Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartment Schulz

Cantianstraße 22, 10437 Berlijn, Duitsland

#138 van de 278 vakantiewoningen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 209 beoordelingen over dit appartement

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Betaald WiFi

    4,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    6,7
    Berlijn is een heerlijke stad om te verblijven en het appartement ligt gunstig in de wijk .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer- Cantianstr. 22 (4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten

    De stress van de sleutel overhandigen en het aangeven van de tijd van aankomst. Dit is niet in te schatten blijkbaar bij een autorit van 8 uur die 12 uur werd door files en ongevallen. Bij aankomst was het kantoor gesloten en waren er extra kosten ( dit was bekend, maar is toch een minpunt en tegenvaller!)

    Het feit dat je onderdeel van het Berlijnse stadsleven bent, je zit midden in de wijk en dicht bij de metro. altijd restaurantjes en winkels in de buurt. .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,3
    Goedkoop, maar weinig comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    - De manier waarop de borgbetaling geregeld was (kon alleen per creditcard, hadden wij niet, dus moest contant, nog steeds niet teruggekregen) - De douche had maar 3 minuten warm water en heeft een knop die je elke tien seconden moet indrukken. - De huisregels waren in slecht Engels geschreven en niet erg positief geformuleerd (bijvoorbeeld: als je je raam open hebt en de verwarming aan, krijg je een boete. Zelfde gold voor weg zijn met verwarming aan en meer). In principe is milieubewustzijn natuurlijk prima! Maar zo'n negatieve formulering maakte het wat minder gezellig. - Zilvervisjes in de kamer. - Het appartement was erg gehorig. - Gedeelde faciliteiten wekten de indruk dat ze alleen door de gasten werden schoongehouden (volgens de regels) en niet tussendoor nog eens door schoonmakers o.i.d.

    - Prijs is laag. - Locatie is goed, vlakbij allerlei leuke cafeetjes en een metrohalte. - Prettig bed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer - Cantianstr. 22 (3 personen)
    • Verbleef 3 nachten

    - Geen wifi in het appartement - Aan de telefoon was de contactpersoon nogal kortaf (we kwamen vanuit Amsterdam en zaten onverwacht 4 uur lang in de file, waardoor we pas rond 20.00 konden inchecken, in tegenstelling tot vóór 18.00) Dit werd niet gewaardeerd, en was nogal een big deal, terwijl het een kwestie van overmacht was. Het werd uiteindelijk opgelost door één van de medewerkers, Thomas (die overigens zeer vriendelijk en behulpzaam was).

    - Het appartement was schoon - We kregen echt waar voor ons geld - Als ik zeker zou weten dat ik vóór 18.00 in zou kunnen checken zou ik hier nogmaals verblijven.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    8,8
    ich bin ein berliner
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Niks

    Een leuke appartement ! Verder was alles normaal verlopen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Huis is een beetje gehorig door andere gasten, maar niet storend

    De ligging van het complex

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    De hygiene, het was echt schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi die was er nl. niet.

    De hygiene, het was echt schoon. Simpele gelegenheid, maar eigenlijk geen appartement. Badkamer en keuken moet worden gedeeld. Maar voor een paar dagen prima plek.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,1
    Eerder inchecken blesk geen probleem
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kreeg op Tv geen ontvangst, er waren ook geen instruktors Voor het gebruik. Over dřevem systéem met boetes voor het open laten Van het raam, het niet uitzetten Van DE verwarming En het té laat uitchecken (20€ Per uur!)

    Eerder inchecken blesk geen probleem Vriendelijke eigenaar Op DE Hošek goede bakker met ruiny ontbijtmogelijkheden

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    9,2
    De inrichting en kwaliteit van de bedden waren heel goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Enige nadeel is dat er geen wifi bereik is op de tweede etage van het appartement. En dat voor de deur betaald parkeren is maar 10 minuten lopen en dan kan de auto gratis geparkeerd worden en heb je ook geen berlijn milieu sticker nodig

    De inrichting en kwaliteit van de bedden waren heel goed! Ook gezellige sfeer en berlijnse gevoel met binnenhofje.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    fijn dat we een kamer met balkon hadden
    • Vakantiereis
    • Stel

    fijn dat we een kamer met balkon hadden

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,8
    De locatie en de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche en het bed.

    De locatie en de prijs

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,2
    Ruime nette kamer en goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hele dunnen gordijnen zodat de zon je reeds vroeg wakker maakt.

    Ruime nette kamer en goede bedden. Leuke lokatie.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,0
    De locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Koude douche, inflexibiliteit met inchecken.

    De locatie is prima.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    5,8
    Proper
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen personeel aanwezig.

    Proper

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    9,2
    De rust en de wijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niks.

    De rust en de wijk. In het huis de hygiene en ook interessant is dat men er bezig is met energiebesparing.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: