Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Antares Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Staugraben 8, 26122 Oldenburg, Duitsland

#18 van de 24 hotels in Oldenburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1006 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,8
    een super hotel voor Oldenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik kan wel over hele kleine dingetjes vallen maar daar kan ik zelf niks van vinden wij hebben vele hotels genomen om een stad te bekijken ,ik kan hier geen - puntje vinden voor zo,n lage prijs .

    wij hadden maar voor 1 dag dit hotel genomen omdat wij Oldenburg wilden bekijken in 1 dag ,maar als we dit hadden geweten hadden we er nog een dag aan vastgeplakt ,echt je kon je auto daar vrij parkeren genoeg ruimte was daarvoor en wij hoefden toen we de sleutel in gingen leveren, mochten we de auto daar te laten staan om nog de stad in te gaan . dus geen dure parkeer garage te zoeken , wij zaten 5 hoog lekker in de llift (die lekker groot was ) die zeer snel je te plaats bracht ,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,8
    Goed gelegen hotel in centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen waterkoker aanwezig, op de kamer, koffie apparaat bij receptie defect. De straat voor t hotel is zeer lawaaierig, ramen dicht gaf de oplossing. Was wel warm toen.

    De locatie van t hotel is erg goed, midden in t centrum. Personeel erg goed en behulpzaam.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    7,9
    prima voor een kort verblijf en wanneer hotel alleen nodig is voor slapen en ontbijten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hele smalle parkeerplaatsen. Geen airco op de kamer, hotel was benauwd warm.

    De ligging van het hotel midden in het centrum eigen parkeer plaatsen achter het hotel hoewel deze te klein waren het ontbijt was ook goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    Aanrader, goede bedden, uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    De achterzijde is het meest rustig, geen ventilatoren. De bedden zijn goed, het ontbijt is werkelijk copieus, zeer goed!!! De ligging is prima, je loopt zo het centrum in. Je kunt de auto op het terrein parkeren

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    8,3
    Goed voor een stadsbezoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De verdieping waar wij een kamer hadden kan wel een update gebruiken (vloerbedekking!). Badkamer met douche boven het bad. Bodem erg glad; gevaar voor uitglijden. Matrassen matig; voor ons te zacht.

    Gunstige ligging om de binnenstad van Oldenburg te bezoeken. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Uitstekend ontbijtbuffet. Wij hadden een kamer op verdieping 5 (lift) aan de achterzijde. Die was rustig. Voorzijde ligt aan een drukke weg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    6,3
    Ondanks de minpuntjes oké.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn hard en de kussens veel te dun.

    De ligging t.o.v. Het centrum is niet meer dan 5 min lopen. De bereikbaarheid per auto evenals de parkeergelegenheid op eigen terrein is goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,8
    Ideaal geschikt voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nog altijd wat gedateerd. Een keer een upgrade zal dit hotel niet misstaan.

    De lokatie is perfect, de straat over en je staat in het centrum. Personeel is altijd vriendelijk en parkeren naast de deur.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    5,8
    Ondanks de wat tegenvallende accommodatie hebben we ons uitstekend vermaakt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het interieur en de badkamer zijn verouderd. Het tapijt op de gang golft en het sanitair op onze kamer vertoonde zwarte randjes. Het ontbijt is officieel tot 10 uur, maar na half 10 wordt er niet meer aangevuld en het afruimen begint al voor 10 uur.

    De locatie is prima. Direct aan het centrum van Oldenburg. De bus stopt praktisch voor het hotel en het centrum is binnen 3 minuten te voet bereikbaar. De voorzijde van het hotel ligt aan een drukke straat, maar de achterzijde is heerlijk rustig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,2
    Zeer aan te bevelen vanwege het personeel - de ligging - parking en ontbijt. Kamers prima!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets, maar op de kamer ontbrak wat algemene informatie, het Hotel en de omgeving betreffende. Ook dit kun je allemaal thuis uitzoeken en printen, maar ook handig als naslagwerk op de tafel in de hotelkamer. Zomers zou ik geen kamer langs de doorgaande weg willen boeken. Met het raam dicht gaat het prima maar met een open raam ben je heel vroeg wakker. (kan soms een voordeel zijn)

    De parking op eigen terrein - de ontvangst. Vanwege het te verwachten weer zijn wij eerder vertrokken en mochten de auto al om 12.00 uur parkeren op de parking van het Hotel. (Wij hadden hierover gebeld en het was prima) Daarna de stad in en om 15.00 inchecken. Centrum op loopafstand met daarin alles wat je nodig hebt. Kunst-cultuur en je natje en droogje!! Het ontbijt was prima de luxe. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Wij mochten de auto laten staan tot een uur of 14.00 om nog even de stad in te gaan. Deden wij niet want er werd weer slecht weer verwacht in Nederland.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,4
    hele fijne stad, gezellig gehad, tegenvallend hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Oude harde bedden, douchecabine oud en vies. Dit hotel moet je alleen boeken omdat het heel dicht bij het centrum zit, dat is wel fijn.

    Ontbijt was prima, personeel vriendelijk, afstand tot centrum 300 meter!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    9,2
    Het verblijf 2 nachten was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen ekstra wollen deken in de kast voor de kou. We gaan nu ineens van herfst naar nachtvorsten.

    Alles was oke. Maar thuis gekomen miste mijn vrouw N.Biharie haar bril. Zij weet niet of zij die op de kamer heeft laten liggen . M.a.w. We zijn haar bril kwijt. We gaan nog verder zoeken maar tot nu toe is die niet terecht. Als u de bril mag vinden wilt u ons dan bericht doen of toesturen?

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,4
    Geen aanrader gezien prijs/kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebrek aan airco op de kamer, de herrie van het verkeer voor het hotel (waar ook onze kamer aan was gelegen) de hele nacht door. Zonder airco het raam hiervoor dichthouden was geen optie. Het ontbijt was open tot 10.30 uur maar om 9.15 uur waren het roerei en de gekookte eieren al op en kon er geen nieuwe meer gemaakt worden?!

    Het hotel was op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor korte periode of zakenreis
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is redelijk gedateerd en kan wel een opknapbeurt gebruiken.

    Hotel zit op een prima locatie aan de rand van het centrum van Oldenburg. Je kan er op loopafstand heen. Ook de parkeergelegenheid op eigen terrein (zonder er voor hoeven te betalen) is perfect.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,3
    Prima, ruime en comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt aan een drukke weg. We hadden een kamer aan de voorkant van het hotel en kregen dus wel wat mee van het geluid van de weg, mede omdat we met het raam open wilden slapen. Met een paar goede oordoppen hebben we prima geslapen.

    Prima, ruime en comfortabele kamer. Vriendelijk personeel. Weinig formaliteiten. Gratis parkeergelegenheid op het terrein van het hotel. Het was geen probleem om de auto na het uitchecken nog een aantal uren te laten staan. Het hotel is heel dicht bij het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    prima ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    alles is een beetje gedateerd. badkamer voldoet, maar er zijn wat minpuntjes. er hangt bij binnenkomst ietwat een putlucht. water loopt niet goed weg als je doucht.

    prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Voor het doel dat wij hadden, was dit een prima hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het gebruik van de tv viel tegen. We hebben hem helemaal niet gebruikt, omdat we geen enkele normale Duitse zender doorkregen of wij hebben het niet gesnapt. Rumoerig verkeer, leek op wegraces in de omgeving.

    Het ontbijt was helemaal goed en uitgebreid.Prima. De kamer was goed. Helaas geen airco.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,3
    Goed ontbijt
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt aan een zeeeeeeeer drukke straat, veel lawaai S nachts. Ramen moeten dicht, anders kun je niet slapen. En daardoor warm op de kamer, slechte nacht gehad hier door.

    Goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,9
    Prijsgunstig, goede lokatie, prima bedden. Ontbijt aan de overkant bij de bakker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig. Het is in het centrum dus lawaaiig, dus ramen dicht.

    Het is een relatief goedkoop hotel maar op een prima locatie, pal in het centrum. Bedden zijn uitstekend. Badkamer een beetje uit de tijd zonder aparte douche dus in het bad met gordijn. Het is schoon en netjes. Prima WiFi en TV.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    De kamer was prima, compleet.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs van het ontbijt was 10 euro. Op zich was het dat wel waard, maar ons viel het op dat het vorig jaar nog 7,50 was. En toen was het ook goed!

    De kamer was prima, compleet. Enige minpuntje was het kussen, dat was erg zacht. Dat werd meteen opgelost door een extra kussen (daarom heb ik het niet bij de 'echte' minpunten gezet). Het ontbijt was ook erg goed. Vriendelijk personeel. Dit was niet ons eerste verblijf in dit hotel, maar we komen zeker weer terug.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    6,7
    Keuze warm of lawaaierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco of ventilatie in de hotelkamer. Vanwege de drukke straat veel lawaai, goede geluidsisolatie met gesloten raam maar daardoor was het warm en benauwd, hoofdkussens veels te dun.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,9
    Prettig hotel dichtbij het oude centrum van Oldenburg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is aan een renovatie toe, en het tweepersoonsbed bestaat uit twee losse bedden en twee eenpersoonsdekbedden.

    Goede locatie tegen het centrum van Oldenburg aan. Veilig parkeerterrein.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,9
    Voor twee nachten in Oldenburg was Antares een prima keus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op onze verdieping (5) was in feite geen wifi: daarvoor moesten we naar de receptie

    De kamer was ok; het ontbijt was super, en het personeel prima. Het hotel ligt vlakbij het centrum van de stad. Ook fijn dat er bij het hotel voldoende gratis parkeermogelijkheid was.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    5,4
    Wij hebben geen ontbijt kunnen eten omdat alle tafeltjes...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren ongeveer 2 cm dik evenals de kussens. De bedden vielen dus nogal tegen.

    Wij hebben geen ontbijt kunnen eten omdat alle tafeltjes bezet waren. De kamer was wel schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    6,7
    Parkeerplaats hotel vol omdat diverse gasten zeer ruim in de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats hotel vol omdat diverse gasten zeer ruim in de parkeervakken parkeerden. Bedden erg hard en dunne kussens en geen extra kussens in kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    8,3
    Prima kamer met bad, goede tv, minibar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enig geluidshinder. Stevige bedden. Te zachte kussens.

    Prima kamer met bad, goede tv, minibar. Ruime parkeergelegenheid. Op zeer kleine loopafstand van uitgebreid winkelgebied.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    7,9
    Prima hotel op geweldige locatie in Oldenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een bar aangekondigd, maar 's avonds is deze niet open. De ontbijtruimte is aan de krappe kant. We moesten onze ontbijttafel delen met onbekende mede-gasten.

    Geweldige locatie, direct naast het centrum. Gratis parkeren naast het hotel en de auto mocht op de dag van vertrek langer blijven staan. Het ontbijt was prima. De WiFi werkte perfect. En het bad was heerlijk!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    9,6
    Prima verblijf waar we zeker terug gaan komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens zijn erg slap . Een extra set was niet aanwezig. Geen kluisje op de kamer. Omschakeling van bad naar douche werkte niet optimaal.

    De kamer was ruim. Het ontbijt was uitstekend. Ontvangst ontzettend vriendelijk. Het hotel is prima centraal gelegen en bovendien uitstekende parkeervoorziening.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,9
    Een vriendelijk, gastvrij hotel. Zeer centraal gelegen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vanuit onze kamer toch wel enige geluidsoverlast, zowel van binnen als - indien je aan de voorkant slaapt - van buiten.

    Het ontbijt was zeer naar onze wens. Wat men voor die prijs levert!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,8
    Het ontbijt en de locatie heeft alles goed gemaakt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer, armoedig en uit de tijd

    Het ontbijt was prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    10
    Gast vrij heid
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou niet weten

    Gast vrij heid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,9
    Een aangenaam verblijf.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel was uitstekend. Gratis de auto parkeren. De kamers waren schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    6,9
    Prijs / kwaliteit verhouding is op gehorigheid na prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nogal gehorig.

    Op zich een prima hotel. Het is wel wat gedateerd en nogal gehorig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    4,6
    Aardige nensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer ouderwets en verouderd

    Aardige nensen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    5,8
    De doucheknop was stuk en de douche werd niet warm.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De doucheknop was stuk en de douche werd niet warm. Dit aangegeven bij het uitchecken, hierop werd enkel geantwoord met 'ok'.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlakbij het centrum en gratis parkeren

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    5,8
    Mooi plek voor bezoek centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De beloofde parkeerplek

    Ontbijt was goed. Personeel vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    5,0
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Ontbijt was erg sober broodjes waren niet vers en er was geen extraatje vanwege kerst

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    6,3
    voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bedden

    n.v.t.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,8
    uitstekend .voor herhaling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de ligging van het hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    6,7
    Ontbijt was heerlijk, vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Typische Duitse jaren 70 / 80 feel (lees: verouderd), niet zo comfortabel geslapen.

    Ontbijt was heerlijk, vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Prima hotel met goede parkeergelegenheid en voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Ontbijt was prima en uitgebreid. Kamers kwalitatief goed, wel gedateerd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    7,5
    prima voor 1 of 2 dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    vlekken op vloerbedekking in de gangen en op de kamer

    prima kamers; goed ontbijt; een paar minuten lopen naar de binnenstad

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    8,3
    Zeer schone kamers.
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs aan de hoge kant voor een 3 sterren hotel.

    Zeer schone kamers. Locatie aan het centrum. Mooi voor kerstmarkt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    prima verblijf dicht bij de Lamberti Kerstmarkt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was netjes en schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    4,2
    Kamer versleten tapijt, slecht afgewerkt, relatief duur duys
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer versleten tapijt, slecht afgewerkt, relatief duur duys

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    10
    Heerlijk verblijf in een mooie stad met leuke kerstmarkt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Heerlijk ontbijt, prima kamer. Heerlijke bedden en zeer centraal gelegen!! Gratis parkeren bij hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    6,7
    De locatie dicht bij t centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel herrie met raam open slapen bijna onmogelijk. Hoofdkussens waardeloos te plat.

    De locatie dicht bij t centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    Voor zeer velen aan te raden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was zeer zeer goed. De kamer was proper

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is sterk verouderd en het ontbijt stoppen ze te vroeg met bijvullem

    De locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    6,3
    De badkamer was erg gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was erg gedateerd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Prima ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima ontbijtbuffet. Tweepersoonskamer voor 1 persoon, heel prettig. Vriendelijk personeel, goede service. En zeer centraal gelegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,3
    mooie lokatie vlak bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche in de badkuip

    Rustige kamer, aardig personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    6,3
    prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel kamer interieur was verouderd.

    Prima locatie, aan de rand van het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,3
    Zeer uitgebreid ontbijt, aan rand oude stadsgedeelte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    nogal drukke weg aan voorkant met geluidshinder

    Zeer uitgebreid ontbijt, aan rand oude stadsgedeelte

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    7,1
    Ik arriveerde toen receptie al gesloten was maar alles was...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik arriveerde toen receptie al gesloten was maar alles was keurig geregeld.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    7,5
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Beetje verouderd allemaal

    Locatie is prima vlak bij het centrum van de stad

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    8,3
    De ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is perfect. Kamers zijn schoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    7,5
    prima hotel in centrum met parkeren voor een redelijke prijs.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    lekkage toilet dus natte badkamervloer, en de haardroger functioneerde niet

    kamer was prima.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    7,9
    De plek in de stad met goede parkeergelegenheid
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkte niet

    De plek in de stad met goede parkeergelegenheid

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    9,6
    Prive en veilig parkeeren met een bestelwagen was ook...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prive en veilig parkeeren met een bestelwagen was ook mogelijk. Heel dichtbij het centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    8,3
    Voor een weekendje Oldenburg een prima hotel, in het centrum van de stad.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen

    Perfecte locatie t.o.v. het centrum en prima parkeerplek bij het hotel. We konden 's ochtends na aankomst direct al parkeren.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het gehele plaatje was voor ons ideaal

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    4,6
    Kort bij winkelcentrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gezellige bar

    Kort bij winkelcentrum

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Goed hotel dicht bij het winkelcentrum en kerstmarkt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer tegenover de lift en naar de straat is niet aan te bevelen

    Prima schone kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Goede slaapgelegenheid direct tegen het centrum van Oldenburg aan.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt

    DE locatie direct tegen het centrum aan.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    7,5
    Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden en de vloerbedekking waren niet optimaal.

    Ontbijt was prima

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,9
    Prima hotel;je loopt zo de stad in. Auto achter geparkeerd. Kan niet beter!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In hotels is het (praktisch) altijd te warm!

    Het ontbijt was perfect!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,1
    Hotel Antares Oldenburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm op de kamer en bed was doorgelegen. Kussens te dun.

    Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Goed hotel voor die prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren hard

    Het ontbijt was goed en de locatie ten opzichte van het stadscentrum was prima

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,5
    Ontbijten
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijten

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    6,7
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloerbedekking was vuil .Voor het bed op kamer 401 allemaal grote vlekken.

    Uitstekend

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    6,7
    Dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Ontbijt niet berekend op aantal gasten

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,9
    Het personeel was ontzettend vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij vonden wel dat het hotel aan de dure kant was. Wij betaalden 75 euro per nacht, en dat was zonder ontbijt. Ontbijt was pp 10 euro. Dat zijn we niet echt gewend van hotels in Duitsland, meestal zijn we rond 70 euro kwijt incl. ontbijt. We zaten op de 4e verdieping en de wifi werkte daar niet. Maar al met al komen we hier zeker terug!

    Het personeel was ontzettend vriendelijk. Geen moeite was teveel. We kwamen op een avond erg laat in het hotel, we hadden de code gekregen van de deur en dat verliep prima. We waren onze tandenborstels vergeten, toen zagen we dat er op de balie een mandje stond waarin o.a. wegwerptandenborstels lagen. Super! Ook het (gratis) parkeren op eigen terrein was heel erg fijn.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    8,3
    Locatie dicht bij centrum, gratis parkeren en goede (snelle)...
    • Vakantiereis
    • Stel

    straatlawaai bij open raam, maar na 10 minuten ben je er aan gewend en lig je er niet meer wakker van.

    Locatie dicht bij centrum, gratis parkeren en goede (snelle) Wifi verbinding zelfs op 5e etage. Ontbijt uitgebreid en verzorgd.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2016

    8,3
    Locatie is super, loopafstand van centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet echt min punt, maar hadden toch gehoopt op 2 persoonsbed (waar we om vroegen) ipv 2 losse bedden. Verder rook kamer een beetje muf, net alsof er gerookt was. Niet hinderlijk genoeg om melding van te maken.

    Locatie is super, loopafstand van centrum. Gratis parkeergelegenheid bij hotel.

Er zijn ook 26 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Antares

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: