Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Vienna House Andel's Berlin – opinie Jest to oficjalna liczba gwiazdek, która została przyznana obiektowi przez niezależną organizację Hotelstars Union. Kategoria ta jest przyznawana na podstawie wytycznych branżowych i w oparciu o ceny, udogodnienia i usługi oferowane w obiekcie. Skorzystaj z kategorii gwiazdkowej, aby wybrać właściwy obiekt!

Landsberger Allee 106, Lichtenberg, 10369 Berlin, Niemcy

Nr 131 z 599 hoteli w mieście Berlin

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 4597 opinii o hotelu

8,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,8

  • Komfort

    8,9

  • Lokalizacja

    8,1

  • Udogodnienia

    8,9

  • Personel

    8,8

  • Stosunek jakości do ceny

    8,4

  • Bezpłatne WiFi

    9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 - 72

  • Ocena dodana: 9 listopada 2018

    8,3
    Dobra lokalizacja tuz przy stacji metra
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Na sniadanie zeszlismy o 9ej i niestety restauracja byla przeludniona. Zabraklo cieplego jedzenia. Trzeba bylo czekac z pol godziny zanim doniesli nowe. Powinni byc swiadomi ilu gosci moga sie spodziewac na sniadaniu i przygotowac odpowienia ilosc. Szkoda rowniez, ze parking nie byl w cenie pokoju.

    Hotel na wysokim standardzie. Nowoczesny wystroj. Pokoje czyste i zadbane. Nie mielismy okazji skorzystac z sauny i zobaczyc widoku z tarasu. Zaleta jest podziemny parking (niestety platny) oraz stacja metra tuz na przeciwko. Symatyczn aobsluga.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    10
    Świetna lokalizacja ,po drugiej stronie ulicy przystanek...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja ,po drugiej stronie ulicy przystanek tramwajowy do centrum Berlina. Sky bar z widokiem na miasto i świetne drinki :)Polecam „Moulin Rouge „ Pyszne śniadania,świetna obsługa . Nie mam się do czego przyczepić mogę tylko polecać na 100%💎

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 5 maja 2018

    6,3
    fajny hotel, niezłe miejsce, ale oczekiwałem trochę więcej...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    trochę mała łazienka; woda w prysznicu co chwila gorąca albo zimna

    "fantastyczne śniadanie" to gruba przesada; nie pamiętam, kiedy ostatnio widziałem tak beznadziejną jajecznicę (dla mnie - podstawa menu śniadaniowego w hotelu); wybór dań marny; mocna strona to uczynny i miły personel

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 12 kwietnia 2018

    8,3
    Lokalizacja, miły personel, możliwość bezpłatnego...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pokój na stronę gdzie znajduje się metro, pociągi- nie można było spać w nocy

    Lokalizacja, miły personel, możliwość bezpłatnego przedłużenia doby hotelowej (wymeldowania) do godziny 14:00, bardzo dobre śniadania

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 15 marca 2018

    9,6
    Jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu. Niesamowite drinki i widok ze SKYBAR.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Pokoje komfortowe, wygodne łóżka. Śniadanie było bardzo dobre. Niesamowity widok ze SKYBAR. Przepyszne unikalne drinki. Super obsługa. Nie udało nam się niestety spróbować dań z restauracji SKYKITCHEN - wymagało rezerwacji z dużym wyprzedzeniem ale sam pobyt uważam za bardzo udamy.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 21 lutego 2018

    6,5
    Ciekawy obiekt wymagający dopieszczenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    W wannie były włosy... Personel restauracji praktycznie nie komunikował się w języku angielskim, co było znaczącym problemem prosząc o dietę bezglutenową. Mało komfortowe jest przesiadanie się pomiędzy windami z garażu do lobby i dalej z lobby do pokoju, bardzo duże odległości pomiędzy windą a pokojem.

    Ładny, ciekawie urządzony pokój, choć strasznie daleko od windy. Bardzo pomocny personel HK podczas naszego pobytu

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2018

    9,2
    Udany pobyt
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    łAzienka niedokładnie posprzątana (włosy w wannie), płatny parking 17 Euro

    Bardzo dobre śniadanie, kompetentna I pomocna obsługa, duże pokoje, pokoje dla palących

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2018

    9,6
    Hotel oceniam jako godny polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Musicie prosić o pokój blisko windy. Jeżeli dostaniecie daleki numer to wyjście z hotelu np. na papierosa może zmienić się w wyprawę.

    Super śniadanie. Blisko tramwaj. Nie trzeba kupować zielonej karty

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 8 stycznia 2018

    8,3
    Wszystko OK.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wszystko OK. Niestety zatrzymaliśmy się w rancho tylko na 1 noc, przejazdem, w zimie. Przypuszczam, że najładniej jest tam w okresie wegetacji roślin. Niełatwo tam trafić, ale po wskazówkach właściciela znaleźliśmy drogę (nawigacja "kazała" nam parkować dość daleko od obiektu). Przyjechaliśmy po północy i obudziliśmy gospodarza, ale mimo to przyjął nas miło. Polecam!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2018

    6,7
    Bez porywu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedzenie średnie nie będąc wybrednym, sprzątaczki nawet nie odkurzyli podłogi podczas pobytu, dali pokój dla inwalidy nawet nie prosząc ich o to co nie podobało nam się zbytnio, pokój pomimo wielu wolnych pokoi był z widokiem na dziedziniec gdzie nic nie ma, suszarka do włosów kicha wyłączała się co chwila jakby miała już 20lat, na taras nie można było wejść poza kombinowaniem ponieważ karta nie otworzy drzwi do pomieszczenia z tarasem gdzie inni mogą wchodzić swobodnie i każdy czekał aby wychodzacy otworzył drzwi. Drzwi przeciw pożarowe że ślepymi klamkami nie można wejść na piętro a jeżdżąc winda strasznie duże przeciążenia powodując odruchy wymiotne u każdego. Hotel klasy 4 moim zdaniem ma wiele zastrzeżeń aby być ta klasa. Sredniak naprawdę średniak

    Miejsce i panorama na Berlin, spa na miejscu super!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 29 listopada 2017

    7,5
    Straciłem dużo czasu na ustalenie błędu płatności z personelem hotelu.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Pomyłka nazwiska przy chech-in co skutkowało pobranie drugi raz zawieszonej na karcie płatniczej opłaty (wizyta opłacona miesiąc wcześniej). Trudności z każdorazowym wejściem do pokoju (błąd kart elektronicznych).

    Dobre śniadania, dobra lokalizacja i dobry skybar. Bezpłatne parkingi wokół obiektu.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 12 listopada 2017

    7,5
    Hotel jest bardzo fajny jestem w nim po raz kolejny
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    po raz pierwszy odkąd tam byłem ekipy sprzątającej nie było aby ogarnąć pokój z dnia na dzień. Pierwszy raz coś takiego miało miejsce.

    Hotel jest bardzo fajny jestem w nim po raz kolejny

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 27 października 2017

    9,6
    dobry wybór na weekend w Berlinie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Hotel dość duży ale mimo tego zapewnia wystarczającą intymność, niezłe śniadanie, czyste pokoje, wygodne łóżka, podziemny parking, przystanek tramwajowy przed wyjściem, cóż więcej chcieć?

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 30 września 2017

    10
    Polecam, nowoczesne wnętrze, śniadanie smaczne, dobra komunikacja do centrum
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    To raczej był przypadek ale ktoś zwymiotował na korytarzu w nocy a o 10 00 rano jeszcze nie było posprzątane a personel się kręcił.

    Śniadanie smaczne, fajny nowoczesny pokój ( zaraz przy stacji- tramwaju ) 6 przystanków do Alexanderplatz. nie leży w strefie eko ( ja nie potrzebowałam zielonej naklejki )

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 26 września 2017

    7,5
    Nowoczesny look a przy tym z zachowaniem klimatycznego nastroju w obszarze lobby, kominek, pianino
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Z pietra II czyli strefy wellnes na pozostale pietra w tym czesci wiezowej jezdzi sie winda wspolna, jest to wyjatkowo niekomfortowe gdy wracasz z wellnes w szlafroku, a w windzie ful eleganckich gosci do restauracji i Sky baru.

    Personel mily i pomocny nie tylko hotelowy, ale takze w restauracji i w Sky Barze, a przede wszystkim w stefie Wellnes (bardzo mila blondyneczka a przy tym dyskretna).

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 18 września 2017

    10
    wspaniały pobyt weekendowy ze znajomymi
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Świetny nowoczesny hotel, przestronne pokoje, dobrze urządzone. Na 11 piętrze SKY BAR, z super widokiem na Berlin.

    Śniadanie bardzo dobre, duży wybór. Kelnerzy bardzo kulturalni, szybko reagujący na życzenia klientów.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2017

    10
    Jeden z najlepszych Hoteli w Berlinie o ile nie najlepszy...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Jeden z najlepszych Hoteli w Berlinie o ile nie najlepszy porównując jakość do ceny. Super Parking podziemny, wyśmienite śniadanie oraz restauracja hotelowa. przyjazny personel. Bardzo lubię sieć Andel's. I tym razem się nie zawiodłem. Już jutro tam wracam :)

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 16 lipca 2017

    7,5
    Pomijając wszystkie negatywne uwagi, pobyt w Berlinie zaliczamy do udanych, byliśmy zadowoleni.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Przy rezerwacji prosiliśmy o pokój w cichszej części hotelu - dostaliśmy pok.459, położony nad torami kolejki elektr. S-Bahn, a więc o spaniu przy otwartych oknach, do czego jesteśmy przyzwyczajeni, nie było mowy. Ponadto pokój zlokalizowany w najdalszej części budynku w stosunku do windy - nie przesadzę, jeśli powiem, że chyba ponad 100 m trzeba było iść korytarzami. Rezerwacja była na 3 osoby dorosłe, ale pokój nie był przystosowany dla 3.osób - bardzo ciasno z trzecim, chociaż bardzo wąskim, łóżkiem, brak wieszaków, zarówno w szafie, jak i łazience dla 3.osoby, że nie wspomnę o kosmetykach łazienkowych, w przedpokoju też tylko 2 wieszaki na wierzchnie okrycia. Mała wąska szafa, bez półek na rzeczy - miejsce tych półek zajmuje lodówka i sejf. W pokoju brak jakichkolwiek innych szafek, czy szuflady, gdzie można byłoby położyć swoje rzeczy i drobiazgi. Generalnie więc wszystko leży na wierzchu lub w walizkach, co utrudnia pobyt. Jeśli ktoś nocuje jedną noc, to nie ma to znaczenia - my nocowaliśmy 4 noce i ciągle czegoś szukaliśmy w tej ciasnocie. Podkreślam też brak w łazience wieszaków na ręczniki dla 3.osoby. Hotel chyba nie kładzie nacisku na ochronę środowiska - ręczniki były wymieniane nawet gdy nie były rzucone na podłogę, a pościel wymieniono nam w przeddzień odjazdu, czyli bez uwzględnienia harmonogramu pobytu gości, co świadczy o braku jakiejkolwiek współpracy ekipy sprzątającej z recepcją.

    Dobra lokalizacja - pod hotelem przystanek tramwajowy (7 przystanków do Alex), peron S-Bahn w odległości 100 m, ok.100 m od hotelu sklep Aldi i niedaleko też Burger King (którego raczej nie polecamy). Śniadania obfite, duży wybór. W pokoju jest barek - czajnik z możliwością zrobienia kawy lub herbaty i lodówka zaopatrzona w napoje i przekąski. Parking duży, z wystarczającą ilością miejsc, płatny dla gości hotelowych w recepcji dodatkowo za dobę. Pokój nowocześnie wyposażony, w łazience ładny design, wszystko sprawia dobre wrażenie, gorzej z użytkowaniem.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 1 lipca 2017

    7,1
    Duży hotel położony blisko stacji S-Bahn, a w nim do...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Od razu przy rezerwacji zgłosiliśmy życzenie specjalne z prośbą o dwa łóżeczka dziecięce. Niestety potwierdzenie tej prośby zajęło kilka dni (brak odpowiedzi ze strony hotelu albo odpowiedzi niepełne) i niestety oznaczało konieczność dopłaty do większego pokoju. Co gorsza po przyjeździe w naszym pokoju NIE BYŁO łóżeczek, które mieliśmy potwierdzone, a ich wstawienie zajęło personelowi 1,5 godziny i wymagało aż 3 interwencji w recepcji. Do tego brak porządnych dozowników mydła/szamponu w łazience. Dla rodzin z małym dziećmi - odradzam ten hotel!

    Duży hotel położony blisko stacji S-Bahn, a w nim do dyspozycji przestronne pokoje, dobre śniadania, podziemny parking i 3 rodzaje saun.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 27 lutego 2017

    8,8
    Bardzo komfortowy, ładnie urządzony!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Śniadanie zostało przecenione przez booking😄 Było bardzo dobre, ale zabrakło czegoś. Nie było kucharza, który usmaży jajko sadzone, jajecznica również była dostępna w formie bufetu, a nie indywudalnie. Ze strefy spa/jacuzzi korzystamy w negliżu, również nie wszystkim to odpowiada

    Wielkość pokoju, Wyciszenie pokoju Wystrój - przepiękny

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 14 lutego 2017

    9,6
    Lokalizacia- transport,poziom,sniadanie- 4* Warto!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sauna dla ludzi ktorzy nie chca! Byc nagi I patrzyc na nagich....

    Wybor ciwkawy, swierze produkty ale...wszystko sie powtazalo coddziennie! I stalo sie trochw.. Nudno! Kelnerze troche "zagubioni" czekalismy aby podali kawa...nie sprzatali stol obok nas...

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 12 lutego 2017

    6,7
    Świeże i smaczne posiłki na śniadaniu, przestronny pokój i...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Podczas zameldowania recepcjonista zażądał wyższej stawki niż zarezerwowana przez booking.com. Pokój na drugim piętrze od ulicy bardzo hałaśliwy, tramwaje jeżdżące od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora nie pozwalają spać. W pokoju brak darmowej wody do picia co w wielu pensjonatach 2* jest już standardem.

    Świeże i smaczne posiłki na śniadaniu, przestronny pokój i łazienka, kompleks saun, świetny Sky Bar oraz bliskość do stacji S-bahn.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 21 grudnia 2016

    10
    Super hotel!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Świetna lokalizacja (naprzeciwko przystanek linii M5 i M6, które jadą na Alexanderplatz). Super obsługa. Duże pokoje. Bardzo czysta łazienka z wanną i prysznicem. Śniadanie też bardzo dobry wybór. Polecam i na pewno wrócę jak tylko będę miał znowu okazję odwiedzić Berlin

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 28 listopada 2016

    9,2
    Polecam :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wystrój pokoi nie odbiega od tych na zdjęciach. Czysto. Bardzo wygodne duże łóżko. Smaczne śniadania. Kameralny pub z panoramicznym widokiem na miasto. Bardzo dobrze działające wi-fi wliczone w cenę pokoju.

    Pobyt: Listopad 2016

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    10
    Wszystko na najwyższym poziomie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo polecam!!!!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 15 lipca 2018

    10
    Prima und extra toll
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Bardzo obfite i zróżnicowanie śniadanie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 21 maja 2018

    8,3
    Bardzo dobre śniadania, miła obsługa, kameralna, ale bardzo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo dobre śniadania, miła obsługa, kameralna, ale bardzo przyjazna strefa Spa.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    9,6
    Świetna lokalizacja na weekendowy wypad do Berlina
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    pyszne śniadania, wygodne łóżka, bardzo dobrze wyposażone i ciche pokoje, profesjonalna obsługa, wygodny parking

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 12 kwietnia 2018

    10
    Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    brak informacji kiedy restauracja jest najbardziej oblegana.

    wszystko ok

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 18 marca 2018

    10
    Dobry wybór
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mimo wszystko brak obsługi w j. polskim.

    Mila obsluga. Czysty przytulny pokój z własną łazienką o wysokim standardzie. Blisko do tramwaju i S-bany.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 28 listopada 2017

    7,5
    Gorąco polecam;szczególnie tym uczestniczącym w imprezie,w koncercie w velodromie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lekkie zmeczenie obsługujących w recepcji

    Atrakcyjny wystrój;ladna lazienka

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 5 listopada 2017

    7,1
    Pobyt był krótki i intensywny nastawiony na udział w kongresie.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brud pod kanapą, którą dosunęłam do łóżka żeby dziecko w nocy nie spadło. Dziecko jest raczkujące.

    Idealna lokalizacja hotelu.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 12 października 2017

    8,8
    Zwiedzalismy Berlin na rowerach wypożyczonych w hotelu. Wszystko było super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne, przestronne pokoje,

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 3 października 2017

    9,2
    Wysoki standard, dobry pobyt. Super restauracja i lokal z widokiem na miasto-14 piętro!
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Parking-dojazd, niewygodny.

    Śniadania i wszystko na medal.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 18 września 2017

    9,6
    Śniadanie bardzo dobre :) Pokój przytulny i komfortowy z...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Śniadanie bardzo dobre :) Pokój przytulny i komfortowy z bardzo wygodnym łożkiem!!

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 11 września 2017

    9,6
    odpoczynek i zwiedzanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Lokalizacja, czystosc, pyszne sniadania

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 8 września 2017

    10
    Idealny weekend polecam 🤗
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne wnętrza i pyszne jedzonko

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 4 września 2017

    10
    Smaczne śniadania, bardzo dobre jedzenie w restauracji,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Smaczne śniadania, bardzo dobre jedzenie w restauracji, czysto przyjemnie po raz kolejny.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 16 maja 2017

    10
    wszystko
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    wszystko

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2016

    9,2
    Świetnie położony hotel.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetnie położony hotel. Genialne śniadania.

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2016

    6,7
    Pyszne śniadanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak basenu

    Pyszne śniadanie

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 22 listopada 2016

    7,1
    Fajny pobyt mimo kiepskiej pogody.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Basen przydałby się.

    Pobyt: Październik 2016

  • Ocena dodana: 14 listopada 2016

    7,5
    Spa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dezinformacja o obiekcie

    Spa

    Pobyt: Listopad 2016

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 16 maja 2016

    7,9
    bardzo wygodne łóżka, smaczne posiłki, dobra lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa

    Pan w recepcji bez entuzjazmu - w trakcie obsługi odchodził, załatwiał inne sprawy, trochę chaos

    bardzo wygodne łóżka, smaczne posiłki, dobra lokalizacja

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2016

    4,2
    Dobry internet
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    traktowanie gości z booking jako drugiej kategorii. Zapłaciłem przy rezerwacji za parking a recepcjonistka twierdził ,że nic nie wpłynęło.

    Dobry internet

  • Ocena dodana: 29 marca 2016

    8,8
    Wygodny i komfortowy hotel, bardzo wygodne łóżka, pyszne i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Odpoczynek zakłóca nieco pobliski tramwaj, może przeszkadzać tym co mają słabszy sen.

    Wygodny i komfortowy hotel, bardzo wygodne łóżka, pyszne i urozmaicone śniadania. Życzliwy i pomocny personel.

  • Ocena dodana: 16 lutego 2016

    7,9
    Sniadania bardzo smacne , ja korzystalem z exequyiw room...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze

    Bylem trzy noce i pierwszego dnia nie zmieniono poscieli

    Sniadania bardzo smacne , ja korzystalem z exequyiw room wiec mailed wybor pomiedzy restauracja na pietrze a ogolna.Super jest cigar room

  • Ocena dodana: 7 listopada 2015

    9,2
    Mieszkałam w pokoju Suite (1012) - bardzo duży i wygodny.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Śniadanie bez szału, ale OK. Wszystko świeże. Brakowało mi warzyw: sałaty, ogórka... Ale bez dwóch zdań od tego jeszcze nikt nie umarł ;) Niestety kawa - tragiczna :( No ale nie można mieć wszystkiego.

    Mieszkałam w pokoju Suite (1012) - bardzo duży i wygodny. Łazienka wyposażona zarówno w wannę, jak i prysznic. Wszystko nowocześnie i gustownie urządzone. Przemiły personel na recepcji - zwłaszcza jeden młody człowiek, który pomógł mi w zaparkowaniu busa w podziemnym garażu ;) Nigdy nie wiem, czy jest dość niski, by wjechać ;) Wspaniały widok z 14 piętra (z baru) - Berlin nocą jest taki piękny!

  • Ocena dodana: 27 października 2015

    9,2
    Hotel fajny .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Już przy meldunku rudy recepcjonista skasował nas za cały pobyt + depozyt 50 euro i orżnął nas na 11 euro.

    Hotel fajny .Pokój i łazienka duża.Dobrze wyciszone drzwi i ściany,Wielkie i wygodne łóżko Wifi bez zarzutu.Śniadania bardzo pyszne.

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2015

    8,3
    - lokalizacja blisko tramwaju i kolejki miejskiej
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    - otrzymaliśmy pokój poniżej poziomu parteru; - brak darmowej wody mineralnej w hotelu czterogwiazdkowym jest nie do zaakceptowania; - recepcjonistka przy zameldowaniu nieuprzejma;

    - lokalizacja blisko tramwaju i kolejki miejskiej - bardzo dobre śniadanie

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2015

    5,4
    Przestronny hotel ,dostępność do spa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Wiele do życzenia pozostawia czystośc,dodatkowo mało kompetentny personel ?pomimo iż dwukrotnie zaznaczyłam ze miejsce parkingowe było juz wliczone w cenę pokoju w recepcji pani skasowała mnie drugi raz twierdząc ze rezerwacja jest tylko na pokój !

    Przestronny hotel ,dostępność do spa

  • Ocena dodana: 21 maja 2015

    8,3
    Czysto, nowocześnie, przestronnie, dużo światła.
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Trochę głośno od strony ruchliwej ulicy. Personel średnio sympatyczny.

    Czysto, nowocześnie, przestronnie, dużo światła. Śniadania smaczne, wybór OK. Sky Bar i bar na dole świetne!

  • Ocena dodana: 5 maja 2015

    7,5
    Pokój duży w porządku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    .. Braki w naprawach klamek do łazienki ... Brudne fotele...uszkodzone lampy nocne ,,,. nie wypada...Mini bar Slaboda wyposazony.... Defekte Badklinke, schmutzige Sesel und relativ schwaches Minibar....Frühstück nichts besonderes... Oft Chaos, keine Teetasen usw...

    Pokój duży w porządku.... Ladnie urządzony... Zimmer goss und gut Möbliert.... Angenehme Atmosphäre...Personal Ok:))

  • Ocena dodana: 4 maja 2015

    9,6
    Bardzo dobra lokalizacja , moja ocena Hotelu jest celująca
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Bardzo dobra lokalizacja , moja ocena Hotelu jest celująca Polecam wszystkim pokoje na 5 i 6 piętrze z darmowym wstępem do salonów a.lounge oraz Habanos Smokers Lounge z tarasem na dachu

  • Ocena dodana: 31 marca 2015

    9,2
    Hotel komfortowy, parking w garażu, choć napisano, iż...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Hotel komfortowy, parking w garażu, choć napisano, iż kosztuje 15 euro za dobę okazał się bezpłatny. Bardzo dobre śniadania, świetnie działające WiFi. Łazienka świetnie wyposażona, dobra lokalizacja tuż przy linii tramwajowej, dzięki której w 10 minut można dojechać do Alexanderplatz

  • Ocena dodana: 5 marca 2015

    8,8
    Zawsze biore pietro exeqtiwe ,jest dostep do restauracji ,a...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Zarezerwowalem pobyt duzo wczesniej i potrzebowalem przedluzyc pobyt o jeden dzien dostalem duzo wyzsza cene za ten sam pokoj

    Zawsze biore pietro exeqtiwe ,jest dostep do restauracji ,a takze do cigar room z piekna panorama.

  • Ocena dodana: 17 lutego 2015

    10
    Bardzo mila obsluga,pokoje wysokiej jakosci,telewizja...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Bardzo mila obsluga,pokoje wysokiej jakosci,telewizja podstawowa,hotel warty swojej ceny,mam zamiar przy nastepnej okazji skorzystac z pobytu w tym hotelu

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2015

    8,8
    Byłam w pokoju executive z dostępem do całodziennego...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    W pokoju nie było fotela z folderów o hotelu, ale i tak nie było czasu na siedzenie w nim.

    Byłam w pokoju executive z dostępem do całodziennego jedzonka i picia. Fajny, kameralny nastrój na wieczorne pogaduchy. Cenię sobie ciszę, mimo hotelu-molocha.

  • Ocena dodana: 6 stycznia 2015

    9,6
    Hotel polecam wszystkim co chcą wypocząć, zjeść dobre...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Hotel polecam wszystkim co chcą wypocząć, zjeść dobre śniadanie i mieć dobry pilnujmy wypadkowy do zwiedzania miasta. Plus ze można przyjechać z psem, nawet z Dogiem Niemieckim :)

  • Ocena dodana: 17 maja 2016

    9,6
    Bardzo smaczne śniadanie, super obsługa, polecam!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Bardzo smaczne śniadanie, super obsługa, polecam!

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2016

    9,2
    bezpłatny publiczny parking, bardzo dobre śniadanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    wejście do hotelu po schodkach to utrudnienie jeżeli masz ciężkie walizki

    bezpłatny publiczny parking, bardzo dobre śniadanie

  • Ocena dodana: 12 kwietnia 2016

    10
    Mało nocuję w hotelach więc nie mam porównania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Mało nocuję w hotelach więc nie mam porównania. Dla mnie super.Polecam.

  • Ocena dodana: 29 marca 2016

    9,6
    Pyszne śniadanie, każdy znajdzie coś dla siebie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Pyszne śniadanie, każdy znajdzie coś dla siebie.

  • Ocena dodana: 20 grudnia 2015

    10
    Wszystko, dobra lokalizacja, blisko komunikacji, w okolicy...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Wszystko, dobra lokalizacja, blisko komunikacji, w okolicy dużo sklepów irestauracji.

  • Ocena dodana: 15 grudnia 2015

    8,8
    Śniadania słabe jak na hotel tej klasy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Śniadania słabe jak na hotel tej klasy

  • Ocena dodana: 5 listopada 2015

    5,4
    Ciekawy widok z restauracji na 14 pietrze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    W hotelu brak klimatu. Wystrój typowo konferencyjny

    Ciekawy widok z restauracji na 14 pietrze. Dobre śniadania.

  • Ocena dodana: 22 października 2015

    8,8
    Drogi parking,w recepcji dość często za mało pracowników
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Drogi parking,w recepcji dość często za mało pracowników

  • Ocena dodana: 29 września 2015

    9,6
    Bardzo dobry hotel i dogodne polozenie wzgledem s-bahn.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    Bardzo dobry hotel i dogodne polozenie wzgledem s-bahn.

  • Ocena dodana: 17 czerwca 2015

    9,2
    Evrything was perfect!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Evrything was perfect! :)

  • Ocena dodana: 13 czerwca 2015

    7,1
    Czystość, obsługa
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Położenie, ilość pokoi i związany z nią brak kameralności

    Czystość, obsługa

  • Ocena dodana: 5 maja 2015

    9,6
    Łóżka, bar na 14 piętrze ze świetnym widokiem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Łóżka, bar na 14 piętrze ze świetnym widokiem.

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2015

    9,6
    Nowoczesny hotel, wygodne łóżka, super pościel, piękne...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa

    Nowoczesny hotel, wygodne łóżka, super pościel, piękne wnętrza, piękny widok na Berlin z baru na ostatnim piętrze hotelu - polecam !!!!

Obiekt ma także 62 opinie, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 - 72

Goście ocenili również te obiekty: