Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over An der Stadthalle Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Leonhardstr. 21, 38102 Braunschweig, Duitsland

#20 van de 36 hotels in Braunschweig

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 264 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    op loopafstand naar centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tram direct voor het raam, daardoor was de vraag of je het raam geopend wilde met meer lawaai of gesloten met meer hitte op een zomerse dag. Uiteindelijk viel dit minder tegen dan ik eerst dacht. Enige échte verbeterpunt: het is een beetje ongezellig als je nog aan het ontbijten bent en een deel al wordt afgeruimd.

    Op loopafstand naar het centrum, prima bedden, goed ontbijt, vriendelijke medewerkers in het hotel; we zijn ronduit tevreden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,1
    Prima zakenhotel voor een billijke prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    WiFi is matig tot slecht. Gelukkig is dataroaming binnen de EU over een paar maanden, onder voorwaarden, kosteloos uit eigen bundel.

    Lekker warme kamer en rustig. Rationeel zakenhotel zonder jengelende kinderen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,5
    -
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    -

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    7,5
    Wij waren er op doorreis, prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie, dichtbij centrum. Goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    7,1
    Niets speciaal, goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was niet bruikbaar snelheid zat onder de 100 kilobit!! E-mail lezen was zo goed als onmogelijk. Website bezoeken ging niet. Nos app gebruiken op ipad ging niet. Geen video maar nieuwsberichten!

    Niets speciaal, goed hotel.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    7,9
    Het uitstekende ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine badkamer.

    Het uitstekende ontbijt.

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    5,4
    Dicht bij station
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer lawaaiig: - lift - afzuig installatie van naastgelegen badkamer

    Dicht bij station

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,3
    Keurig hotel, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gordijnen laten veel licht door in de ochtend, je bent dus vroeg wakker.

    Keurig hotel, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eén matras had een kuil en dat is niet fijn als je last van je rug hebt

    Ligging

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    7,5
    ligging nabij oude stadsgedeelte
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    te lichte gordijnen

    ligging nabij oude stadsgedeelte

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    7,5
    Het ontbijt is echt een aanrader voor deze prijs!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Matrassen erg zacht, badkamer eenvoudig.

    Het ontbijt is echt een aanrader voor deze prijs!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: