Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Duitsland
  3. Hotelbeoordelingen Badenweiler
  4. Beoordelingen van Hotel Anna

Beoordelingen over Hotel Anna Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Oberer Kirchweg 2, 79410 Badenweiler, Duitsland

• Prijs-kwaliteitverhouding

9,1

• Gratis WiFi

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

• Beoordeeld op: 12 maart 2026

• Verstuurd vanaf een mobiel

Aardig personeel. Schone kamers. Lekker zwembad en sauna. Voldoende parkeergelegenheid.

Verbleven in maart 2026

• Beoordeeld op: 1 september 2025

9,0
    Mooi hotel op een rustige plek in een dorp met thermische baden.

niets

Mooi hotel op een rustige plek in een dorp met thermische baden. Prima restaurant voor de hotelgasten met goed personeel.

• Beoordeeld op: 30 augustus 2025

• Verbleef 9 nachten

Niets

De persoonlijke sfeer, gemoedelijk maar professioneel.

• Beoordeeld op: 4 augustus 2025

9,0
    Leuk hotel net buiten het centrum van Badenweiler
    • Verbleef 5 nachten

Het lawaai 's morgens van de bouwwerken tegenover het hotel

Ruime kamer met mooie badkamer Leuk zwembad Uitgebreid ontbijt met iedere morgen een vers eitje naar keuze Vriendelijke eigenaars en personeel

• Beoordeeld op: 31 juli 2025

Top vakantie!

Eigenlijk alles

Personeel!! Prijs kwaliteit verhouding : 4 sterren met alles erop en eraan. Mooie SPA, mooie schone kamers. Prachtig uitzicht

• Beoordeeld op: 18 juli 2025

8,0
    Een goed gezellig hotel in familie sfeer in een rustige omgeving.
    • Met huisdier
    • Verbleef 7 nachten

We misten een waterkoker op de kamer voor 's-avonds voor thee en koffie

Goed ontbijt en avondeten, vriendelijk personeel, goed zwembad.

• Beoordeeld op: 10 juli 2025

• Reizigers met vrienden
    • Verbleef 9 nachten

Niets echt... geen airco

Ligging, vriendelijke huiselijke sfeer , lief personeel en eigenaars

• Beoordeeld op: 4 juli 2025

• Verstuurd vanaf een mobiel

Ruime schone kamers, erg vriendelijk personeel.

• Beoordeeld op: 29 juni 2025

8,0
    zeer vriendelijk personeel, heel lekker eten. Mooi terras en groot zwembad.
    • Verbleef 7 nachten

werken aan de overkant van het hotel. Zeer veel lawaai van 's morgens vroeg tot laat in de middag. Rust is wel verstoord.

ontbijt en diner zeer goed. Uitgebreid en zeer geznd.

Verbleven in juni 2025

• Beoordeeld op: 5 juni 2025

Voortreffelijk
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Niets totaal niets. Beter en wij komen bij vele horeca faciliteiten over de vloer, beter als hier wordt het niet

Alles maar dan ook alles was perfect, ontvangst, kamer, dinner, ontbijt, faciliteiten, omgeving werkelijk alles.

Verbleven in juni 2025

• Beoordeeld op: 6 maart 2025

9,0
    Prettig, aangenaam en relaxt verblijf

Geen opmerkingen

Het ontbijt was ruim van keuze en goede kwaliteit. Ook de gelegenheid om te dineren met een ruime keuze uit goede kwaliteit wijnen is een pre. Men kan vooraf of na het diner relaxt iets nuttigen in de lounge ruimte. De vriendelijke bediening was heet attent en met name de eigenaren (Karin en Tamara) waren altijd aanwezig om het verblijf aangenaam te maken. Ook heeft Tamara ons geweldig geholpen toen we iets moesten laten repareren aan onze auto door dit voor ons met de garage te regelen.

Verbleven in maart 2025

• Beoordeeld op: 31 oktober 2024

• Verbleef 6 nachten

Niets

Al jaren kiezen mijn dochter en ik voor dit klantvriendelijke hotel. Het is niet te groot, ligt centraal en toch rustig in een prachtig stadje, tegen een helling aan. De gastvrije eigenaren en het vriendelijke personeel maken het verblijf iedere keer weer tot een groot genoegen. In het hotel bevindt zich een fijn zwembad met ligstoelen en bij mooi weer is er gelegenheid buiten op het terras te zonnen. Buiten het hotel zijn er volop mogelijkheden voor uitstapjes en heerlijke wandelingen in de wijde omgeving. Bij het hotel is genoeg parkeerruimte. Ook zijn er in het stadje haltes van het openbaar vervoer. De kamers zijn schoon en verzorgd, het ontbijt is uitgebreid, het avondeten afwisselend en heerlijk. Kortom, alles is top!

Verbleven in oktober 2024

• Beoordeeld op: 24 augustus 2024

8,0
    Prima verblijf in een mooi hotel.
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De kussens veel te zacht. Veel ouderen.

Rustig mooi hotel.

• Beoordeeld op: 19 augustus 2024

9,0
    Super kwaliteit aangeboden door heel lieve en gepassioneerde hoteliers omringd door een super team.
    • Verbleef 4 nachten

Er is geen airco maar dat is natuurlijk voor dergelijk hotel een gigantische investering. Misschien zijn we ook teveel gewend. Even wennen aan de afstandelijke en bijna onvriendelijke houding van de oudere Duitse hotelgasten.

Heel lieve eigenaars, fantastisch personeel, alles uitermate verzorgd tot in detail.

• Beoordeeld op: 13 augustus 2024

Prima ondanks de warmte

Kussen

Locatie

• Beoordeeld op: 12 mei 2024

Voortreffelijk

Niks.

Alles was uitstekend. Prima uitgebreide ontbijt, mooie uitzicht van balkon. Goed bed, mooie grote badkamer. Vriendelijk personeel.

Verbleven in mei 2024

• Beoordeeld op: 30 maart 2024

9,0
    Lieve zorgzame mensen in een leuke regio
    • Individuele reiziger
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

gasten eten van 1draaiplateau kaas met 1 mes. Helaas houdt bijna niemand zich aan basale hygiene maatregelen. Houden de kaas vast met blote handen, likken het mes af met 2x zelfde natte vinger. Gaan met zelfde vieze handen (kaas onder kunstnagels) de druiven te lijf in plaats van gebruik tang. Leunen met trui op stokbrood terwijl ze snijden. Ik ben na dag 3 opgehouden kaas te eten als desert. Dat moet anders en veiliger kunnen. Ik kan me niet voorstellen dat dit hotel blij wordt als er een vieze bacterie-uitbraak ontstaat.

Vriendelijk en gastvrij team, goede prijs-kwaliteit verhouding

Verbleven in maart 2024

• Beoordeeld op: 2 september 2023

• Verbleef 7 nachten

Een erg mooi en rustig hotel met een geweldig zwembad. Prachtig gelegen in rustig dorp en het hotel beschikt over een geweldig goede keuken. Het ontbijtbuffet is exact wat je er van mag verwachten, nl. ook uitstekend. Het personeel doet werkelijk alles om het de gasten naar de zin te maken, kortom in dit hotel is het echt vakantie.

Verbleven in september 2023

• Beoordeeld op: 16 augustus 2023

Aangenaam verblijf in Hotel Anna
    • Verbleef 4 nachten

Ons ontvangst was nu niet hoe we het gehoopt hadden. De check in gebeurde in het Duits en gebeurde erg snel. We moesten iets tekenen, kregen enkele kortingbonnetjes en de vraag of we avondeten wilden, zonder echt te weten wat er op de menu stond want de vertaling ging erg moeizaam. Daarna werden we naar onze kamer begeleid, ze had vermeld dat het zwembad onder ons lag, we vonden het jammer dat ze het niet even toonde. Nadien wilden we onze fietsen wegzetten maar hier hebben we 3x naar moeten vragen waar de garage juist is. Dit was een negatieve ervaring en jammer dat onze vakantie zo moest starten. Gelukkig ging alles nadien wel de goeie richting uit. Hou er dus rekening mee dat niet alle personeelsleden Engels spreken, we moesten ons vaak behelpen met basic Duits. We vonden dit op zich niet erg maar ik kan me voorstellen dat iemand die geen basic Duits kan, wel moeite kan hebben hier.

Het ontbijt is heerlijk. Je kan elke dag een lekker eitje bestellen. Je krijgt een eigen tafel toegewezen voor je gehele verblijf en de gastvrouw zoekt je telkens op om een korte babbel te slaan wat wel leuk is. Ook de mogelijkheid om 's avonds van hun 3 gangendiner te genieten is een aanrader (wel best even checken wat er op de menu staat). We hadden een leuke kamer met mooi uitzicht op de bergen. We konden ook onze MTBs veilig in een tuinhuis plaatsen wat we erg fijn vonden! Het hotel heeft ook een vlakke ruime parking, erg handig want het hotel zelf ligt op een steile helling. Ze hebben ook een verwarmd binnenzwembad waar je een kamerjas en aparte handdoek voor krijgt, ideaal om te ontspannen na een sportieve dag. Wij bevelen Hotel Anna zeker aan!

• Beoordeeld op: 9 augustus 2023

8,0
    We hebben het erg goed naar ons zin gehad.
    • Verbleef 4 nachten

Er viel ons niets tegen.

Het personeel was erg gastvrij. Persoonlijke aandacht in een niet te groot hotel. Ligt mooi gelegen in de omgeving.

• Beoordeeld op: 8 augustus 2023

Mary Poppins heeft hier een woord voor: Supercalifragilisticexpialidocious!
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Er was niets dat ons is tegengevallen: het was top!!

Het is een aan een rustige straat maar niet ver van het mooie stads-/dorpscentrum gelegen zeer schoon en net hotel. Zowel de eigenaren als het personeel zijn supervriendelijk: ‘gastvrijheid’ is bij hen echt een waardevol en in de praktijk gebracht begrip en dus zeer zeker geen loze kreet!! Het eten was top!!

• Beoordeeld op: 7 augustus 2023

9,0
    Fijn hotel en ideaal voor een leuke overnachting bij een doorreis vanuit Italië.
    • Verbleef 1 nacht

Het diner in het hotel kan uitgebreider, zodat er meer keuze is voor verschillende smaken. Daarnaast moet je je hiervoor voor 17:00 aanmelden én waren er niet echt kindermenu's of keuzes die voor veel kinderen aansluiten.

Vriendelijke en gastvrij personeel. Fijne ligging in een mooie omgeving en een sfeervol hotel. Het ontbijt was op een ouderwetse manier erg gemoedelijk en hebben we een fijne nacht en ochtend gehad.

• Beoordeeld op: 4 augustus 2023

Bar is niet lang open.

Heel vriendelijk. Mooie kamers. Eten goed.

Verbleven in juli 2023

• Beoordeeld op: 9 juni 2023

8,0
    Prima hotel met traditionele keuken
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het hotel ademt de sfeer van ouderwetse Duitse gastvrijheid, met oog voor details om de gasten het naar hun zin te maken. Genoeg parkeerruimte en de kamer is ruim (wij hadden een 2-pers zonder balkon) Het binnenzwembad is aangenaam en er is een mooi terras. Daarnaast zit je binnen 10 min op een geweldige weg voor motorrijders :-) Het 3-gangendiner is ook zeker een aanrader. Bezoek ook zeker La Vinoteca Steidle op zo’n 5 min loopafstand en probeer heerlijke wijnen! En als je toch bezig bent, neem dan gelijk ook wat flessen wijn mee van weingutschneiderkrafft op zo’n 5 min rijden (en je kunt eerst proeven)

Verbleven in juni 2023

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: