    9,2
    Leuk hostel, no-nonsens kamer en uitstekende service van...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Badkamer beetje smoezig.

    Leuk hostel, no-nonsens kamer en uitstekende service van hotelpersoneel. Ligging is goed (5min) op loopafstand van metro. Bar is 24/h per dag open en er hangt een heel relaxte sfeer.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,1
    prijs, ligging, gezellige bar, ontspannen sfeer, prima...
    • Vakantiereis
    • Groep

    beetje gehorig, kan schoner, slechte koffie bij het ontbijt wat verder prima is

    prijs, ligging, gezellige bar, ontspannen sfeer, prima ontbijt. Relaxed personeel met baard en prima Engels sprekend.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,5
    Redelijk dichtbij het centrum, ongeveer een half uur lopen...
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk was alles prima echter voor een hostel nog een beetje te duur. We betaalden 75 euro voor 4 personen voor 1 nacht voor 1 kamer.

    Redelijk dichtbij het centrum, ongeveer een half uur lopen langs de rivier door het mooie park terug met de taxi vanaf het centrum is 13 euro. Fietsen huren kan voor 1 euro per uur na 18.00 uur. Beneden in de centrale ruimte is het goed toeven. Je kan ook buiten zitten. Beneden is alles netjes. De kamer is vrij sober zoals alle hostels, stapelbed met tafel en stoelen. Linnengoed is bij de prijs inbegrepen is in de Scandinaviese landen heel vaak niet het geval. Je kan je auto parkeren op de binnenplaats wel erg smal door de poort naar achteren rijden. Voor een erg grote auto niet te doen. We zijn hier 1 nacht geweest.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,5
    De locatie is top, goede parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ik vond het sanitair en de kamer niet heel schoon; toen ik me daarmee verzoend had, was het verblijf super.

    De locatie is top, goede parkeergelegenheid. De sfeer is heel ongedwongen. De kamers zijn niet gehorig!

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,5
    Er was een grote gezamenlijke ruimte waar je makkelijk...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De binnenplaats was erg gehorig. In de ochtend rond 7 uur werden dingen geleverd voor het hostel en dat maakte erg veel herrie waar we wakker van werden. De douchputjes zaten vaak verstopt waardoor het water bleef staan.

    Er was een grote gezamenlijke ruimte waar je makkelijk mensen kan ontmoeten. Je kan fietsen huren bij de balie en er ks een bar met redelijk goedkope drankjes.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    9,2
    Wij hebben gebruik gemaakt van de keuken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Had gelezen over geluidsoverlast. Dus verwachtte het ergste, als mensen op de gang liepen dan hoorde je dat wel (systeemwandjes), maar prima te doen toen wij er waren.

    Wij hebben gebruik gemaakt van de keuken. Er is een kleine magnetron, grote koelkast en 2 aanrechtblokken met ieder ook een oven. Dus we hebben ons 'thuis' gevoeld.

  • Beoordeeld op: 12 februari 2015

    7,9
    Een klein maar prettig kamertje, waar geen geluidsoverlast...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De Wifi werkt alleen beneden in de foyer, niet in de kamers.

    Een klein maar prettig kamertje, waar geen geluidsoverlast was, met eigen schone badkamer. Het bed sliep goed, personeel was vriendelijk en er was een lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel dat altijd klaar staat voor allerhande...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hygiëne in de kamer/sanitair viel een beetje tegen (nog zand op de vloer en regelmatig wat haar in de douches, maar ook eigen aan gemeenschappelijk sanitair). Het enige storende geluid 's nachts zijn de deuren die toe gesmeten worden (hadden enkele klasgroepen op de gang, maar het went wel).

    Vriendelijk personeel dat altijd klaar staat voor allerhande vragen. Ontbijt was in orde en meer als voldoende. Ongeacht het feit dat je met de U-bahn nog 20 min moet reizen, is het een goede, rustige locatie.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,1
    Optie om eigen badkamer te hebben
    • Vakantiereis
    • Groep

    Algehele Hygiëne

    Optie om eigen badkamer te hebben

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,5
    De bar en hulp personeel indien info nodig
    • Vakantiereis
    • Groep

    Iets meer snacks had misschien gemogen?

    De bar en hulp personeel indien info nodig

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    3,8
    NIKS
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    DAT HET SLECHT WAS!!!

    NIKS

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    8,3
    Het feit dat ik mijn auto kon parkeren op de binnenplaats.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets. Houden zo.

    Het feit dat ik mijn auto kon parkeren op de binnenplaats.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,8
    Vriendelijk personeel en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Toilet en wastafel staan dicht op elkaar in badkamer. Bij 4 nachten verblijf, geen wissel van handdoeken gehad.

    Vriendelijk personeel en goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    7,5
    Fietsen huren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen airco

    Fietsen huren.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    Leuke groepsruimten, vriendelijk en gezellig personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De slaapkamer was niet heel erg schoon, verder prima te doen!

    Leuke groepsruimten, vriendelijk en gezellig personeel.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,3
    Happy hour
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ranzige douche

    Happy hour 24/7 bar

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    7,5
    de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    simpele kamer

    de prijs

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 47

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Amstel House Hostel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: