Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Astro - Nichtraucherhotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Wasenstr. 15/ Ludwig-Blumstr. 2, 70327 Stuttgart, Duitsland

#62 van de 113 hotels in Stuttgart

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 632 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    Niet roken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met raam open hadden we tot later in de avond last van geluid van buiten (tram, pratende mensen)

    Dat er niet gerookt wordt in t hotel én dat er op korte termijn airco aanwezig is.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Prima hotel voor een kort verblijf in Stuttgart
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden een kamer aan de voorzijde. Af en toe wat lawaai overlast.

    Zeer goed uitgebreid ontbijt. Veel keuzemogelijkheden. Eigen parkeergelegenheid.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    4,6
    De hygiene was uitstekend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel aan receptie had vriendelijker mogen zijn en het feit dat er kamers in de kelder zitten viel ook tegen. Tevens was de gratis parkeermogelijkheid 6 euro per nacht.

    De hygiene was uitstekend

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    5,0
    Prima locatie, hygiëne en service houdt niet over. Voor deze prijs kun je net zo goed elders boeken.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Bij aankomst stond er een leeg flesje op de hotelkamer, er lag een vieze sok onder het bed, er zat een bloed vlek in het kussen van iemand anders (beide kussens). We konden wel parkeren, maar de parkeerplaatsen waren al bezet en de garagebox kostte 2euro per dag extra. We hebben geen ontbijt gehad, dus daar kunnen we niet over oordelen. Op zondag moesten we weg en stonden er mensen voor onze garagebox geparkeerd. Ik heb binnen gevraagd of ze kon regelen dat diegene de auto weg kon zetten. Eerst werd ik naar een ander personeelslid gestuurd, hij deed er niks aan. Vervolgens ben ik na 10 minuten kwaad naar binnen gegaan en heb ik vermeld dat we haast hadden en weg moesten. Uiteindelijk kwam er eindelijk iemand de auto verzetten. De service was op dat moment waardeloos, je hoort als receptioniste direct te handelen.

    één dame van de receptie heeft ons keurig geholpen toen we naar een locatie toe moesten. Ze heeft voor ons uitgezocht welke tram we moesten nemen en waar we moesten overstappen. De tram is vlakbij en de Aldi ook, dus dat is prima te doen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,5
    op zondag 16.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    op zondag 16.45 uur aankomen. in auto wachten totdat de deur werd geopend.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplek reserveren is wel gewenst.

    Geluiddichte kamer. Mooie schone badkamer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,9
    Ideaal voor een kort verblijf in de stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goede bedden, kamer niet speciaal. Ideaal om een nachtje door te brengen. Tramhalte dichtbij, ideaal om naar het centrum te gaan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    Een goed product
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen

    Ingang van het Hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,8
    Prijs kwaliteit zijn heel erg goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was heel erg goed, kamers leken nieuw. Heel netjes allemaal. Redelijk goede ligging tov porche arena waar we waren voor een evenement

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,6
    Goed geslapen, fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer met twee 2-pers bedden, alles goed schoon. Groot balkon en badkamer met jaccuzi! Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,5
    Prima ontbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prima ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,5
    Schone nette kamer, erg goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig, slecht geslapen door veel lawaai op straat.

    Schone nette kamer, erg goed ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,3
    Nette kamer met nette douche en toilet
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klimaatregeling op de kamers zou goed zijn

    Nette kamer met nette douche en toilet

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,3
    Simpel en goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas geen airco met dit warme weer op de kamer.

    Ontbijt is prima voor deze prijs.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    5,8
    Ontbijt was buffet goed ,maar als iets op was kon ik het nog...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was buffet goed ,maar als iets op was kon ik het nog wel krijgen alacart ,dus werd niet aangevuld man zat liever de krant te lezen.erg veel herrie op de straat was een kroeg in de buurt stonden 2 nachten erg lang te praten op de hoek van 1 tot 4 uur s nachts

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,3
    Prijs kwaliteits verhouding was goed.
    • Stel

    We kwamen aan na een reis van vijf uuren wilden even douchen. Toen kregen we alleen koud water. Maar dat werd door het personeel heel snel verholpen.

    Prijs kwaliteits verhouding was goed. en het lag net ff buiten de stad zodat het er rustig was. Met u bahn makkeliijk en snel in het centrum te komen.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,1
    Vriendelijk personeel, schoon en knus hotel, ruime 4...
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hotel ligt ongunstig t.o.v. van het centrum. Er is geen restaurant in het hotel. Aan de voorzijde loopt een tramspoor (geluidsoverlast op onze kamer 506, viel mee).

    Vriendelijk personeel, schoon en knus hotel, ruime 4 persoonskamer op de 5e etage, kamer is comfortabel ingericht. Grote badkamer met o.a. ligbad/douche, grote wastafel en föhn. Sfeervolle ontbijtruimte in de kelder.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    8,3
    Prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer was behoorlijk warm, maar gezien de prijs is dit iets dat we gemakkelijk over het hoofd kunnen zien.

    Prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed! Mooie, verzorgde kamers, dicht bij de Wasen.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,3
    Ontbijt veel keus en de kamers modern, schoon en functioneel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gezamenlijke ruimte groter, lobby

    Ontbijt veel keus en de kamers modern, schoon en functioneel

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,1
    Ontbijt was gebruikelijk, niet echt origineel, maar alles...
    • Zakenreis
    • Stel

    zou niet weten

    Ontbijt was gebruikelijk, niet echt origineel, maar alles was er. De prijs/kwaliteit verhouding tav hotel en ontbijt is goed

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    9,2
    Geweldig ontbijt, vriendelijke en behulpzame mensen bij...
    • Zakenreis
    • Groep

    Geweldig ontbijt, vriendelijke en behulpzame mensen bij receptie.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    8,8
    Wij moesten naar de lobby voor een Wifi verbinding, dat had...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij moesten naar de lobby voor een Wifi verbinding, dat had eigenlijk ook in de kamers mogelijk moeten zijn.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    9,2
    Uitstekend hotel met ontbijt voor 35 euro pp goed geslapen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Uitstekend hotel met ontbijt voor 35 euro pp goed geslapen alles zuiver en heerlijk ontbijt! Top!

  • Beoordeeld op: 14 februari 2015

    7,5
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 9 januari 2015

    8,8
    Price/quality rate
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bit far out town centre

    Price/quality rate

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: