Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Antares Düsseldorf Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Corneliusstr. 82, Friedrichstadt, 40215 Düsseldorf, Duitsland

#186 van de 197 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1007 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer waardoor op een zomerse dag het bloedheet in de kamer wordt en blijft. Raam open zetten maakt het alleen maar erger als je kamer aan de kant van de straat is. Te veel lawaai van buitenaf.

    Centrum makkelijk te bereiken met de tram.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    6,3
    Prima voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is helemaal niet zo centraal. Best ver van het centrum. Plus de kamer heeft geen airco, was erg warm met de zomerse dagen. Hele nacht met wijd open raam geslapen, drukke straat dus veel overlast.

    Ik kan niet over de prijs klagen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,8
    Leuk hotel
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens waren heel plat. De lattenbodem was kapot.

    Het was heel stil in de kamer. De kamer was netjes. Je had gratis wifi. Het hotel is goed gelegen dus je was zo in het centrum. We hadden problemen met borg betalen voor de parkeerplaats en ze hadden gelijk een goede oplossing.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    6,7
    Een hotel om te overnachten en niet meer. Echt basic maar prima prijs-kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles ietwat verouderd en niet echt schoon. De televisie was erg oud en bood nagenoeg geen internationale kanalen. Maar gezien de prijs was dit misschien ook niet te verwachten.

    Het hotel was goed te bereiken met openbaar vervoer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,7
    Aardig hotel en goede prijs\kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het gordijn was te klein voor het hele raam en het onderlaken leek wel een eenpersoons, dus hebben ze 2, 1 persoonslakens gebruikt. Het geluid van het verkeer was goed te horen.

    Kamer was goed, alles wat je nodig hebt was er. 2e Dag nieuwe handdoeken. Goede kamer voor deze prijs. Personeel erg vriendelijk. Goed bereikbaar met de U-bahn en dan nog 3 a 400 m. lopen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,1
    Voor een weekend weg is dit een perfecte hotel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een weekend weg is dit een perfecte hotel. Parkeren vond ik zelf wel wat aan de dure kant (€11 per nacht en €15 borg). En in de omgeving is er niet zo veel parkeer gelegenheden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    prima, niks aan toe et voegen
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotelkamer met tv geboekt, in het hele hotel was er geen tv op alle kamers niet, langdurig technisch probleem.

    De geboekte kamer was niet compleet, gordijn ontbrak, na melding bij de receptie en gevraagd om een andere kamer meteen gekregen, nou fantastisch hoe dit geregeld en opgelost werd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,0
    Bedden en ontbijt goed maar duur. Vriendelijke mensen maar betere schoonmaak is gewenst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne in de kamer liet veel te wensen over. Een douche gordijn wat erg vies was. Dat is niet meer van deze tijd en ik heb voor maar een beetje meer geld in veel betere en schonere hotels gezeten. Dat is voor dit hotel zeker een punt van aandacht.

    Het ontbijt was exclusief aan de kamerprijs en in verhouding vrij duur. Wel zeer goed te noemen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,4
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer stonk verschrikkelijk (riool lucht), hier melding van gemaakt , maar helaas er werd niks aan gedaan. Zou hier dus nooit weer heen gaan.

    locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    4,2
    Slecht en vies
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was vies, bed was hard, kussen plat, geluidsoverlast, goor douchegordijn, badkamerdeur kon niet dicht, gordijnen kapot enz enz We verbleven in kamer 306. Betaalde 60 inc ontbijt, noooooit meer!

    Ontbijt was ok

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    5,8
    Matig tot redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen nachtkastjes, geen mogelijkheden in de douche om je toilettas neer te zetten, Kamer aan de voorkant op 5e verdieping had ietwat last van verkeer,hadden vooraf om kamer achter gevraagd maar die kwam niet, fles water op kamer was geprijsd op vier 4! Euro maar dat zag je alleen maar als je de fles omdraaide, ontbijt goed maar werd niet nagevuld, maar ach, het was niet duur, ontbijt nog geen tientje, parkeren 11 euro per dag en de bedden waren goed en we hebben toch wel goed geslapen en dus ja......... voor wie geen kniesoor is en het allemaal niet perfect hoeft te zijn best een aanrader. Personeel was trouwens aardig.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    8,3
    Prima hotel voor een weekendje dusseldorf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm in de hotelkamers! Maar beter te warm dan te koud...

    Locatie was prima, wij waren met mijn ouders en broertje/zusje. Vanuit het hotel zit je met 15 minuutjes lopen in het centrum! Wij ontbeten buiten de deur, maar het ontbijt zag er prima uit. De kamers waren prima, prijs/kwaliteit is goed. Handdoekken en beddengoed was schoon, bedden waren super.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    4,6
    Locatie was goed, het ontbijt was prima verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat het personeel niet erg vriendelijk was bij de ontvangst. We waren om 12.30 aanwezig maar kregen op norse toon te horen dat we pas om 14.00 uur konden inchecken. We zijn toen zoals gepland de stad ingegaan. Na inchecken om 20.30 uur bleek dat ze onze kamer vergeven hadden, terwijl we om 18.00 uur nog gebeld hebben dat we later op de avond zouden inchecken. Toen we op de kamer kwamen bleek dat we met 2 personen een 1 persoons kamer met een extra bankbed kregen. Dit bankbed was hard en met losse kussens, dus helaas niet bruikbaar om te slapen. Toen we gingen navragen bij de receptie gaven ze aan dat het hotel volledig vol zat, dus er was geen alternatief. We zagen wel dat op ons kaartje het kamernr. was doorgestreept, dus we hebben een andere kamer gekregen dan in eerste instantie voor ons was gereserveerd. Erg jammer allemaal. Als we een gewone 2-persoons kamer hadden gekregen zoals we gereserveerd hadden en betaald, waren we tevreden geweest en hadden we een mooie beoordeling kunnen geven.

    Locatie was goed, het ontbijt was prima verzorgd.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    5,8
    Makkelijk bereikbaar.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm in de kamer. Tv deed het niet. Wc erg dicht tegen de muur

    Makkelijk bereikbaar. Fijn dat er ruimte was om te parkeren. Auto stond zo veilig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,9
    De centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is heel benauwd in de kamer

    De centrale ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,8
    Vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne op de kamer kon beter.

    Vriendelijk personeel! Goede ligging: niet ver van het centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    5,0
    Toplocatie, je bent zo in het centrum.
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toplocatie, je bent zo in het centrum.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,1
    Ok voor de prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvoldoende donker in de kamer, te kort of geen gordijnen

    Parking bij hotel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,3
    Prijs kwaliteit verhouding goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding goede locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,8
    5 minuten lopen van een u-bahn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet duidelijk genoeg over de parkeerplaatsen en her gebruik hiervan.

    Kamers zijn veel kleiner dan op foto's

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    2,5
    2pers bed geboekt maar kreeg 2x 1pers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven

    2pers bed geboekt maar kreeg 2x 1pers. En dat is niet leuk voor een romantisch weekend. Bedden waren heel slecht

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,4
    Ok
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is oud

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Prima verblijf voor korte duur
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens en bed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,5
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    tv deed het niet

    prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift werkte niet, de eerste avond werkte het water niet en er werd verbouwd al vanaf vroeg in de ochtend.

    De goedkope prijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    4,6
    Heel andere kamer als op foto
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ksmer

    De ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,1
    kamer comfort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijnen sluiten niet kamers altijd licht en zon

    Eigen parking prive

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    5,4
    Receptie was onbemenst, na twintig minuten wachten was er...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie was onbemenst, na twintig minuten wachten was er eindelijk iemand om in te checken😑

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,9
    was een ideale accomodatie op een ideale locatie!
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hoge drempel op de badkamer

    de ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    8,3
    Prima ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,5
    Locatie;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie; dicht bij centrum/kerstmarkt in dec

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,1
    Prima hotel aan rand van centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch ruim 20 minuten lopen naar de Altstad

    Fijn bed en goed dekbed Goede warme douche

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,3
    Voor overnachting goed genoeg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers gedateerd en schimmel in badkamer kitten/voegen.

    Ontbijt was goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    6,3
    Mooi verblijf slech geïsoleerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het straatlawaai verstoorde de nachtrust enorm

    De eerste dag was het ontbijt prima, de tweede dag , veel minder

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    Geboekt voor de lage prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geboekt voor de lage prijs.Kamers zagen er prima uit voor wat we hadden betaald. We gingen voor een slaapplek na een avond uit en daar voldeed het prima aan.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    6,3
    Het ontbijt was goed, en de kamers netjes, maar vond t...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was eigenlijk geen gelegenheid om in t hotel iets te drinken dus bar oid

    Het ontbijt was goed, en de kamers netjes, maar vond t eerder een twee sterren dan drie sterren hotel Het was wel allemaal heel eenvoudig

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    De eenspersoonskamer/mansarde is met zijn 3 op 2 m,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bij aankomst had men het verschuldigde bedrag voor het verblijf al gevorderd via visa. Ongevraagd, terwijl ik cash had afgehaald om te betalen bij aankomst. Dat vond ik niet zo prettig.

    De eenspersoonskamer/mansarde is met zijn 3 op 2 m, schrijftafel, tv en V-lux een heerlijk plekje om je terug te trekken uit het stadsleven, om te lezen en te schrijven.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    6,7
    Prijs voor 3 sterren hotel is goed zat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Receptionist gaf ons de sleutel mee een vertelde ons dat wij zelf de kamer moeten gaan kijken of het schoon/ opgeruimd is of niet. Bij het uitchecken is totaal "houdoe, ik zie jullie nooit meer". Kortom het lijkt alsof het zo zwaar is om gedag te zeggen tegen klanten. niet vriendelijk dus.

    Prijs voor 3 sterren hotel is goed zat.

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    5,4
    Het personeel is zeeeeer onvriendelijk en hielpen niet de...
    • Gezin met jonge kinderen

    Het personeel is zeeeeer onvriendelijk en hielpen niet de kinderwagen naar buiten te tillen. Zelfs dag alle spullen eruit vielen. Het personeel begon zelfs te lachen en liep weg. Zeer klant onvriendelijk en was de laatste keer dat ik hier ooit geweest ben

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    3,8
    ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kansloos gedateerd hotel. Verwarming stuk! Douche loopt over! Men adverteerd met een spa maar de laatste 2 bezoeken was de sauna stuk ! Prijs is ook erg laag maar het hotel is op !

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,1
    No nonsens
    • Vakantiereis
    • Groep

    No nonsens

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    4,2
    Hary.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hary.kould

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    6,7
    Alles netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles netjes en schoon. Dichtbij de metro. Ontbijt goed verzorgd

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    Rookvrij, privé parkeerplaats, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Raar zwart kunstleren kussentje op het bed, kwestie van smaak denk ik. smal bed.

    Rookvrij, privé parkeerplaats, vriendelijk personeel. Goeie douche.

  • Beoordeeld op: 9 januari 2015

    6,7
    Ligging van het hotel is goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Reservering van de parkeerplaats , en het inchecken. Dat hebben ze immers wel opgelost

    Ligging van het hotel is goed

Er zijn ook 31 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Antares Düsseldorf

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: